Мобилтел чрез Мегалан започва изграждане на национална оптична мрежа!
Какво виждате вие? Възможност за мащабно развитие на интернет услугите в България и съответно значително повишаване на качеството им? Аз лично виждам погубване на един прекрасен интернет доставчик.
Не е било мтел да се захванат с нещо и да не го освинчат и сговнят! С тез изродски крадци съм дал дума, че няма да имам нищо общо и дори да станат монополисти върху интернета, ще предпочета да се откажа от нет, отколкото да съм към тях! Няма такава крадлива пасмина просто-то не бяха игри с джипове/като в същото време държат най-високите цени за минута разговор в света!/, тарифи за празнични дни/колкото е по-оплетено и сложно едно нещо, веднага ти става ясно, че е правено с цел да те краде!/
Всичко е гадно и пошло, като почнеш от логото им с тия дяволски опашчици и рогца, та до абсолютно безмозъчните им и жалки реклами!
"Осраха се" с извинение пред всички читатели.В момента интернета в София (Мега лан ) е в много гадно състояние.Изпъва нервите на всички ни ! Просто понеже в Студ.Град всички ние имаме нужда от интернет и нямаме много други опции и това че сме по квартири и общежития е още една причина да ни прецакват. Евала на Мтел ,че го купиха ,обаче както и мобилната им програма се скапа за последните месеци и още нямам фактура за Август месец ,така и Мега лан с техния "бърз" интернет допринасят за тяхното по-нататъчно развитие.Успех им желая на двете компании като едно цяло и нямам търпение да ми изтече договора към мтел ,та да си хвърля паричките някъде където има смисъл от тяхната стойност,то било към Vivacom или Globul.
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени ! Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/ Skype: zara_boy_91