Магазин за акумулатори?
- nasenceto
- келеш
Магазин за акумулатори?
Търся си акумулатор около 60Аh. Някой да ми каже къде да потърся? Примерно Varta или Bosch?
-
- Старо куче медалист
Re: Магазин за акумулатори?
провери на магазина до 6 то основно ( от принс а надоло като тръгнеш)
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Banner си вземи. BMW и VW ги монтират заводски в колите си. Има ги на различни места в града. Долу до складовете, където продават колетета, на около 50-на метра на изток. Срещу паркинга на голямата Багира, на изток от ВиК има вулканизатор, вътре продават акумулатори. Zlatex - фирмата за селскостопанска техника, по "Патриарха" като слезеш от моста посока голямата Багира, влизаш в локалното и там дето са тракторите. През "изминалата", ако я водим изминала криза, само Banner нямат върнати акумулатори от производителите на автомобили. За семейна фирма,която е на пазара от 1936 смятам, че се представят много добре.
P.S. А относно 60 Ah, това са най-масовите батерии и са по-скъпи, заради търсенето. Затова за +10лв. отгоре си взех 74 Ah.
P.S. А относно 60 Ah, това са най-масовите батерии и са по-скъпи, заради търсенето. Затова за +10лв. отгоре си взех 74 Ah.
- nasenceto
- келеш
Meрси за съветите. Купих вече Excide. Моя майстор ми ги препоръча, пък аз му вярвам. Стария беше Искра и изкара 3,5 години. Тея са някви италиански, ама като знам италиянците как правят коли и техника, малко ме е страх. Абе колкото толкова... Поне ми направи отстъпка от 153 на 140 и ми дава 3 години гаранция.
Няква идея кво да правя със стария?
Няква идея кво да правя със стария?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Стария му го подари, ще му върши работа 
За тези пари бих взел gigawatt - втора кола карам и на двете са такива акумулаторите - нямат грешка зима лято палят от раз - единия вече 3та година прави и няма намерение да се предава...

За тези пари бих взел gigawatt - втора кола карам и на двете са такива акумулаторите - нямат грешка зима лято палят от раз - единия вече 3та година прави и няма намерение да се предава...
- spiralkinda
- Потребител
в Стара Загора откъде мога да си купя Гигават или пък ми кажи интернет надежден сайт, който дава необходимата гаранция и сервизно обслужване ако не дай си боже се наложи.sawo написа:Стария му го подари, ще му върши работа

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Христо Колев ги предлагат, аз купих единия от тях, а другия направо от гаранционния им сервиз - Сервиза на Бош по пътя за кв. Железник отдясно. Така или иначе при тях се заверява гаранцията и те са сервиза.
- spiralkinda
- Потребител
Благодарско.sawo написа:Христо Колев ги предлагат, аз купих единия от тях, а другия направо от гаранционния им сервиз - Сервиза на Бош по пътя за кв. Железник отдясно. Така или иначе при тях се заверява гаранцията и те са сервиза.

- The enD
- Старо куче медалист
Да използвам темата на колегата, гледам вече си е намерил.
Търся нещо голямо, втора ръка. От 60 нагоре, лимита ми е само цената. Ако знаете магазин(където има втора ръка) или някой от форума има, да пише.
Търся нещо голямо, втора ръка. От 60 нагоре, лимита ми е само цената. Ако знаете магазин(където има втора ръка) или някой от форума има, да пише.
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
В събота иди на пазара за коли, на околовръстното... Там съм виждал да продават втора употреба.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
- The enD
- Старо куче медалист
Задължително ще отида... от 1 месец проточвам.
- HyBRiD-X
- Потребител
- Обратна връзка:
Добре де, 'що правиш сега недомислени неща? Нов акумулатор 60Ah ти е между 120 и 150 лв! Задели още малко средства, макар и малко по-нататък във времето, вместо да попаднеш на някоя скапана "пръчка", 'дето трябва да хвърляш боб колко ще те кара и къде ще те остави. Ти си знаеш, ама аз акумулатор втора ръка (освен ако е от познат човек или да има писмена гаранция някой месец) никога няма да си купя!The enD написа:Да използвам темата на колегата, гледам вече си е намерил.
- The enD
- Старо куче медалист
Непредвидено си купих за 20 лева 88 амперов и мога да кажа, че е в много добро състояние. Търся си втори такъв за в багажника. Взема да ударя джакпота...HyBRiD-X написа:Добре де, 'що правиш сега недомислени неща? Нов акумулатор 60Ah ти е между 120 и 150 лв! Задели още малко средства, макар и малко по-нататък във времето, вместо да попаднеш на някоя скапана "пръчка", 'дето трябва да хвърляш боб колко ще те кара и къде ще те остави. Ти си знаеш, ама аз акумулатор втора ръка (освен ако е от познат човек или да има писмена гаранция някой месец) никога няма да си купя!The enD написа:Да използвам темата на колегата, гледам вече си е намерил.

- besniaa
- Старо куче медалист
ххах, че то за скрап струва повечеThe enD написа: Непредвидено си купих за 20 лева 88 амперов и мога да кажа, че е в много добро състояние. Търся си втори такъв за в багажника. Взема да ударя джакпота...

Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!