ОШО - техники

Модератор: lutar

Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: ОШО - техники

Мнение от realprofesora »

Това с повръщането малко брутално ми се вижда ,но ако можеш да кажеш още нещо по въпроса ще съм благодарен.Ти специално тренирал ли си всички техники, които ще ни поднесеш или само ги преписваш от някоя книга?
Ако може да се снимаш и да покажеш как изглеждаш в лице и тяло и на колко си години ,за да видим ефекта от медитацията.
На снимката по долу съм аз -не ме е срам да се покажа на 44г. съм - не медитирам, пия бира и не се лишавам от нищо. Даже мога да твърдя(и не само аз ) ,че съм лаком и се тъпча яко с вкусотии. :cheers:
Иска ми се да променя малко начина си на мислене и на живот(откъм хранителен прием и нервно натоварване) затова искам да намеря смисъла на медитирането.С какво ще ми помогне да се чувствам по-щастлив и околните да ме възприемат по-добре(то от сега какво повече да искам, но винаги има едно ОЩЕ).
Весели празници!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Popopopopo
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: ОШО - техники

Мнение от realprofesora »

Ще се радвам да ми дадеш някои конкретни идеи как да се хармонизирам така , че хем да съм полезен на семейството си, да възпитавам децата , да се справям със злободневните неволи, със стреса на работното място и не само, да решавам въпросите за насъщния и хем да релаксирам така ,че на другия ден да съм пак свеж и нищо от горепосоченото да не ми се отразява на взаимоотношенията с близките .
Доколкото това дали съм "чист човек" само аз си знам , но в отношенията ми с околните винаги съм се старал да съм точен и честен.
Та ето това съм аз горе долу, сега ми давай съвети да медитирам и кажи горе долу кога ще почуствам хармонията !?
Popopopopo
Публикувай отговор