Депутатите и скъпите телефони - експериментът
http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/vid ... entat.html
Депутатите и скъпите телефони - експериментът
- IBMPoweRPC
- Потребител
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Депутатите и скъпите телефони - експериментът
Няма да има развитие по темата-Гарван на гарвана око не вади.
Много добре знаем кои са депутатите -най-голямата измет ,дебелооки, безкрупулни, низки личности +Стефан Данаилов.
Хора без всякаква култура , произхождащи най-вече от родове натрупали състояние със съмнителен произход , избрани да служат на определен кръг олигарси.Нагли до безкрайност.За тях ние сме някакви пумияри, мравки ,миризливи овце, които не са от значение за тях.Преди 17 години имах смелоста да кажа на всеслушание нещо против един такъв наглец в очите му и знаете ли каква беше реакцията му-НИКАКВА.Случая е следния -този е визш началник и се прережда на опашката в барчето .Аз му казвам -Господине всички чакат за банички...реакция никаква .Взе си баничка и вика на продавачката :-После ще се оправим.Опашката голяма 20-30 човека .Тоз наглец си взе баничката, а аз му викам "Ей тва комунизма за някои хора никога няма да свърши" А наглеца даже не се обърна.Цялата опашка замлъкна ........После разбрах ,че бил голям началник. Разминах се без нищо. Та такива ми ти работи по белия свят .Вие тука за някви телефони сте се хванали.
Много добре знаем кои са депутатите -най-голямата измет ,дебелооки, безкрупулни, низки личности +Стефан Данаилов.
Хора без всякаква култура , произхождащи най-вече от родове натрупали състояние със съмнителен произход , избрани да служат на определен кръг олигарси.Нагли до безкрайност.За тях ние сме някакви пумияри, мравки ,миризливи овце, които не са от значение за тях.Преди 17 години имах смелоста да кажа на всеслушание нещо против един такъв наглец в очите му и знаете ли каква беше реакцията му-НИКАКВА.Случая е следния -този е визш началник и се прережда на опашката в барчето .Аз му казвам -Господине всички чакат за банички...реакция никаква .Взе си баничка и вика на продавачката :-После ще се оправим.Опашката голяма 20-30 човека .Тоз наглец си взе баничката, а аз му викам "Ей тва комунизма за някои хора никога няма да свърши" А наглеца даже не се обърна.Цялата опашка замлъкна ........После разбрах ,че бил голям началник. Разминах се без нищо. Та такива ми ти работи по белия свят .Вие тука за някви телефони сте се хванали.

Popopopopo
- Exso
- Потребител
- Обратна връзка:
Какъвто народа ,такъв и парламента! Не се учудвам. 100% от българите се възмущават а всъщност 90% от тях биха постъпили по същия начин убеден съм
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени !
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
- IBMPoweRPC
- Потребител
Радва ме факта че медиите са им устроили капан, за да покаже безскрупулността и наглостта им .. ако тези хора имаха някаква доблест и наистина са отишли да представляват народа щяха да си подадат оставките след този репортаж ... Нерви ме и коментара на председателката че не трябвало да се правят такива репортажи ... напротив трябва ! Но какво да искаш , вероятно същите тези са влезнали там да ни представляват на цената на няколко кебапчета и литър бира ... или някоя друга баничка ако щеш
Не е луд този които яде баницата а е луд този които му я дава ...

- DMXDMX
- Старо куче медалист
бипах боклуците не стига, че лъжат ами си и вярват