Здравейте
Случвало ми се е повече от 2-3 пъти да ми се появяват нови хора в скаип.
Значи в момента виждам всичките който имам в контакт листата(онлаин и офлаин)
Но след време изведнъж се появяват нови хора(добавени с моя контакт лист-а) без да съм го направил.
Не просто някой от моите абонати да си е сменил името.. и а нови и непознати абонати?!?
Някакви идеи как се получава този "бъг" поне при мен?
Поздрави
73
Въпрос отностно skype абонати
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
- didka
- Старо куче медалист
Re: Въпрос отностно skype абонати
И аз това се чудя от известно време се появяват неканени гости.
Че и ми нахалстват на всичкото отгоре
Който е наясно да казва веднага!

Че и ми нахалстват на всичкото отгоре

Който е наясно да казва веднага!

Dog drags - no tracks...
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Въпрос отностно skype абонати
Не сте само вие, ако ви успокоява този факт. 
http://forum.skype.com/index.php?showtopic=294291&st=0
От 4-та версия нагоре явно има бъг, който не е отстранен до днешна дата. Възможно е (но малко вероятно) след ъпдейт на скайп настройките за поверителност (privacy settings) да са се възстановили до default и това да е разрешило искането на приятелство от непознати потребители да бъде одобрявано автоматично.
Както и да е, засега единственото "решение" на проблема е да блокирате въпросните потребители. А като се появят нови непознати индивиди в списъка - наново.

http://forum.skype.com/index.php?showtopic=294291&st=0
От 4-та версия нагоре явно има бъг, който не е отстранен до днешна дата. Възможно е (но малко вероятно) след ъпдейт на скайп настройките за поверителност (privacy settings) да са се възстановили до default и това да е разрешило искането на приятелство от непознати потребители да бъде одобрявано автоматично.
Както и да е, засега единственото "решение" на проблема е да блокирате въпросните потребители. А като се появят нови непознати индивиди в списъка - наново.