Малоумни полицаи
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Re: Малоумни полицаи
Мен ме спряха оня ден горе на жабките. Добър вечер, добър вечер, провери документите, лека вечер и тей. Всичко лаптоп. Но Стара Загора е пълна с факани сноби, въобще какво ти прави впечатление. Хората го дървят като са над други хора.
- sancho pansa
- Начинаещ
А добър ден! Че то това си е по презумпция бе, човек-ти да видиш, че те така ги избират, така ги обучават и такива са им нужни точно- нискочели и зли! Овчарските кучета на властта! Колкото са по-тъпи, заядливи и гадни-толкова по-добре. Те за това ги примамват и с толкоз екстри-ранно пенсиониране, една фуражка кинти при което, и прочее...И всичкото това не, за да служат на тебе и мене, на обществото, а да охраняват статуквото на мутрите и крадците!
А добър ден! Че то това си е по презумпция бе, човек-ти да видиш, че те така ги избират, така ги обучават и такива са им нужни точно- нискочели и зли! Овчарските кучета на властта! Колкото са по-тъпи, заядливи и гадни-толкова по-добре. Те за това ги примамват и с толкоз екстри-ранно пенсиониране, една фуражка кинти при което, и прочее...И всичкото това не, за да служат на тебе и мене, на обществото, а да охраняват статуквото на мутрите и крадците!
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Е да де ама той ще ти пише акт за 40 лв който не се обжалва. Което е някаква глупост разбира се, понеже ти се нарушават правата.sawo написа:emzo всьщност и 2мата не сме напьлно прави. Фиша става НП, но директно влязло в сила. Не е трябвало да подписва фиша, тогава се пише акт и вече се обжалва.
ЗДвП:
Чл. 186. (2) На лице, което оспорва извършеното от него нарушение или размера на наложената му глоба или откаже да подпише фиша, се съставя акт.
ал. (7) Издаден фиш, глобата по който не е платена доброволно в 7-дневен срок от датата на издаването му, се смята за влязло в сила наказателно постановление и се изпраща за събиране на публичния изпълнител.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Хм наистина и такава глупост бяха вкарали - това го забравих вече...
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Доста тъпа ситуация...
Но се пак има полицаи и полицаи..
(На мен скоро ми написаха акт за спрени фарове,първия ден след влизането в сила и след като попитах просто учтиво полицая няма ли такова нещо като предупреждение преди фиша той се хили и вика има е ето го в писмен вид.)
Има и такива който само се заяждат (примерно на мотора номера не се виждал бил пречупен и тн..) съгласен съм че има закони и ред по който трябва да са нещата но си личи понякога как "мирише" на заяждане.
Както и при военните има тъпи но има и много по тъпи
)
Всичко зависи от човека.Полицай ,военен,Пожарникар (Такъв дето си пали цигара от горяща къща)
)
пс: Да са живи и здрави тези полицай който не махат на мотористите.Няма смисъл взаимно да се излагаме.
))))))
Но се пак има полицаи и полицаи..
(На мен скоро ми написаха акт за спрени фарове,първия ден след влизането в сила и след като попитах просто учтиво полицая няма ли такова нещо като предупреждение преди фиша той се хили и вика има е ето го в писмен вид.)
Има и такива който само се заяждат (примерно на мотора номера не се виждал бил пречупен и тн..) съгласен съм че има закони и ред по който трябва да са нещата но си личи понякога как "мирише" на заяждане.
Както и при военните има тъпи но има и много по тъпи

Всичко зависи от човека.Полицай ,военен,Пожарникар (Такъв дето си пали цигара от горяща къща)

пс: Да са живи и здрави тези полицай който не махат на мотористите.Няма смисъл взаимно да се излагаме.

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Така е, ама камерите лоши
Колегата са го снимали с мотора с бая над ограничението март месец и чак сега му идва снимката 
Иначе наистина в тая ситуация освен да говориш с началник кат друго не ти остава... По принцип е учудващо колко коректни служители има... Преди няколко месеца ми се наложи да говоря с началник пътна полиция човека е разбран и може да влиза в положение. Аз при такава ситуация бих отишъл при него.

Иначе наистина в тая ситуация освен да говориш с началник кат друго не ти остава... По принцип е учудващо колко коректни служители има... Преди няколко месеца ми се наложи да говоря с началник пътна полиция човека е разбран и може да влиза в положение. Аз при такава ситуация бих отишъл при него.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
с какъв мотор е сниман и с каква скорост?
моя номер е предвидил камери

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ами yamaha беше неговия, снимали са го със 137 до петрола.
- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
спрей?fantamaniaka написа:с какъв мотор е сниман и с каква скорост?
ефективен ли е?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Или просто номера е отдолу 

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Днеска на колегата му писали 20 лв фиш в КАТ за това че не е предоставил договора за закупуване на кола при положение че го е представил и го държи в ръцете си.
"There is no 'patch' for stupidity."
- realprofesora
- Старо куче медалист
E вече почнахте егати партенките .Държи договора в ръце и те му пишат фиш за договора.Еми да вземем да ходим с включено видео на телефоните или с адвокати и свидетели в КАТ.admin написа:Днеска на колегата му писали 20 лв фиш в КАТ за това че не е предоставил договора за закупуване на кола при положение че го е представил и го държи в ръцете си.
Popopopopo
- Nirvana
- Старо куче медалист
Майтапа настрана, ама вече като ме спрат пускам телефона да записва поне звук и слагам в джоба на ризата. После да мога да докажа поне!realprofesora написа:E вече почнахте егати партенките .Държи договора в ръце и те му пишат фиш за договора.Еми да вземем да ходим с включено видео на телефоните или с адвокати и свидетели в КАТ.admin написа:Днеска на колегата му писали 20 лв фиш в КАТ за това че не е предоставил договора за закупуване на кола при положение че го е представил и го държи в ръцете си.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Точно.Отдолу под седалката е.sawo написа:Или просто номера е отдолу
А и по принцип ако ти се дава някой лев има много готини стойки който са с жило и може да си го прибираш номера.

- Daffy_Duck
- Потребител
Камерите са ташак на Подслон ме снимаха с 84 км/ч февруари , дойде всичко и чакам да ми вземат книжката вече 3ти месец...Фиш до сега не съм платил.Правил съм фирма след това,банкови сметки , телефони , данъци на апартамент и кола , на нова кола (finger)-да ми е излезнал някъде.