Галерия Стара Загора Мол

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Галерия Стара Загора Мол

Мнение от realprofesora »

sancho pansa написа:
realprofesora написа: Точно се връщам .Мола е прекрасен ,има всичко каквото си поискаш.още от сега съм си харесал 3 чифта панталони.
Професоре и аз ги харесах точно тях! Ай да видим кой ще събере първи пари, че да ги вземе, че кат се премени кат на годен ром брата-върви го гони тогава... :mrgreen:
Човек със стил не се ражда -той се изгражда.Не разбирам какво не му харесваш на магазина и трябва ли да пазаруваме от Димитровград и руския пазар и подобни такива миризливи магазини.
Който не му харесва да не ходи.Никой насила не го викат там.Аз обичам красиви ,подържани хора, спретнато облечени , изкъпани , добре ухаещи , учтиви и знаещи какво искат, себеуважаващи ,със самочуствие .В мола срещам доста такива хора, затова ми е добре там.Чувствам се европеец ,макар да не мога да си позволя някои благини които ми харесват....Стига толкова ,че ми загорява огретена :lol: (сериозно)
Popopopopo
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Гледам, бая Европейци се бяха събрали на откриването. Авантаджии мазни!
Аве, не съм аз против големите и хубавите търговски центрове, ама тука работата малко ми навява на едно стихче на Смирненски, сещаш ли се?
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Хаха обаче снимката кърти, пред единия мол реклама на другия :lol:
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Трагедия е мола. Абсолютно никакви развлечения. Дрехи, дрехи, празни клетки, макдоналдс, някакво кафе и пак дрехи. По центъра да се разходиш ще намериш по-голямо разнообразие че и повече неща ще имаш за правене. За стария мол да не говорим. Много скучен и безинтересен мол според мен. Освен един малоумник с джип, който щеше да ме блъсне на светофара и после паркира пред мене за 2 места друго нищо интересно нямаше...
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

Скъпи долнопробни боклуци. :roll:
Отидох с 200 лева да си купя някакво яке и дънки и се върнах без нищо.
Някви парцаливи дънки по 80-100-120 левчета,а якетата са все едно съм на руския пазар-повечето шушлеци.
Днес си купих дънки за 39 лева от универсалния-перфектни.
Жена ми си купи ботуши на Пещера за 75 лева пак от там.В молчето само някви от мин.99 лева бабешки ботички.
Изобщо е пъъълна трагедия.Повече със сигурност няма да си губя времето там.
Ходих и в четвъртък вечерта,ходих и в петък вечер,натоканите селяни бяха наполовина в петък.
Като гледам до 1-2 седмици мола ще се обитава единствено от продавачките и чистачките и някой кафеджия евентуално.
И МОЛО-филите нека не ми се сърдят за изказаното лично мое мнение по темата :D
Dog drags - no tracks...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

didka написа:Скъпи долнопробни боклуци. :roll:
Същата работа! Викам ще си взема панталони и яке, ама нъцки... Сега се зачетох в етикета на NEW YORKER ризата, която си взех и що да видя - пише new yorker germani.... MADE IN BANGLADESH :lol:
Да се смееш ли да плачеш ли... докъде стигнахме от бангладеш стоки да пазарим... Аутсорсинг му е майката... всички големи марки произвеждат в страни от 3тия свят, доста често дори тайно. Няма да споменавам имена, но дори фирми в нашия град са изнасяли ишлеме за известни марки от германия и австрия, като после същите тези стоки се връщат обратно у нас на съответните цени...
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Добре де само аз ли съм се възползвал от промоцията в Kenvelo - купуваш дрехи за над 150 лв и ти правят 75 лв отстъпка? Вчера си взех яке,дънки и боксерки на стойност 165 лв,а платих само 90 :cheers:
Аватар
klox
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от klox »

sawo написа:
didka написа:Скъпи долнопробни боклуци. :roll:
Същата работа! Викам ще си взема панталони и яке, ама нъцки... Сега се зачетох в етикета на NEW YORKER ризата, която си взех и що да видя - пише new yorker germani.... MADE IN BANGLADESH :lol:
Да се смееш ли да плачеш ли... докъде стигнахме от бангладеш стоки да пазарим... Аутсорсинг му е майката... всички големи марки произвеждат в страни от 3тия свят, доста често дори тайно. Няма да споменавам имена, но дори фирми в нашия град са изнасяли ишлеме за известни марки от германия и австрия, като после същите тези стоки се връщат обратно у нас на съответните цени...
Ако става дума за кое къде е направено и D&G и Armani имат дрехи направени в Пакистан а и в България.
Разликата е в качеството.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Изображение
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Всички молове в България са така, така че не знам какво очаквате от мола?
Нали има кино. Какво друго - освен билярд и джаги да направят?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Можеше една стена за катерене да направят поне - да вземат моловете в USA за пример - има 100 пъти по-голямо разнообразие. Каква файда от огромен мол като нестига че половината празен ами и другата половина едно и също...
@klox качеството се следи от представители на марката и за най-малкото нещо връщат стоката, но идеята е че същите неща ги има и под български марки, а надценките са жестоки, да не говорим излишното транспортиране извън граница, където лепват един етикет и ги връщат обратно. Така правят пари на наш гръб и ние си мислим че купуваме кой знае какво...
@z3us видях я промоцията приятелката има доста неща от стария мол взимани там, но нищо не си харесах...
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

В Пловдиският има стена за катерене и ледена пързалка ,което е доста голямо предимство според мен , мола би бил по пълен ако има повече развлечение от колкото дрехи
abc
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от abc »

Добре, стената за катерене ще се качиш 2 пъти и толкова. Чак пък голямо предимство. Киното е много по-важно, според мен.
Аватар
spiralkinda
Потребител
Потребител

Мнение от spiralkinda »

Аз ще ползвам мола единствено за кино, както и правя със стария. :)
marin_007
Потребител
Потребител

Мнение от marin_007 »

Не съм казал че Пловдивският е по добре не съм видял все още нашия , ама като цяло в Плд е много много назад сравниение с другите молове
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

Ех имаше едно шоу на George Carlin и приказваше точно за моловете... :tongue:
Публикувай отговор