PHILIPS CD 250 - не изписва повикванията

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
vmwfkl617
Новак
Новак

PHILIPS CD 250 - не изписва повикванията

Мнение от vmwfkl617 »

Става въпрос за стационарен телефон,закупен,чисто-нов. Въпреки активираната услуга,не изписва номерата на повикванията. Става въпрос за абонат на Vivacom. Тествал съм апарата към друг оператор,няма проблем. От Vivacom ми обясняват,че апарата не поддържал такъв стандарт,а е съвременен и не е евтин?! Има ли някакво решение на проблема,или да се отказвам от Vivacom, благодаря предварително!
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: PHILIPS CD 250 - не изписва повикванията

Мнение от admin »

Щом към друг оператор няма проблем, значи проблема остава във виваком или тяхната връзка до апарата което пак си е техен проблем. Разкарвай ги тези нещастници от виваком :lol:
"There is no 'patch' for stupidity."
vmwfkl617
Новак
Новак

Мнение от vmwfkl617 »

Да,така мисля и да направя,благодаря :cheers:
Аватар
sancho pansa
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sancho pansa »

Абе, само на мен ли ми прави впечатление, напоследък в офисите на виваком се забелязва наплив от мургави клиенти?!
В тая връзка предлагам едно по-нататъшно преименуване на операторЪТ на виваРом! :mrgreen: :mrgreen:
Те и без това си изгониха клиентите които са с IQ над това на средностатистически кон!
Публикувай отговор