Mеждународна компания за попълване на анкети,получавате още при регистрацията 6 долара и още няколко анкети за попълване регистрирай се и печели- http://www.AWSurveys.com
Това е световна практика вече повече от 10 години. Тук е слабо разпространена, особено като се има предвид множеството подобни измамни оферти при които главната опасност е да си изгубите времето. Тази оферта обаче е реална. Единственият начин по който можете да проверите е като пробвате. Накратко ще ви обясня каква всъщност е работата. аз по-скоро не го разглеждам като работа а като занимавка за свободното време пред компютъра. Все пак трябва постоянство.1-во. Посетете този сайт и създайте своя акаунт. http://www.AWSurveys.com
Отидете в Home! Там по долу ще намерите маркирани 5 или 6 имена (страници) на сайтове! Когато кликнете на първия Ви се отваря и виждате едно празно пространство, там вашата задача е да напишете един единствен коментар за самия сайт! Аз примерно пиша....Very nice your site, или друг комплимент. След което продължавате нататък със следващите! Вече имаш и първите Щатски Долари! А те са реалност, колкото и да е странно! Всичко това се прави с една единствена цел! Производите плаща на нас за да лансира своите продукти в интернет пространството - гласуваме за техните сайтове с няколко изречения - следователно за техните продукти, които са на пазара, така чрез нашите гласове те се задържат на пазара и заплащат за тази услуга направена от Нас!Плащанията се извършват чрез USPS, Paypal или AlertPay.
P.S. Методът е изпитан лично от мен и работи. Поздрави
Печели лесно и бързо. Проверено
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
-
- Новак
- Nirvana
- Старо куче медалист
Re: Печели лесно и бързо. Проверено
Трънки и глогинки, пробвал съм, направих супер бързо 75 $ и поисках да си ги изтегля чрез PayPal, да ама кой ти дава 75 $ направени за 1 седмица? Само с чакането си останах...
Забравете за пари оттам! Чист SCAM !!!
Забравете за пари оттам! Чист SCAM !!!
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари