някой имал ли е такъв проблем, и дали съмненията ми за изгорял слот за правилни..и евентуално има ли програма която да ми каже " ДА СЛОТА РАБОТИ" или "НЕ, СЛОТА НЕ РАБОТИ"
съмнения за изгорял слот ?!
- sheri
- Потребител

съмнения за изгорял слот ?!
здрасти, интересува ме дали ми е изгорял слота на видео картата (PCI Express), понеже видео картата ми изгора (geforce 7300 gt), да не е заминал слота с нея... Нямам друга нналична работеща, за да разбера дали слота е функциониращ... А старата изгоряла видео карта като я сложа не може да запали компютъра... ако това е някакъв вид информация ... инак, за момента карам с вграденото 6100 
някой имал ли е такъв проблем, и дали съмненията ми за изгорял слот за правилни..и евентуално има ли програма която да ми каже " ДА СЛОТА РАБОТИ" или "НЕ, СЛОТА НЕ РАБОТИ"
-
speed_stz
- Потребител

Re: съмнения за изгорял слот ?!
Слота няма как да замине само от видео картата е 
- sheri
- Потребител

дано си прав 
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Самия слот няма какво да му изгори 
- didka
- Старо куче медалист

Няма да "запали",понеже дава на късо и захранващия блок му сработва защитата.А старата изгоряла видео карта като я сложа не може да запали компютъра...
Виж на тази,която е "изгоряла" няма ли избили кондензатори,ако има ги смени,ако не тръгне тогава купувай друга.
Dog drags - no tracks...
- sheri
- Потребител

хич няма да се занимавам с нея, то вентилатора им изхвръкна
хич няма да се занимавам да им гледам кондензаторите (което е вероятно да им е проблема) ама майната му
ще търся из форума друго видео 
БЛАГОДАРЯ ВИ
БЛАГОДАРЯ ВИ
- realprofesora
- Старо куче медалист

Moга да ти услужа с мойта карта Х1600ХТ да си пробваш слота дали е здрав. 
Popopopopo