Mомче от Търговската се застреля в главата
-
suliu&puliu
- Новак

Mомче от Търговската се застреля в главата
В събота момче от 10клас се застреля в главата.Куршума минал през мозъка момчето е в кома.
Ако някой знае подробности да ги сподели.
Ако някой знае подробности да ги сподели.
- Exso
- Потребител

- Обратна връзка:
Re: Mомче от Търговската се застреля в главата
Айде стига бе :X Леле това го чувам за първи път.. Как е станало ?! Каква е причината ?!
Всичко за вашият телефон.Всякакви аксесоари,часовници,компютърни джаджи с висок клас на качество и приемливи цени !
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
Можете да видите всичко тук! --->http://allforyou-shop.alle.bg/
-
matadoro
- Новак

За съжаление днес е починало
- PTS
- Модератор

Проблеми с класа и с родителите - така разбрах аз.
- Lexx
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Много жалко за момчето.Но все пак не мога да се сетя какви чак толкова проблеми може да имаш с класа си и родителите които да не може да реши. че да се погубиш по такъв начин.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
От къде се е докопал до този пищов 
"There is no 'patch' for stupidity."
- PTS
- Модератор

Еми ако си постоянно изолиран и от двете страни, може да ти минат такива мисли през главата.Lexx написа:Много жалко за момчето.Но все пак не мога да се сетя какви чак толкова проблеми може да имаш с класа си и родителите които да не може да реши. че да се погубиш по такъв начин.
-
matadoro
- Новак

доколкото знам е на баща му които е бивш военен или полицай и пистолета е законенadmin написа:От къде се е докопал до този пищов
-
matadoro
- Новак

и май че и преди е правил опити за самоубийство
-
oldbutgold
- Новак

- PTS
- Модератор

Защо си редактира коментара, аз лично го прочетох и според мен трябваше да го оставиш.oldbutgold написа:....
- nasenceto
- келеш

За жалост е точно така. А най - много се дразня на мрънкалата във форума, които осират със злоба и омраза даже и мястото в което гледаш да се разтовариш. Те си знаят кои са.
-
suliu&puliu
- Новак

Никой не може да знае истинската причина за това да посегнеш на живота си.Понякога дори най- близките до теб хора не знаят какво става в тази младежка глава.Неукрепнала психика , проблеми с родителите (още повече, ако не са ти кръвните), проблеми в училище и т.н. Много малко е необходимо да прелее чашата и да посегнеш на живота си.Дори за приятеля ти, който е до теб в по-голямата част от времето ,може да му дойде като изневиделица.
Не посягайте на живота си ,не си го и помисляйте дори.Та живота е толкова прекрасен , толкова интересен .Как може да се лишиш от това удоволствие -всеки ден да се изненадваш на чудатости ,да виждаш все нови и нови неща да преоткриваш този пъстър свят, на нови запознанства , на нови проблеми които да преодолееш , било сам ,било с близки , колеги , съученици.Няма неразрешими проблеми.Такъв е живота -низ от радости и скръб.Но вие не унивайте , просто споделяйте радостите и болките си , научете се да споделяте чувствата си , не се срамувайте дори ,ако ви се присмиват заради тях.Радвайте се на малкото което имате, огледайте се наоколо ,вижте лицата на близките до вас хора , вижте монитора който ви показва профилите на хората с които споделяте в интернет,отворете албума със снимките ,спомнете .......Каквото и да ви се случи , стържете с нокти , късайте със зъби, ритайте в калта и нечистотиите ...само останете живи.Останете живи.Има смисъл повярвайте ми.Има за какво да се живее.Затова сме създадени-за да живеем.Почти половин век съм на тази Земя ,минал съм през много трудности ,имал съм много и съм нямал нищо, преживял съм и болка и страдание, преживял съм и много радости и ми се живее още 300 години..не 500 ,а защо не 1000 ..така ми се живее...
Не посягайте на живота си ,не си го и помисляйте дори.Та живота е толкова прекрасен , толкова интересен .Как може да се лишиш от това удоволствие -всеки ден да се изненадваш на чудатости ,да виждаш все нови и нови неща да преоткриваш този пъстър свят, на нови запознанства , на нови проблеми които да преодолееш , било сам ,било с близки , колеги , съученици.Няма неразрешими проблеми.Такъв е живота -низ от радости и скръб.Но вие не унивайте , просто споделяйте радостите и болките си , научете се да споделяте чувствата си , не се срамувайте дори ,ако ви се присмиват заради тях.Радвайте се на малкото което имате, огледайте се наоколо ,вижте лицата на близките до вас хора , вижте монитора който ви показва профилите на хората с които споделяте в интернет,отворете албума със снимките ,спомнете .......Каквото и да ви се случи , стържете с нокти , късайте със зъби, ритайте в калта и нечистотиите ...само останете живи.Останете живи.Има смисъл повярвайте ми.Има за какво да се живее.Затова сме създадени-за да живеем.Почти половин век съм на тази Земя ,минал съм през много трудности ,имал съм много и съм нямал нищо, преживял съм и болка и страдание, преживял съм и много радости и ми се живее още 300 години..не 500 ,а защо не 1000 ..така ми се живее...
-
analgitik
- Новак

нищо кой знае какво не е станало просто един заблуден тинейджър по малко 
- Da Edd
- Старо куче медалист

- Обратна връзка: