Един филм за Мтел
- Nirvana
- Старо куче медалист
Един филм за Мтел
[video]http://www.youtube.com/watch?v=TsGG2VYT ... r_embedded[/video]
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
- realprofesora
- Старо куче медалист
Re: Един филм за Мтел
Всички са така.И Глобула и Виваком.Като си помисля колко неприятности имахме като си прехвърляхме 1 номер от Глобул към Виваком.За малко да платим неустойка за 1 година.Ако не бяхме по-настоятелни ,нямаше да се оправим .И то защо, защото едните не разбрали ,другите не знаели и после нас изкарват виновни...ОПАААА не на мене тия-ще хвърчи перушина.
Popopopopo
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Абе тия са си пълни нещастници. Общо взето една компания като вземе да се разраства и служителите и започват да правят каквото си поизкат без да знаят началниците.
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Mtel и мен се опитаха да излъжат. Пуснах им предизвестие, изобщо не се занимавах да прехвърлям нищо. Картата стоя на секцията в хола, след един месец - бум и сметка и разговори всичко как си му е реда. Нямам идея как ги съчиниха тези разговори, но не се очудвам понеже явно ме бяха наели вече - последния месец преди да си прекратя договора сметката ми беше двойна. Отидох в офиса със копие от предизвестието (не искаха да ми дават такова когато го попълвах..) и обяснението им беше, че предизвестието се било загубило... все едно го пращат по пощенски гълъби и не е разпечатка от системата, която няма как да се е загубила щом вече е била въведена, преди да бъде разпечатана. От тогава съм на Vivacom както и всички около мен - в пъти по-добро обслужване и условия.
- Roshavv
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
.... една жена осетила че Мтел се е"ава със сметките, заклучила картата при нотариус за месец,пристига поредната кофти сметка,с документа в София,Мтел...и рев..
сега каката говори фрии докато се спомине.....само и само да мълчи и не ги съди....
но в България,още повече в Стара Загора таина трудно се пази....знаем ли аз и ти,значи знаят всички.....
от Глобул нямам оплаквания......

сега каката говори фрии докато се спомине.....само и само да мълчи и не ги съди....
но в България,още повече в Стара Загора таина трудно се пази....знаем ли аз и ти,значи знаят всички.....

от Глобул нямам оплаквания......

AIRBRUSH PAINTING
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
https://www.facebook.com/pages/Roshavv- ... page_panel
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Двама души - чета, трима души - чета с предател 

"There is no 'patch' for stupidity."