В и К ПРОБЛЕМ!!!!

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

В и К ПРОБЛЕМ!!!!

Мнение от sancho pansa »

Има ли някой от вас живущ на Г. Михайловски? Нали, преди месец смениха тръби-тръбопроводи, осраха където квото можаха/тротоари, плочки, всичко е като след война/. Хубаво, ама оттогава не може човек да се избръсне, кво остава да влезеш да се изкъпеш-постоянно спиране на водата, както си тече силно и нормално, налягането пада-спира и пак идва в интервал от по 4-5 минути, а ти си стоиш, трепериш и се чудиш дали ще дойде да се доизмиеш...

Ако има някой В и К специалист или Общинар да влиза във форума-това е за вас... Майка ви да любя недолюбена! Синовете ви зетьови да ви доведат! Жените ви още по-големи курви да станат и рогата ви да ви тежат на тъпите кратуни!!!

Кво пак изпуснахте по водопреносната мрежа, че в малкото минутки в които вода все пак има мирише на половината елементи от Менделеевата таблица?!?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: В и К ПРОБЛЕМ!!!!

Мнение от realprofesora »

Има форум на общината ,мисля там тряя се попържа за да хване нишан. :lol:
http://forum.city.starazagora.net/
е тука им мажат филийки с мед на тези които са недоволни от общинарите...то има доволен изобщо.
Popopopopo
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

А, realprofesora, знам го тоз форум и аз. Ама да се регистрираш там е все едно да минеш тест за агент на Мосад. Има некъв кретен там и следи да не би някой критично настроен да се регне и да закритикува великите му господари. :spank: :angry:
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

M, що ве .Аз преди година се бях регнал и ся като реших да влизам ме нямаше в "списъците" ,но пак си направих регистрация без проблем.Колкото до цензурата и тва дали ще ти отговорят на някой неудобен въпрос вече е друго нещо ..,но така се пази власт.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Като прочетох темата се регистрирах още не са ми активирали акаунта :)
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Още чакам да потвърдят регистрацията ми (откакто направиха нов форум - може би преди 2 години?) :cheers:
Публикувай отговор