консултация

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
bobita5
Новак
Новак

консултация

Мнение от bobita5 »

Здравеите
Искам да попитам някои ако може да ми препоръча някои лекар - професор или някъв друг добър да е . Във медицинска академия - (отдел дентална медицина) във София. Да ида на цялостен преглед на зъбите да ми каже защо се "рушат "постояно .Направя пломба на някои зъб и тои след няколко месеца се е развалил отново вече имам няколко коронки а съм млада на 19 години.
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: консултация

Мнение от sawo »

Има много причини и обикновено са венците. Има лекарства за заздравяване. Мога да ти препоръчам да отидеш при моята зъболекарта - тя ако не може да ти помогне със сигурност ще те насочи, където трябва. Намира се на ул. Хаджи Димитър Асенов №82 точно където е Еконт експрес офиса, отдясно на него се влиза навътре в нещо като вътрешен двор на една кооперация - най-вътрешния офис отляво пише зъболекар и т.н.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: консултация

Мнение от admin »

Абе те там на дали ще са много тъй че мой съвет е порови се в гооглето кой са професорите и доцентите, уговори си час там и се стрелкай на татък колкото си може по скоро. Един преглед при доцент е около 100 лв и пътните за автобусите и такситата там ще ти излезне някой лев ама поне да знаеш какъв е проблема при теб и да го лекуваш час по скоро, да не останеш на 25 години без зъби в устата. Успех.
"There is no 'patch' for stupidity."
Публикувай отговор