Малоумни полицаи

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Малоумни полицаи

Мнение от Nirvana »

Преди 2 дни прибирам жената от работа и слизаме към електрото, спира ме полиция, както си е ред давам документи за проверка като си мисля, че е просто рутина. Отидох до колата им и си чакам документите и по едно време единият вика: Ти знаеш ли какво направи? Викам му - НЕ. Ами караш с развален фар. Отивам пред колата, на фара нищо му няма, бачка си перфектно. Отговорих му, че си е наред, но последва реплика: Ти с мен ли ще се заяждаш, искаш да усопориш думите ми? Абсолютно ДА получи като отговор от мен, при което последва фиш. Викам му: Добре де защо ми го пишете. Той: Ами, ей така, за да се научиш. Също така ми каза и да отида и да си го поправя в тъмното, което нямаше как да стане (то нямаше и какво да оправям де, но...). Обясних му, че живея 100 метра под електрото и след 3 мин ще си го погледна, но не и на улицата... Никой не ме чу, разбра и т.н.

Малоумни обитаци, които никога няма да почна да уважавам! Минали курс в Казанлък за редови полицаи и 6 месеца след това ми се правят на Бойкоборисовци! Аз лично много се дразня, не знам за вас колеги! Лошото е, че няма как да докажа правотата си. Успех на всички, които ще бъдат спряни в бъдеще! Дано не попаднете на такива...
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Малоумни полицаи

Мнение от The enD »

Е отдолу няма ли поле в което да напишеш несъгласието си? "Фара работи, той ми пише акт за фар! "

Аз колко години карам, не са ме спирали за щастие. :P
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Звъниш на 112 и искаш дежурния по кат и обесняваш за какво иде реч. Там разговорите се записват или слизаш веднага долу в КАТ и го търсиш въпросния дежурен.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Прочетох всичко внимателно и пак не разбрах -имаше ли му нещо на фара или му нямаше!!??
Казваш, че нищо му нямало на фара, пък после си обяснил, че ще си го погледнеш!!??
Popopopopo
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Правиш снимка и слизаш да се разправяш с дежурния.

На едно съседче, млад шофьор, младо момче, му писали фиш за слаби фарове, каквото и да значи това.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Фиша платил ли си го? Ако не, тои става на акт /наказателно постановление/ след определен срок ако не се плати, тогава може да го обжалваш. Пускаш жалба, жена ти е свидетел.
Аватар
emzo
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от emzo »

Не е вярно това, че става акт.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

realprofesora написа:Прочетох всичко внимателно и пак не разбрах -имаше ли му нещо на фара или му нямаше!!??
Казваш, че нищо му нямало на фара, пък после си обяснил, че ще си го погледнеш!!??
Ти си говорил с малоумници предполагам и предполагам знаеш, че дори и да му говориш нещо той си знае едно и едно си говори... Аз му го казвам това, за да се махна оттам, не за друго.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

emzo всьщност и 2мата не сме напьлно прави. Фиша става НП, но директно влязло в сила. Не е трябвало да подписва фиша, тогава се пише акт и вече се обжалва.
ЗДвП:
Чл. 186. (2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.

ал. (7) Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Не мога да повярвам как са ти писали фиш за нищо.

Само едно мога да предположа ако си с xenon и то с евтините китайски не винаги палят двете крушки ( много еднооки съм виждал по пътя ) . Тогава може да се заяде но пак след като ги пуснеш и работят няма да пише нищо. Дори имаш право да си смениш крушката пред тях . Затова си и задължен да имаш резервни крушки в колата (комплект ) .

Нека да се пробват да ми напишат на мен такъв акт :evil: . Поне по възраженията съм цар . Някой път не ми стигат и редовете 2-3 ли бяха . Това за фара няма как да докажат че не свети .

Ако откажеш да се подпишеш на акта са задължени да се подпишат двамата и да намерят свидетел от улицата да се подпише вместо теб .
sawo написа:emzo всьщност и 2мата не сме напьлно прави. Фиша става НП, но директно влязло в сила. Не е трябвало да подписва фиша, тогава се пише акт и вече се обжалва.
ЗДвП:
Чл. 186. (2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.

ал. (7) Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител.

дефакто с данъците но на АКТ не може да стане ;)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Да под АКТ имам предвид НП, което вече не се обжалва обаче.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

С Лада съм и фаровете никога не са ми правили проблем. Светят си, случвало ми се е да изгаря крушка, но в малко случаи. И резервни имах тогава в колата, но в тая тъмница върви сменяй! Дразни ме, че не ти влизат в положението и винаги с лошото се почва.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Nirvana написа:С Лада съм и фаровете никога не са ми правили проблем. Светят си, случвало ми се е да изгаря крушка, но в малко случаи. И резервни имах тогава в колата, но в тая тъмница върви сменяй! Дразни ме, че не ти влизат в положението и винаги с лошото се почва.
Последно -Работиха ли фаровете изправно-светещи габарити и 2та,светещи дълги и 2та и светещи къси и 2та???
Popopopopo
paco
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от paco »

да обаче има и още нещо под 50лв не може да се обжалва, а ако ползваш услугите на адвокат там цените са солодни :D
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

realprofesora написа:
Nirvana написа:С Лада съм и фаровете никога не са ми правили проблем. Светят си, случвало ми се е да изгаря крушка, но в малко случаи. И резервни имах тогава в колата, но в тая тъмница върви сменяй! Дразни ме, че не ти влизат в положението и винаги с лошото се почва.
Последно -Работиха ли фаровете изправно-светещи габарити и 2та,светещи дълги и 2та и светещи къси и 2та???
Габарити и къси - 100 %, на дълги не съм карал онзи ден и не знам...
Публикувай отговор