admin написа:Той човека не е виновен ... много, те тези около него са тези дето не си вършат работата. Аз преди година ходих да пускам жалба в общината, че там до нас лампата пред блока не свети. Посъветваха ме на портала да потърся крушкаджията там в стая петстотин и нещо май беше и да се обърна направо към него щяло да стане по-бързичко. Разгиле, този го издирвах една седмица, като аз работя до общината и ходих през 1 час и всеки път беше мръднал този ей ся преди малко до някъде на оглед. Най на края не ми издържаха нервите и пуснах жалбата по каналния ред и след 2 дена лампата беше сменена както и получих офицялно писмо от кмета.
Че кой не знае Чудомир, кой не е чувал за Александров?! Хайдут ли беше, или вехта войвода. Или по нова мода запълва дупки с гипс!
Та! Кой беше бай Чудомир....аааа
besniaa написа:Пинко Розовата Пантера ми каза, другарю Висарионович
Ако ще си докрай автентичен, кажи товарищ Сталин(първото и второто име в руския език се употребяват без обръщение)! А и наче, източника ти не е надежден! Говорех сериозно!
besniaa написа:Пинко Розовата Пантера ми каза, другарю Висарионович
Ако ще си докрай автентичен, кажи товарищ Сталин(първото и второто име в руския език се употребяват без обръщение)! А и наче, източника ти не е надежден! Говорех сериозно!
ти си Сталин, не аз... Не оспорвам познанията ти в областта на руската филология и като се замисля пропуска е мой - прав си. Но не разбрах за кое си говорил сериозно!