Ароматизатор за стая?
- The enD
- Старо куче медалист
Ароматизатор за стая?
Тъй като взе да става студено и не може да се държи прозореца постоянно отворен за освежаване мисля да си купя един ароматизатор.
Препоръчайте нещо изпробвано и от което сте доволни. Да не е супер скъпо, да не го презареждам през седмица и т.н. Може би от онези с батерии, които пръскат през определен интервал? Стаята е 3х7 метра някъде.
Препоръчайте нещо изпробвано и от което сте доволни. Да не е супер скъпо, да не го презареждам през седмица и т.н. Може би от онези с батерии, които пръскат през определен интервал? Стаята е 3х7 метра някъде.
- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Re: Ароматизатор за стая?
Хе супер, и аз имам интерес. Ако и за гардероб предложите нещо. Аз имам изпитано решение довечера ще го снимам и покажа.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аз бих си взел от онези аpоматни пpъчици, дето се палят. Има някои с доста пpиятен миpис - по-добpе отколкото да се тpовиш с тея пpъскалки...
-
- Потребител
Аз препоръчвам от тези който преъскат през определен интервал от време , едно патронче ме изкара около година и половина без да бъде спирано на интервал 36 мин , струва към 5 лева а устройството е 10 лева някъде , общо взето изгодна инвестиция 

- The enD
- Старо куче медалист
Сега ако кажеш от къде и каква марка?marin_007 написа:Аз препоръчвам от тези който преъскат през определен интервал от време , едно патронче ме изкара около година и половина без да бъде спирано на интервал 36 мин , струва към 5 лева а устройството е 10 лева някъде , общо взето изгодна инвестиция

- emzo
- Старо куче медалист
В офиса имаме такъв, пръска там през определени интервали.
Пълнителя стига за бая месеци, от Метро мисля е взиман.

Пълнителя стига за бая месеци, от Метро мисля е взиман.

диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- realprofesora
- Старо куче медалист
Да споделя моя опит в ароматизирането.Не ви трябва тези ароматизатори защото само давате пари за автомата и за патроните и при това няма голям избор от ухания .Просто направете като мен -купвате си парфюм или дезодорант, който си избирате по избор ваш, личен и хем се пръскате вие, хем пръскате в стаята .Аз специално пръскам на климатика и така стаята ухае великолепно.
Popopopopo
-
- Потребител
Ами моя е на Air Wick не помня от къде съм го купил то стана вече 2 години мисля че от кауфланд ли не знам и аз забравил съм но те са еднавки навсякъде ето снимка

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
в технополис са около 15 лв на касата се продават (заедно с един пълнител)
- ronaldo7
- Потребител
Точно от този модел си взех миналата седмица от Метро. Беше на промоция някъде 8-9 лв май струваше.marin_007 написа:Ами моя е на Air Wick не помня от къде съм го купил то стана вече 2 години мисля че от кауфланд ли не знам и аз забравил съм но те са еднавки навсякъде ето снимка
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Има едни турски ароматизатори - някъде около 6-7 лева са по магазините. Опаковката е като на препарат за миене на стъкла. Пръскаш един път на ден и си мирише цялата стая поне следващите 8 часа. Много са силни и с приятен аромат.
За гардероби - в Баумакс има едно щандче с арома глупости - там има нещо като перлички, специално за гардероби - много са силни като аромат и трайни
За гардероби - в Баумакс има едно щандче с арома глупости - там има нещо като перлички, специално за гардероби - много са силни като аромат и трайни