Всъщност не, но ще го имам в предвидZac написа:Гледал си ти Contactnefelen написа: то не е ли това пълна загуба на време и пространство![]()
Голям филм.

Модератор: lutar
Всъщност не, но ще го имам в предвидZac написа:Гледал си ти Contactnefelen написа: то не е ли това пълна загуба на време и пространство![]()
Голям филм.
Гледай го и ще разбереш какво имам впредвидnefelen написа:Всъщност не, но ще го имам в предвидZac написа:Гледал си ти Contactnefelen написа: то не е ли това пълна загуба на време и пространство![]()
Голям филм.
То тогава краят на света щеше да е ясен. Като се абстрахираме от предсказанието за 2012, това са по-реалните неща да се случи нещо, някога на нашата Земя в по-скорошен план и да измрем.sawo написа:За тези теории обаче едва ли има и доказателства...
Викаш измирането на цялата цивилизация на Атлантите заради полюсите не се числи към масовите измиранияmarin_007 написа:Наскоро гледах по National Geografic имаше предаване за магнитното поле на земята , където учените установяват че от много години то отслабва , и че си има периоди в който се обръща , в момента сме точно в периода в който се очаква обръщане на полюсите. Както казаха там , даже закъснява , не се знае какви ще са последиците но при другите обръщания нямало данни за масови измирания на живи организими. С една дума повече катаклизмии такива неща , който си ги има в последните 10 години поне