Fорума се сдуха.

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Fорума се сдуха.

Мнение от realprofesora »

Нещо сбъгясва тоз форум ...ту ми вика впиши се ту вписан съм...ха дано се оправи.
Popopopopo
speed_stz
Потребител
Потребител

Re: Fорума се сдуха.

Мнение от speed_stz »

Имаше профилактика на саита затова :wink:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Не точно сдуха, местих форума заедно с базата както и домейните заедно с нейм сървърите. Само че възникна проблем и двата безплатни резервни нейм сървъри са си сменили политиките, единия искаше потвърждение по емайл за което аз нямаше как да получа тъй като вече бях започнал процедурата по местенето, а другия ту го има, ту го няма. Наложи се да търся друго решение.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

В крайна сметка готово ли е всичко вече,приключи ли местенето?Питам защото 2те ми последни лични съобщения са се изтрили и ще е добре да знам дали да очаквам други подобни проблеми :cheers:
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Всичко е преместено, те са останали на стария сървър.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

z3us написа:В крайна сметка готово ли е всичко вече,приключи ли местенето?Питам защото 2те ми последни лични съобщения са се изтрили и ще е добре да знам дали да очаквам други подобни проблеми :cheers:
Би тpябвало да са си там - и аз така си мислех, ама се оказа че пpи мене DNS-a не се е обновил и съм отваpял фоpума от стаpия съpвъp явно, а там ги няма така или иначе съобщенията, понеже са пpатени на новия съpвъp.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

sawo написа:
z3us написа:В крайна сметка готово ли е всичко вече,приключи ли местенето?Питам защото 2те ми последни лични съобщения са се изтрили и ще е добре да знам дали да очаквам други подобни проблеми :cheers:
Би тpябвало да са си там - и аз така си мислех, ама се оказа че пpи мене DNS-a не се е обновил и съм отваpял фоpума от стаpия съpвъp явно, а там ги няма така или иначе съобщенията, понеже са пpатени на новия съpвъp.
Еми няма ги,току що пак проверих :wink: Както и да е,не беше фатално,пак се свързахме с момчето :P
Публикувай отговор