Оказа се, че добилите напоследък популярност гривни Power Balance, които би трябвало да подобряват баланса, силата и гъвкавостта на собствениците си, нямат подобни свойства, пише Daily Mail.
Гривните през последната година бяха забелязани на ръцете на знаменитости като Дейвид Бекъм, Робърт Дениро, Пи Диди и дори годеницата на принц Уилям Кейт Мидълтън.
Сега компанията, която стои зад гривните, които в България се продаваха на цени между 40 и 80 лв. е признала, че няма научни доказателства, които да потвърдят рекламата на продукта и че гривната не представлява нищо повече от една гумена лента.
Power Balance е била накарана да направи това признание от Австралийската комисия за защита на конкуренцията и правата на потребителите (ACCC).
Компанията в момента предлага връщане на средствата на клиентите си в Австралия, които смятат, че са били подведени и освен това ще промени уебсайта си, опаковката и рекламата на продукта.
Power Balance също така ще трябва да премахне думите 'performance technology' от самите гривни.
100% глупост са си гривните от самото начало.
Аз си купих такава от ебай за 1.70лв./бр с доставката. Сравнявах я с оригинална, която си идва със сертификат, холограмен стикер и струва 80+ лв. от дистрибутора. 1:1 еднакви. Аз не усетих въздействие върху мен.
Водно и лазерно рязане, Сито и дигитален печат - www.patchov.com
Всичко ама всичко е на психологическа основа. Дори и да ти дадът хапче което ти казват че ще те оправи за 2 дена ако повярваш ще стане . В това е цялата работа на гривните . Иначе си остава една гумена гривна с холограмен надпис .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
Ако искате вярвайте нали аз си вярвам... Един приятел си взе от 40 лв тук от града и не действа въобще. Тези които ги имам аз действат.Който иска Продавам 20 лв е гривната тества се на място дали действа ако не дейста не купуваш
mmmnee написа:Ако искате вярвайте нали аз си вярвам... Един приятел си взе от 40 лв тук от града и не действа въобще. Тези които ги имам аз действат.Който иска Продавам 20 лв е гривната тества се на място дали действа ако не дейста не купуваш
Това означава ли че ако сложа една такава на мотор и ще карам до София на "заден баланс" ????
mmmnee написа:Ако искате вярвайте нали аз си вярвам... Един приятел си взе от 40 лв тук от града и не действа въобще. Тези които ги имам аз действат.Който иска Продавам 20 лв е гривната тества се на място дали действа ако не дейста не купуваш
Дано ти подейства на правописа и пунктуацията.
тества се на място дали действа
Оргазъм ли получаваш? Или все едно са ти били инжекция с адреналин в сърцето?