Красива Стара Загора
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Красива Стара Загора
Брей те доста са напреднали 
- realprofesora
- Старо куче медалист

Бе става, ама що не снимаш циганията около строежа.Боклуците разхвърляни около цялото езеро. Автомобилите на територията на парка .Изтръпналата охрана (24ч) -кому е нужно -само се разходват средства.......бе само бой ги оправя.tarlyo написа:В процес на работа, но става хубаво.
Popopopopo
-
tarlyo
- Потребител

В интерес на истината, около строежа е сравнително чисто. Трима цигани (роми) метат по цял ден. Строителните отпадъци се събират и извозват. А мръсотията в езерото и колите в парка не са от строежа. А от такива като нас.
- nasenceto
- келеш

Циганията е на всякъде и е сътоверна от "съвестните граждани". Автомобилите също! Охраната е общинска и е за езерото, не за строежа. Дечо Колев е искал да вземе и езерото, ама не са му го дали. Ако го беше взел поне под аренда, съм сигурен че щеше да прилича на такова, а сега ще си остане един изключително мръсен гьол.realprofesora написа:Бе става, ама що не снимаш циганията около строежа.Боклуците разхвърляни около цялото езеро. Автомобилите на територията на парка .Изтръпналата охрана (24ч) -кому е нужно -само се разходват средства.......бе само бой ги оправя.tarlyo написа:В процес на работа, но става хубаво.
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
Работя с г-н Колев и знам, че целта му е 5+ звезди. Всичко вътре ще е мрамор и гранит. Само в кухнята от ХЕЙ го задължават да е теракота. Предполагам, че пода ще го правя аз и ще споделя снимки.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Според мен като стане готово ще е много по-добре. Занимавал съм се с дизайн на подобни сгради в 3D среда и винаги има един такъв момент по средата когато си казваш въх то много грозно изглежда на нищо не прилича трябва да почвам отначало... Колкото пъти съм се поддавал в този момент винаги после съм съжалявал... ако се стигне до края резултата обикновено е много по-добър 
- nefelen
- Модератор

- Обратна връзка:
Мрамор в облицовката на някаква сграда, пък особено по пода, е признак на много лош вкус и непознаване на материалите от проектант и изпълнител. Звездите се дават за условия, обслужване, екстри а не дали има мрамор и гранит само.
Както казва cavenagi фасадата е нищо кой знае какво. Но както е казал народа който плаща, поръчва музиката, на инвеститора така му харесва явно
klox айде успех с пода и дано не наслагате мрамора там, че после ще се чудите какво да го правите
sawo доста пъти на 3D модела се вижда по един начин, а в действителност след изграждането на зданието изглежда коренно различно. То майсторите конструктивните чертежи не спазват, какво остава за фасадите
Както казва cavenagi фасадата е нищо кой знае какво. Но както е казал народа който плаща, поръчва музиката, на инвеститора така му харесва явно
klox айде успех с пода и дано не наслагате мрамора там, че после ще се чудите какво да го правите
sawo доста пъти на 3D модела се вижда по един начин, а в действителност след изграждането на зданието изглежда коренно различно. То майсторите конструктивните чертежи не спазват, какво остава за фасадите
s0 lItTlE tImE, s0 lItTlE t0 d0
- Nakito
- Потребител

Стара Загора
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
- Nakito
- Потребител

-
sa6o_be4ev
- Начинаещ

-
vmo78
- Новак

- Обратна връзка:
И аз бих искала да се включа с малко информация. Ето един сайт, където освен снимки на забележителности в Стара агора, а и цяла България (и не само), има и много мнения на посетители и друга полезна информация: ТРИВАГО
Последно промяна от vmo78 на Нед Фев 20, 2011 23:20 pm, променено общо 1 път.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не знам дали досега е постван линка, но ето все пак
-
tarlyo
- Потребител

Ами не е!

- Nakito
- Потребител

МБАЛ "Проф.д-р Киркович"[attachment=0]9218ge.jpg
- Nakito
- Потребител

МБАЛ "Проф.д-р Киркович"