Програма за Screenshot

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Програма за Screenshot

Мнение от Matrix_man »

Привет на всички!
Търся си лека и удобна програмка за Screenshot... Понякога ми се налага да правя Screenshot на екрана и комбинацията PrtSc + paste в Paint-a, после save as... ми е досадна и бавна, особено ако трябва да го направя повече от 10-тина пъти... Затова си търся "нещо", на което да може предварително да се зададе папка, в която да записва и да задава име "автоматично" при използване на комбинация от клавиши.
Благодаря предварително!
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
SLeeK
Потребител
Потребител

Re: Програма за Screenshot

Мнение от SLeeK »

Няма такава програма.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

SLeeK написа:Няма такава програма.

браво бе :) . Мен ме мързи май повече и от теб . Има толкова много програми които вършат това че не мога да ги преброя.

Напиши в гоогле grab screen shot и си харесай. Кажи коя ти е харесал имам си един фаворит аз ама не ми се търси по дисковете че не и помня името а ме мързи сега както казах .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Аз първо там погледнах.../в онова с 2-те ОО-та, ама дето е не е WC :lol: / и като видях "предлагането", реших да попитам... може пък някой да е ползвал такава програмка и се възползвам "наготово", без да се ровя много-много... Но... явно ще се поровя...

EDIT: В крайна сметка се спрях на Gadwin PrintScreen.... Хем безплатна,хем малка, хем ми върши идеална работа. Може да зададеш име на папката в която да записва и име на файла, като и го номерира. "Щракаш" си само на PrtCs и всичко е "ток и жици". :cheers:
Последно промяна от Matrix_man на Вто Фев 01, 2011 22:41 pm, променено общо 1 път.
Athlon64 3400+,Asus K8N,Sapphire X1950GT,1256MB Kingston DDR400,160GB Seagate,Nec DVD-RW3520A,BlueStorm450W,Active coll AC4G-D,17" LCD Sceptre-X7 Naga II,Chronos Video Shuttle II,M$ Wireless Desktop Elite Keyboard,M$ Wireless IntelliMouse Explorer2.0
Аватар
zahar4e24
Потребител
Потребител

Мнение от zahar4e24 »

Ето ти една лека програмка faststone capture
Ако говорим за снимане на екран или заснемане на видео по най-лекият начин, то FastStone Capture е програма - шампион в областа! Можете да заснемете целия екран или само част от него. Тази програми не прави само снимки, а и видео на екрана ви, записва и звук към него. Програмата е от най-удобните, компактна и малка, не товари, работи безупречно, а видео материалът излиза в най-добрият вариант откъм размер и качество! има допълнителни настройки за това как и какво точно ще записвате, опции за звук, за курсор, и всичко необходимо за записване на действия, ставащи на компютъра ви. Друга забележителност е снимане на страница от сайт с опцията scroll (скролиране). Получените снимки може да редактирате, чертаете и да ги оразмерите. Ако става дума за качество и етикет, FastStone са доказателство за това!
http://zamunda.net/browse.php?search=fa ... incldead=1
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Благодаря @zahar4e24, аз си намерих.... но ще погледна и тази. Не ми трябва за заснемане на видео чат. Просто ми трябва за един диагностичен software, който не на всички машини може да записва кодовете за грешки в текстов файл. На тези, който не може правех screenshot, ама като има както днес 50 грешки и... брадясвам...
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Fraps :)
Аватар
dilura
Модератор
Модератор

Мнение от dilura »

аз лично ползвам това
http://wisdom-soft.com/products/screenhunter_free.htm
3AgHuK
Потребител
Потребител

Мнение от 3AgHuK »

Изображение
Аватар
dilura
Модератор
Модератор

Мнение от dilura »

май май е платена ( Cost$19.99 )
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Не знам дали защото първо пробвах Gadwin PrintScreen, но си останах най-доволен от него. Седи си долу в tray-а, натискаш си PrtSc бутончето и "лови" каквото си му "заповядал" преди това в настройките. Само по примигването на светодиода разбираш, че работи.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Аз съм с Windows 7 и примерно когато искам да пратя нещо на някой в скайп, цъкам PrtSc SysRq на екрана след това ctrl+v в скайп и снимката се праща и следователно запазва в папката на skype.
Аватар
vnmilen
Начинаещ
Начинаещ
Обратна връзка:

Мнение от vnmilen »

Препоръчвам ти AutoScreenShotMaker - можеш да сваляш снимки като в Активния прозорец, така и Целия екран, Избран отрязък от екрана и т.н.
Имаш и възможност за скрийншоти през зададен от теб период от време.
Много лека програма, работи безпроблемно.

С пожелание за приятен ден,
Милен Атанасов
Инфомационен портал за Новини, Снимки, Флаш игри, Вицове, Клипове и много други:
http://www.designbordeaux.com/bg/

Изображение
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

нужни са ти две програми
1.Keyboard
2.MS-Paint
:lol:
---------------------
1.натискаш print Screen SysRq (или подобно-след F12)
2.Отвориш Paint
3.Задръж CTRL и натисни V
:smoukin:
Аватар
The enD
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от The enD »

DyO написа:нужни са ти две програми
1.Keyboard
2.MS-Paint
:lol:
---------------------
1.натискаш print Screen SysRq (или подобно-след F12)
2.Отвориш Paint
3.Задръж CTRL и натисни V
:smoukin:
Прочети пак какво точно търси човека...

sawo написа:Fraps :)
+1
Публикувай отговор