Някакви идеи? Трябва ми готов вариант, нямам възможност за запояване тук. Ако знаете къде продават такова или поне наименованието на въпросните кабелчета, ще съм много благодарен.
Ключът за включване/изключване на компютъра ми се прецака
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Ключът за включване/изключване на компютъра ми се прецака
Имам едно старо PC, на което първо му се счупи външният бутон за включване и досега ползвах само превключвателя. Днес се прецака и превключвателят (двете кабелчета, влизащи в него, свързани с дъното, са се откачили) и сега за да си включа компютъра, трябва да съединя двете кабелчета на късо.
Някакви идеи? Трябва ми готов вариант, нямам възможност за запояване тук. Ако знаете къде продават такова или поне наименованието на въпросните кабелчета, ще съм много благодарен.
- The enD
- Старо куче медалист

Re: Ключът за включване/изключване на компютъра ми се прецак
Една снимка щеше да спести доста писане и неяснота. Значи си останал с две жички, при докосването им РС-то тръгва?
Ако е така ти трябва ключе тип бутон. В ТВ сервиза има, само си харесай за теб удобен. Трябва като го натиснеш да се връща в началното си положение а не да щрака и да седи постоянно включено. Те там ще знаят.
Друг много по прост вариант е да използваш оригиналното ключе от рестарт бутона. Аз не ползвам рестарт от години.
Или мини през някой РС сервиз с кабелчето и ще ти дадат от някоя стара ненужна кутия.
Ако е така ти трябва ключе тип бутон. В ТВ сервиза има, само си харесай за теб удобен. Трябва като го натиснеш да се връща в началното си положение а не да щрака и да седи постоянно включено. Те там ще знаят.
Друг много по прост вариант е да използваш оригиналното ключе от рестарт бутона. Аз не ползвам рестарт от години.
Или мини през някой РС сервиз с кабелчето и ще ти дадат от някоя стара ненужна кутия.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Въpжи си peстаpт на мястото на Power SW на дъното и готово 
- emzo
- Старо куче медалист

Kолко познато ми е товаsawo написа:Въpжи си peстаpт на мястото на Power SW на дъното и готово
диагностика на автомобили
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
ремап/ OBD тунинг /EGR Off
ремонт на компютърна техника
профилактика на PS3/4
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Откъде? Освен когато е по погрешка... 
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Идеално! За това не се бях сетил!sawo написа:Въpжи си peстаpт на мястото на Power SW на дъното и готово
Благодаря на всички за помощта. Може би наистина не описах проблема като хората, но важното е че го решихме