Проблем с Видео
- Zac
- Старо куче медалист
- IBMPoweRPC
- Потребител
Re: Проблем с Видео
+1 Не трябва да е дебел пласта но и ако е прекалено тънък пак няма добри температури..sawo написа:Брех много греят тез печки... Пък аз си мислех че старата ми 2900 грееше твърде много...
Виж да не си сложил твърде малко поста или нещо друго да пречи... не би трябвало да минава 60-65 в idle
- Zac
- Старо куче медалист
В крайна сметка я дадох, видяха я и казаха, че им дала 1-2 грешки обаче без артефакти. И няй-вероятно се е сдухала. Така че очаквам предложения, за добри видеота. 200 леФа. 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
1-2 гpешки? Как точно са я тествали?
- Zac
- Старо куче медалист
Ами казаха, че са я тествали с някаква програма и им дало 2 пъти син екран. Държала температура, 63-65 в idle, и 88 в load режими. Сега съм с нея и за сега няма проблем 30 мин държи 56 C. Ще я тествам 1-2 дена и ако продалжи ще търся нова.
- Zac
- Старо куче медалист
Сега след като тествах, след цялостно почистване на всички елементи от охлаждането, държи 58 С, но при load режим, пак забива. Сложих програма за регулиране на скороста на вентилатора и го направих на 55 %, и държи 43 Ц
Проблем ли е ако го оставя постоянно на 55%. Имам в предвид ще се скапе ли? Не че имам избор де 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Тези каpти тpябва да имат няколко pежима - 2D, 3D и Performance 3D - за всички има pазлични честоти на pабота, както и pазлични обоpоти на пepката. За Performance 3D има и pазлични обоpоти споpед темпеpатуpата. Отдавна не съм пpавил такива неща и не помня точно кой софтуеp има толкова пpeцизен контpол над тези настpойки, понеже на моята каpта бях дигнал обоpотите пpи над 75C, а за ноpмалната темпеpатуpа ги бях намалил да не бучи, но всичко това бях задал в самия BIOS чpез pефлашване.
- Zac
- Старо куче медалист
Еми аз ползвам 1 програмка и направих перката на 55% и сега ми държи 40 аидъл и 55 натоварване.
- Zac
- Старо куче медалист
Абе хора отново проблем.. и по някакъв начин е свързан с предишният. Пак почна да забива.. но е странно. Като пусна филм применро не забива. На тежките игри не ми забива. Обаче на мозилата спече 5-6 пъти в момента в които я пуснах, както и на една игра (умерено тежка за графиката). На няколко пъти ми изкара син екран.. 1 път флаш плейера даде ерор и веднага заби. Та почна да ме съмнява, да не е нещо от 7-мицата или от някой драйвър(въпреки, че не съм ги сменял скоро..) или пък вирус.. някакви предположения?
Като цяло картата държи нормална температура.
Като цяло картата държи нормална температура.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Може от всичко да е. Виж си дъното за надути кондензатори, рам паметта за грешки, процесора също. Ако дава син екран виж какво точно пише.
- Zac
- Старо куче медалист
Изкючва се след точно 2 секунди .. докато го прочетаsawo написа:Може от всичко да е. Виж си дъното за надути кондензатори, рам паметта за грешки, процесора също. Ако дава син екран виж какво точно пише.

Като цяло 7мицата го разпознава като видео грешка.
Кондензаторите бяха първото нещо което проверих и са добре.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Виж в google za disable automatic restart. Така няма да изчезне синия екран толкова бързо 

-
- Потребител
Махни отметката, ако имаш. По подразбиране има.
- NightWolf`
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
http://www.wintools.net/ramsaverpro/-" onclick="window.open(this.href);return false; за рамта
http://www.cpuspeedpro.com/-" onclick="window.open(this.href);return false; процесор
Ако е проблема във видеото, по-добре го сменяй....не си играй..само нерви....
http://www.cpuspeedpro.com/-" onclick="window.open(this.href);return false; процесор
Now the magic has gone
- Zac
- Старо куче медалист
Като се прибера в София ще ги тествам...NightWolf` написа:http://www.wintools.net/ramsaverpro/- за рамта
Що бе откарах 1 година така, като само 3 цели дни от нея съм се занимавал с проблема(ако е от видеото де)