Галерия Стара Загора Мол
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Галерия Стара Загора Мол
Всеки един МОЛ е само НАЕМОДАТЕЛ, всяко едно развлекателно съоъажение се прави с цел да се задържат клиентите вътре и да правят оборот и на магазините. Факт е, че в новият мол няма такова, защото е нов и не е нужно да харчат пари в началото за да влезнат хора, защото за момента тълпите идват привлечени от Новото. Един месец време, докато се извървят тълпите и това ще е.
А относно колегата който каза ХУБАВИТЕ ХОРА и ЯКИТЕ ДРЕШКИ по моловете, бих искал да ми гу посочиш къде са.
Относно качеството на стоките всичко е Made in China и Thailand с поставени етикети в БГ.
П.С. Има един факт който дълго време не мога да си обясня. Универсалният магазин в гр. Казанлък, който е сравнително малък има дооста интересни дрешки, които се появяват след около 5-6 месеца и в Стара Загора. Това е тенденция която не мога и не мога да си обясня.
А относно колегата който каза ХУБАВИТЕ ХОРА и ЯКИТЕ ДРЕШКИ по моловете, бих искал да ми гу посочиш къде са.
Относно качеството на стоките всичко е Made in China и Thailand с поставени етикети в БГ.
П.С. Има един факт който дълго време не мога да си обясня. Универсалният магазин в гр. Казанлък, който е сравнително малък има дооста интересни дрешки, които се появяват след около 5-6 месеца и в Стара Загора. Това е тенденция която не мога и не мога да си обясня.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
ReSuRReCt
- Потребител

- Обратна връзка:
Аз съм на мнение,че колкото повече молове има толкова по-добре за клиентите.Цените ще падат и ще има разпродажби.Преди 3-4 години за разпродажби в Стара Загора не е ставало и дума дори.В новият мол ако не друго поне ми харесва това,че има магазини на Bershka,ZARA и PULL&BEAR и не за друго,а защото те предлагат тип дрехи ,който аз харесвам и естествено за момента цените са завишени,но ще паднат около декемврийската шопинг лудница.
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
И аз съм разочарован от новия мол - не предлага нищо ново - освен Bershka, Zara, Pull&Bear, Miss Sixty и едно кино. Дори парфюмерия няма, а наличието на едно кафене е смехотворно.
Прав си, но предлагането съответства на търсенето, а покупвателната способност на старозагорци не е достатъчно голяма, за да има и 2-ри мол. Едно доказателство за това е интересът на търговците - едва 30-40% са заетите площи в молаколкото повече молове има толкова по-добре за клиентите.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Съгласен съм с горния пост. За да е добре за нас трябва да има конкуренция. Според мен в новия мол конкуренцията е доста слабо развита на момента. За да има конкуренция, трябва да има интерес. Направете си сметка какъв е интереса на търговците и бизнесмените, щом никой не си е направил труда да направи поне още едно кафе, което да е конкуренция на сегашното... Иначе аз бях в Bershka и не видях нищо, което да ми хареса и да е на адекватна цена...
- sancho pansa
- Начинаещ

Това чувал ли си го?HoCuS написа:
СЪОБЩЕНИЕ:
Поради снощния пожар в Илиянци, представянето на новата модна колекция в МОЛ-а се отлага с няколко дни!
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не съм се замислял честно казано за забавленията в мола ... Аз ходя да гледам кино, ама от както си купих усливател от един съфорумец и тонколони от магазина ти е** и киното. Взех си един от тези видео плеари, свалям филми с дтс звук ръгам ги в плеара и и гледам филми като на кино, за 1 лв ще ти направя пуканки който в мола са 4 кинта, а за още 50 ст. ще ти налея количка която в мола е 2 лв. пък и си в къщи, можеш да си намалиш звука ако ти идва силен, да си го сложиш на пауза. С колеги си говорихме че нещо в арената звука не го бива. Дрехите по моловете ... абе скъпички ми идват. Гледаме с приятелката ми една поличка тип задника ми е отвънка в май месец за 50 лв., в края на септември същата поличка беше 9 лв. Ти е** и надценката. Тази пицария малко снобарска ми идва, предпочитам да си поръчам пицата по телефона и да ми я домъкнат. Едниственно ходя в макдоналдс, харесва ми как правят кюфтета на бигмака, както и на принца, само че рядко си вземам от принца тъй като обслужването им е малко зле. Тия от хапката са все едно от соя.
"There is no 'patch' for stupidity."
- The enD
- Старо куче медалист

Един голям + за написаното...admin написа:Не съм се замис...
- emzo
- Старо куче медалист

Той празен бе
мани, мани.
Сефтосах киното днеска, зала1. Ми много малка, не знам другите как са, звука не е нищо особено.Наречете ме луд, но като гледах филма имах чувството, че е 2.1.
Сефтосах киното днеска, зала1. Ми много малка, не знам другите как са, звука не е нищо особено.Наречете ме луд, но като гледах филма имах чувството, че е 2.1.
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- VesMil
- Потребител

Аз ходих на кино в зала 6, голяма е и много удобна!
Стара Загора е БЕРОЕ!
- PTS
- Модератор

И аз бях там, добра е.VesMil написа:Аз ходих на кино в зала 6, голяма е и много удобна!
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

И от какво зависи в коя зала ще си ??
Аз гледам че всеки четвъртък е по 5 лв киното . Ще ходя тогава ама ми трябва да е широко да има място като в другия мол за бирата и да е голям екрана
.
Аз гледам че всеки четвъртък е по 5 лв киното . Ще ходя тогава ама ми трябва да е широко да има място като в другия мол за бирата и да е голям екрана
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
МОИТЕ ОБЯВИ
- realprofesora
- Старо куче медалист

МОЛ означава- Моля кОйто не му харесва да не вЛиза.Не се връзва нали....но е вярно. 
Popopopopo
- emzo
- Старо куче медалист

Екрана е голям бе, залата беше мъничка, тясна няква такава.
Ама то сигурно като са видели, че бяхме само 6ма души
Ама то сигурно като са видели, че бяхме само 6ма души
диагностика на автомобили
профилактика на PS3/4
профилактика на PS3/4
- HoCuS
- Потребител

- Обратна връзка:
realprofesora написа:МОЛ означава- Моля кОйто не му харесва да не вЛиза.Не се връзва нали....но е вярно.
МОЛ означава - Материално отговорно лице.
А всеки може да си изказва каквото си иска мнение, тук сме за да дискутираме и обсъждаме.
Don't drink and drive!!!
Don't drive and drink!!!
Don't drive and drink!!!
-
niggaz_nature
- Старо куче медалист

Мен живо ме интересува от какво зависи филма дали ще е в зала с голям екран или не .
Аз ще отида да видя залата не толкова заради филма така че ако някой може да даде отговор . Ако трябва ще си избера филм по залата
. Говорим за нормален филм не 3D .
Аз ще отида да видя залата не толкова заради филма така че ако някой може да даде отговор . Ако трябва ще си избера филм по залата
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
МОИТЕ ОБЯВИ
МОИТЕ ОБЯВИ