Наркомани ли,пияни ли,завистници ли?

Задавайте тука въпроси от всякакво естество , които НЕ попадат във форумите по-долу.
Публикувай отговор
Plamen-4u
Новак
Новак

Наркомани ли,пияни ли,завистници ли?

Мнение от Plamen-4u »

Колеги да ви се оплача...значи съмнява ме да е някой от форума,защото сте пекани момчета....Значи на 05.12 през ноща някой тъп малоумен селянин,,кретен,или нарокоман,или му се е видяла грозна Маздата ми,или си е харесал спойлера й,та го откъртил идиота,и избягал,защото алармата се разпищя,аз бях на работа но баща ми каза,и човека е имал късмет,защото баща ми е щял да гърми с пистолета отгоре,а той може да го направи това,аз не се съмнявам....та не ми е ясно,и да го беше взел,ами нали щях да огледам де що видя Мазда в цялата околия и аз и дещо имам жив приятел,щях да го намеря и тогава не знам...Просто не ми е ясно защо продължават да правят тея глупости...за 100 лева толкова грозно може да се получи/! не ми се мисли чак!
Та внимавайте,пазете си колите,че лоши хора има...не стигат другите проблеми ами и това...а като знам колко лишения съм си направил за колата,и да дойде някой да ми строши спойлера-няма да се разберем определено! Поздрави,умната и пазете колите си!
П.С. Аз трябва да направя като един приятел...само,че той като си блъсна колата...3 дни спа в една друга с меча си ...на 20 метра от нея...чакайки някой подобен,да дойде да си хареса нещо!

И аз сега какво,трябва да спа на терасата със Sig Sauer-a на баща ми ли?
Пълно е с малоумници!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Наркомани ли,пияни ли,завистници ли?

Мнение от admin »

Доста кофти ситуация. На мен някакъв келеш се опита да ми краде тасовете на колата и тъй като неможах да го гръмна защото беше лято и дървото се беше разеленило и не го виждах добре, подгоних го аз и щях да го стрелям ама копелето ги хвърли в един храсталак и избяга. Не можах да го хвана ама за 10 лв, двата таса бяха по 5 лв на пазара, ги счупи и така я продадах колата след време. Един месец след това споменавах и него и майка му и сестра му ако имаше такава и братовчедките му и така до 10-то коляно.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Затова - каско му е майката. Наистина си струва парите. И моята мазда я шибна един хасковски бус оня ден бронята ми отзад отново е стабилно ожулена... за втори път я боядисвам тази година, ако бях избързал можеше и три пъти да станат...
Иначе и аз имам като твоята мазда ако е оригиналния спойлер няма как да го вземе без да го счупи, освен ако не го развие, което няма как да стане без да отвори багажника... явно е бил някой пиян кретен...
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Tва са келеши ,действат по поръчка...знам от опит .(Ха да видим можете ли позна какъв ми е "опита") :D
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Ако действат по поръчка, поръчителя или е доста некадърен или няма такава кола просто, за да си мисли, че спойлера е само залепен и не е захванат със шпилки за багажника...
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Мнение от IBMPoweRPC »

Plamen-4u написа:Колеги да ви се оплача...значи съмнява ме да е някой от форума,защото сте пекани момчета....Значи на 05.12 през ноща някой тъп малоумен селянин,,кретен,или нарокоман,или му се е видяла грозна Маздата ми,или си е харесал спойлера й,та го откъртил идиота,и избягал,защото алармата се разпищя,аз бях на работа но баща ми каза,и човека е имал късмет,защото баща ми е щял да гърми с пистолета отгоре,а той може да го направи това,аз не се съмнявам....та не ми е ясно,и да го беше взел,ами нали щях да огледам де що видя Мазда в цялата околия и аз и дещо имам жив приятел,щях да го намеря и тогава не знам...Просто не ми е ясно защо продължават да правят тея глупости...за 100 лева толкова грозно може да се получи/! не ми се мисли чак!
Та внимавайте,пазете си колите,че лоши хора има...не стигат другите проблеми ами и това...а като знам колко лишения съм си направил за колата,и да дойде някой да ми строши спойлера-няма да се разберем определено! Поздрави,умната и пазете колите си!
П.С. Аз трябва да направя като един приятел...само,че той като си блъсна колата...3 дни спа в една друга с меча си ...на 20 метра от нея...чакайки някой подобен,да дойде да си хареса нещо!

И аз сега какво,трябва да спа на терасата със Sig Sauer-a на баща ми ли?
Пълно е с малоумници!
Plamen Alexandrov писах ти вече във фейсбук .. селянията край няма ..
Plamen-4u
Новак
Новак

Мнение от Plamen-4u »

Оригиналния спойлер си е,именно в двата края е захванат като се отвори капака! Яд ме е,че не го видях, да го кача в на есин приятел в буса и да се разходим до Дъбрава,да му дам аз едни спойлери ама... Уви! Здраве да е :)
Plamen-4u
Новак
Новак

Мнение от Plamen-4u »

IBMPower, нямам съобщение във фейса?!
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Навремето имах един спойлер на жигулето -от тези черните пластмасови на Hella.Бяха си цифра в Корекома с долари струваше $25(но тогава доларите бяха доста скъпи)-спойлера излизаше към половин заплата.Та нещеш ли една вечер някой ми го открадна( беше захванат само с едни видички отдолу).Обаче тези келеши да вземат да се разприказват и една вечер(2-3 дена след случката) си пия водката в комплекс"Загорка" до езерото (трябва да е било към 1987-88г...бях на 22г.) и един френд ми вика "Аве, твоя спойлер ли бяха задигнали" Викам "Аха" "Еми така и така еди кой си е бил -някъв пич ..даже домашния телефон му намерих(тогава нямаше GSMи) и по телефона му намерих в указателя и адреса. Звънкам "Добър ден" Искам си спойлера ,знам че си ти ,казаха ми >почва се:" Ма не съм аз ,ма то на няква друга кола , не е твойта и бла ,бла.....викам му "Ако утре спойлера ми не е донесен у нас - отивам в Милицията(сегашната Полиция :lol: ),ако трябва вземете от друга кола -аз си искам спойлер(не ,че аз бях давал пари за него ,но си беше мой(да ме извинява собственика на бялата ВАЗ 2107 :oops: )....Донесоха ми спойлера и си го захванах със здрави коларски болтове на 4 места.По късно след 2-3 години правиха опити пак да го крадат, но неуспешно :lol:
Такива бяха времената -сурови...добре, че водката беше мека :lol:
А най-фрапиращо вчера чух от колега ,че на негов комшия на Опел Корса 95та година му откраднали чистачките и те били някви смотани...представяте ли си-за 5-6лева ,ако изтърват рамото и счупят стъклото какви неприятности ще ви дойдат в джоба :o
Кражбите ги има и в развитите държави,това е нещо нормално така, че не се учудвайте, просто вземайте превантивни мерки.Спирайте колите си на светло, под лампи, ако трябва като мен си сложете прожектор да свети нощно време- не са скъпи ,от тези 150W ,които са със сензор за движение.Ако няма кой- аз ще ви го монтирам .
Весели празници на всички съфорумци! Нека бъдем по-добри- Коледа е ! :cheers:
Popopopopo
camron20
Потребител
Потребител

Мнение от camron20 »

Да се оплача и аз,първо ми гепаха едната лайсна на задната врата и почнах да спирам на осветено мяст.След месец гледам на сутринта колата нещо и липсва, а то капачките на джантите и ги няма и най наглото е задната чистачка взели като ми откършили цялото рамо :angry: :spank: .Незнам такива хора само автомата ги оправя.
Plamen-4u
Новак
Новак

Мнение от Plamen-4u »

Обезобразяване и осакатяване ги оправя тея!! Ей това е истината
Публикувай отговор