М-тел купува Мегалан и Спектър Нет

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

М-тел купува Мегалан и Спектър Нет

Мнение от Da Edd »

"Мобилтел" купува "Спектър нет" и "Мегалан" за 72 млн. евро

Мобилтел чрез Мегалан започва изграждане на национална оптична мрежа!

Какво виждате вие? Възможност за мащабно развитие на интернет услугите в България и съответно значително повишаване на качеството им? Аз лично виждам погубване на един прекрасен интернет доставчик. :?
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: М-тел купува Мегалан и Спектър Нет

Мнение от sawo »

Жалко за megalan, хубав доставчик беше - нищо повече.
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

Дано няма проблеми от тук нататък, защото по коректна фирма и по-добър нет от Мегалан не съм получавал.
PcTuninG
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от PcTuninG »

видяха ,че работата с гсм-ите замря и вземаха да перат пари другаде както булсат купиха нетком :lol: и пускат нет ама 8O :spank:
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

те нетгруп купиха, само дето на тях работата им не замира :)
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Не е било мтел да се захванат с нещо и да не го освинчат и сговнят! С тез изродски крадци съм дал дума, че няма да имам нищо общо и дори да станат монополисти върху интернета, ще предпочета да се откажа от нет, отколкото да съм към тях! Няма такава крадлива пасмина просто-то не бяха игри с джипове/като в същото време държат най-високите цени за минута разговор в света!/, тарифи за празнични дни/колкото е по-оплетено и сложно едно нещо, веднага ти става ясно, че е правено с цел да те краде!/
Всичко е гадно и пошло, като почнеш от логото им с тия дяволски опашчици и рогца, та до абсолютно безмозъчните им и жалки реклами!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

PcTuninG написа:видяха ,че работата с гсм-ите замря и вземаха да перат пари другаде както булсат купиха нетком :lol: и пускат нет ама 8O :spank:
То там проблема е с конкуренцията, че обръщат трасетата умишлено към тяхната мрежа и техниците само ходят да си ги връщат закачат обратно.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
Exso
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Exso »

"Осраха се" с извинение пред всички читатели.В момента интернета в София (Мега лан ) е в много гадно състояние.Изпъва нервите на всички ни ! Просто понеже в Студ.Град всички ние имаме нужда от интернет и нямаме много други опции и това че сме по квартири и общежития е още една причина да ни прецакват. Евала на Мтел ,че го купиха ,обаче както и мобилната им програма се скапа за последните месеци и още нямам фактура за Август месец ,така и Мега лан с техния "бърз" интернет допринасят за тяхното по-нататъчно развитие.Успех им желая на двете компании като едно цяло и нямам търпение да ми изтече договора към мтел ,та да си хвърля паричките някъде където има смисъл от тяхната стойност,то било към Vivacom или Globul.
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени !
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
Публикувай отговор