Малоумни полицаи
- nasenceto
- келеш
Re: Малоумни полицаи
Първо - не се знае имало ли е апарат в кутията. Редовно ги връткат и в края налятото съм сигурен че кутията беше празна. Второ - обработката на фишовете се бави много и може и 5-6 месеца да станат докато излезе.
- TaO-DeadSocked
- Модератор
- Обратна връзка:
Нека поразведрим малко обстановката : http://vbox7.com/play:060448cd 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Не е гаранция, че ще стане нещо, ама все от някъде трябва да се започнеОт МВР съобщиха електронния адрес - gdop@mvr.bg, и Интернет страницата - http://www.gdop.mvr.bg, на които гражданите могат да подават сигнали за неправомерни действия и нарушения на полицаи на пътя. По всеки получен сигнал ще се извършват детайлни проверки и при доказана вина ще се търси съответстващата отговорност, увериха от ведомството.
Такива адреси ще обявят всички областни дирекции в страната и СДВР. Хората могат да подават сигнали и на телефони: 112, 166 и 02/982 35 36.

- Nirvana
- Старо куче медалист
Евалата, мерси приятелю !sawo написа:Не е гаранция, че ще стане нещо, ама все от някъде трябва да се започнеОт МВР съобщиха електронния адрес - gdop@mvr.bg, и Интернет страницата - http://www.gdop.mvr.bg, на които гражданите могат да подават сигнали за неправомерни действия и нарушения на полицаи на пътя. По всеки получен сигнал ще се извършват детайлни проверки и при доказана вина ще се търси съответстващата отговорност, увериха от ведомството.
Такива адреси ще обявят всички областни дирекции в страната и СДВР. Хората могат да подават сигнали и на телефони: 112, 166 и 02/982 35 36.

СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- Exso
- Потребител
- Обратна връзка:
Аз лично мога да ти разкажа една история в която съм главен герой и естествено двама полицай.Става въпрос за един знак "Stop" зад Сервиз Диана( три чучура юг ,западно от руския пазар) .Стоя и чакам един приятел и пред мен на един стоп Патрулка завива надясно ,естествено НАМАЛЯВАЙКИ НА СТОПА (което е нарушение според закона за движение по пътищата) . Около 20мин се бавих с тоя моя приятел по разговори и т.н .След което минавам и аз покрай този знак "Стоп" по същия начин както и 99% от водачите на пътищата (не отричам ,че не съм в нарушение) и ми "удрят " тези същите полицай палката . Спирам и съответно ми удрят фиш с глоба 20 лв с думите -"Колега ти си 25-тия който не спря на стопа от 20 минути, но евала,че поне се огледа преди да преминеш".Та полицайте не спряха на стопа но все пак се заяждат. Вярно не спрях ,не успорвам понеже това може и да ми спаси живота след време ,понеже сега се оглеждам два пъти повече като единия път е да следя за патрул от бяло-синя астра .Но все пак ,за да се спазва закона трябва да сме равни всички пред него,а не един да спира друг не и да се отнасят малко по-човешки.Хора карат пияни с по 2.50 промила алкохол в кръвта и ги пускат след 24 часа и какви ли не други неща .Вместо на тях да се обърне вмимание , те застават на някой ъгъл ,където и стопа е сложен или неправилно или скрит ,че го има на документи и дебнат с цел да се напълни държавната хазна.Ами евала .Дано не попадате на такива служители на реда.
P.S -Подадох жалба но така и не получих отговор.
P.S -Подадох жалба но така и не получих отговор.
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени !
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Нормално е за нашата държавица тези хора които трябва да съблюдават за реда и налагат санкции те да правят най много нарушение.Най редовно виждам по пътищата движеща се патрулка без пуснати фарове(макар че по закон от 1 ноември трябва да сме със светнати светлини без изключение).
- Daffy_Duck
- Потребител
...и да си пердашат по забранените улички
.нали уж от тях трябва да вземаме пример ........

- Exso
- Потребител
- Обратна връзка:
Днес видях една пътрулка без пуснати фарове ,която направи десен завой с ляв мигач. Искаше ми се да ги снимам
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени !
- onewayoranother
- Потребител
и аз мога да се похваля с среща с неинтелигентните казълнъшки чеда преди 5-6 месеца ме удариха и предположение че колата беше с изкл двигател изкараха мен виновен сега аз ще плащам и взеха ми книжката историята е дълга не ми се разказва и жалби и адвокати просто загуба на пари в крайна сметка аз ще платя .че така добе дошли в света на бате бойко . НЕ МИ Е ЯСНО ДО КОГА ЩЕ МЪЛЧИМ..............................
one way or another i go on to the top

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
какво значи "до кога ще мълчим"?? опълчи се бе, кой те спира?
при положение, че си невинен, както твърдиш, нищо не те спира да си отстояваш правата пред съда. и не се оправдавай, че нямаме законодателство и тем подобни.
извинявай за нападателния тон, но такива изказвания като твоето "всички други са виновни, но не и аз" никак не ги обичам
при положение, че си невинен, както твърдиш, нищо не те спира да си отстояваш правата пред съда. и не се оправдавай, че нямаме законодателство и тем подобни.
извинявай за нападателния тон, но такива изказвания като твоето "всички други са виновни, но не и аз" никак не ги обичам
- onewayoranother
- Потребител
да бе ясно ти пак си човекът който е за вс ясно не бе не се оплаквам борих се нямаше мн смисъл полицая каза така и така и така стана така че no coment...

- zvezda
- Потребител
Най-вероятно в жалбите изобщо не са разбрали за какво иде реч, ако си ги писал с подобна пунктуация...
- onewayoranother
- Потребител
темата уж беше за малоумни полицаи пък се обръща на нещо съвсем др.Гарантирам и на двама ви че вс от моя страна е било както трябва просто няма как да станат нещата след като нещата са Аз срещу Системата на МВР нали ...... или сега ще се намери някои да ме наругае че съм пропуснал "," или "-" за това ще сме на този хал защото когато се намери някой да каже нещо др не му помагат ами почват на него косури да намират .А те др държави нека да го могат ние винаги ще сме от "НЕМОЖЕЩИТЕ".

- Da Edd
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Срещу системата винаги можеш да се опълчиш, не са един или двама, осъдили държавата ни в Страсбург. Ти не даваш никаква информация по случая, като се оправдаваш, че е дълго за обяснение, а очакваш да ти помогнем, като същевременно май и самият ти не разбираш как можем да ти помогнем?
Обясни как и докажи, че са ти потъпкали правата и тогава очаквай подкрепа - гарантирам ти, ще я получиш. Останалото са празни приказки и нямат никаква стойност.
Обясни как и докажи, че са ти потъпкали правата и тогава очаквай подкрепа - гарантирам ти, ще я получиш. Останалото са празни приказки и нямат никаква стойност.
- ksdh
- Потребител
Хубаво ги редиш, ама без голяма стойност!Как смяташ да стигне чак до Страсбург,ей-така, да напише една жалба и готово? Системата е толкова безкрайно корумпирана,че няма накъде повече! Докато стигне до Страсбург(а за такива дребни неща едва ли ще стигне), може и за пенсия да стане,да оставим разходите и нервите!Da Edd написа:Срещу системата винаги можеш да се опълчиш, не са един или двама, осъдили държавата ни в Страсбург. Ти не даваш никаква информация по случая, като се оправдаваш, че е дълго за обяснение, а очакваш да ти помогнем, като същевременно май и самият ти не разбираш как можем да ти помогнем?
На определението на санчо панса, ще допълня само - те са "наши" хора, случаен човек катаджия не може да стане, никой не им гледа интелекта и възможностите! Защо тогава се чудите на зулумите, които вършат?