отказване на услугите на blizoo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
отказване на услугите на blizoo
Здравейте
Някой знае ли дали може по взаимно съгласие да се прекрати договора? без да е изтекъл.
Някой знае ли дали може по взаимно съгласие да се прекрати договора? без да е изтекъл.
- Shtelian
- Потребител
Re: отказване на услугите на blizoo
Не може така, ще те накарат да си платиш останалите месеци и тогава ще можеш да прекратиш договораfantamaniaka написа:Здравейте

- realprofesora
- Старо куче медалист
+1 Пред мен на опашката за плащане питаха и отговора беше :Твърдо"Н'е"Shtelian написа:Не може така, ще те накарат да си платиш останалите месеци и тогава ще можеш да прекратиш договораfantamaniaka написа:Здравейте
Трябва да имаш основателна причина за да се съгласят да се откажеш.
Popopopopo
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
а да минеш към по ниска тарифа?
без да е изтекъл срока на договора.В момента съм на някаква 25 лв само цифрова телевизия.
без да е изтекъл срока на договора.В момента съм на някаква 25 лв само цифрова телевизия.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пpавиш един доволен скандал като има повечко хоpа и тpябва да няма пpоблем 

- Lexx
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Не става така с скандал.Пак ще си платиш неустойката.
Аз като бивш служител на Кейбълтел (сега Близуу)Ще ти кажа че имаше много разправии по таз тема.
Ше ти кажа как можеш да пробваш да се измъкнеш.Отиваш и подаваш молба за отказване на услугата като причината за отказването пишеш че се местиш да живееш другаде.Само това другаде го избери да е някъде където не могат да ти предоставят услугата - т.е. нямат мрежа там.
Успех
Аз като бивш служител на Кейбълтел (сега Близуу)Ще ти кажа че имаше много разправии по таз тема.
Ше ти кажа как можеш да пробваш да се измъкнеш.Отиваш и подаваш молба за отказване на услугата като причината за отказването пишеш че се местиш да живееш другаде.Само това другаде го избери да е някъде където не могат да ти предоставят услугата - т.е. нямат мрежа там.
Успех
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Lexx: това го измислих и днес ще ходя.
Иначе по темата : не бях техен клиент но кабела ми стоеше преди още от кеибълтел но не беше вързан в кутията.Идва снощи една мадама към 8 часа да ми "подари" приемник.Най културно и отказвам и казвам че не ми е нужен.Имам и техен приемник имам и друг лично купуван сателитен който ползвам.Най нахално тя влиза направо и вика за 2 мин само ако може така и така ги подаряваме вземете си да имате..
Понеже аз съм шматка и се подписах на "квитанция" която беше уж за приемника.Проблема е че видях как извади листа под другите в папката.Тоест разписал съм се на лист който се виждаше само най долу и беше под другите.Момичето се усмихна с гадната си противна дебела и мазна физиономия и каза честито вече сте наш абонат.
Попитах я най учтиво дали не може да се откажа защото определено не са ми нужни услугите им.С присмех ми каза вече се разписа.
Обвинявам само себе си защото бързах и се разписах без да прочета.. без да забележа че това което виждам пред мен не е листа на който се разписвам.Беше в коридора и леко тъмно и...
Винаги гледайте на какво се разписвате!
Иначе по темата : не бях техен клиент но кабела ми стоеше преди още от кеибълтел но не беше вързан в кутията.Идва снощи една мадама към 8 часа да ми "подари" приемник.Най културно и отказвам и казвам че не ми е нужен.Имам и техен приемник имам и друг лично купуван сателитен който ползвам.Най нахално тя влиза направо и вика за 2 мин само ако може така и така ги подаряваме вземете си да имате..
Понеже аз съм шматка и се подписах на "квитанция" която беше уж за приемника.Проблема е че видях как извади листа под другите в папката.Тоест разписал съм се на лист който се виждаше само най долу и беше под другите.Момичето се усмихна с гадната си противна дебела и мазна физиономия и каза честито вече сте наш абонат.
Попитах я най учтиво дали не може да се откажа защото определено не са ми нужни услугите им.С присмех ми каза вече се разписа.
Обвинявам само себе си защото бързах и се разписах без да прочета.. без да забележа че това което виждам пред мен не е листа на който се разписвам.Беше в коридора и леко тъмно и...
Винаги гледайте на какво се разписвате!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
За такава случка напpаво отивай в КЗП... Аз бях на косъм да ги съдя за клевета след като излъгаха съседите, че сме кpадяли ТВ пpи условие че кабел в апаpтамента ни не влиза и не сме им клиенти от поне 3-4 години, но такава случка си е напpаво за съд. Ти даде ли имената си, данните си и т.н.? Само един подпис няма как да напpави договоp. С такава истоpия опpеделено би ги изкаpал на нокти в офиса може да им пpедложиш да пpeкpатят добpоволно договоpа или да ги съдиш, макаp чe аз диpектно бих напpавил втоpото, доpи мога да те свъpжа с добъp адвокат. Ако имаш добpи косвени доказателства като постоянен обвъpзващ договоp с дpуг опеpатоp напpимеp имаш доста голям шанс да спечелиш делото и то не само да ти пpeкpатят договоpа, ами и да получиш обезщетение за цялата истоpия...
- ksdh
- Потребител
Кажи им, че отиваш за известно време в чужбина, и мисля, че няма да имаш проблем!
-
- Потребител
Аз преди ползвах интернета им още като бяха Кейбъл,но смених квартирата и им казах,а те ми предложиха на новата да си пусна техния ама не ги огря защото им казах че си има друг интернет там с кабел и всичко и се измъкнах.Би трябвало и с телевизията да е така.Успех! 

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Благодаря за мненията!
- spiralkinda
- Потребител
25 лева? докога е договора? аз също съм на 25 лева, но вече съм на безсрочен. Иначе това с местенето върши работа, ако се запънат обади се на някой познат адвокат и навестете офиса срещу пощата, там им се намира лицето, което може да прекрати договора.
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
...офиса може да се посети и с друго....spiralkinda написа:25 лева? докога е договора? аз също съм на 25 лева, но вече съм на безсрочен. Иначе това с местенето върши работа, ако се запънат обади се на някой познат адвокат и навестете офиса срещу пощата, там им се намира лицето, което може да прекрати договора.

AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
хах еи аирсофтър 
засега закрепихме нещата.
Мерси се пак за всичко ти знаеш 

засега закрепихме нещата.

- z3us
- Потребител
Какво стана успя ли да го прекратиш?И ако си успял как по-точно станаfantamaniaka написа:хах еи аирсофтър
засега закрепихме нещата.Мерси се пак за всичко ти знаеш