Важна тема-Нострадамус ла професоре-"Костов well back"
- realprofesora
- Старо куче медалист
Важна тема-Нострадамус ла професоре-"Костов well back"
Преди малко гледах Слави шоу , не е истина Явор Дачков как нахрани Бойко , цитирам "Имаме мутра за премиер".
Та моите предсказания да се запишат на флашки, на ДВДта и да се издялат на камъни "О чуй народе мой: Костов се завръща на власт, ще направи коалиция с бившия ДГ.О народе мой виждам "азбуката" да се пише наново ,виждам възроден народа ,всички весело пеят по улиците ,виждам края на мизерията.
Много неясноти има в предсказанията ми ,но дано сме живи след една година всички ще ми се кланят с "Осанна, осанна" !
Та моите предсказания да се запишат на флашки, на ДВДта и да се издялат на камъни "О чуй народе мой: Костов се завръща на власт, ще направи коалиция с бившия ДГ.О народе мой виждам "азбуката" да се пише наново ,виждам възроден народа ,всички весело пеят по улиците ,виждам края на мизерията.
Много неясноти има в предсказанията ми ,но дано сме живи след една година всички ще ми се кланят с "Осанна, осанна" !
Popopopopo
-
- Начинаещ
Re: Важна тема-Нострадамус ла професоре-"Костов well back"
Радневската болница да не би да са я затворили? Ти що не си там?
- sancho pansa
- Начинаещ
професоре, моеш ли "позна" на колко бири си в момента? А?
- realprofesora
- Старо куче медалист
Na 50 водка и чаша бира съм ,но ще си говорим след време...те темите се пазят.
Popopopopo
- sancho pansa
- Начинаещ
Костов прави коалиция с Негово Величество, бат Бойко става шеф на пожарната в Банкя, Симеон Дянков си връща женския пол и се омъжва за Елтън Джон, осиновяват Мадона и българия е на три морета. Е, тва е моят анонс пък! Нека се пазят архивите, ще видим кой-кого. Хм!
-
- Начинаещ
- nasenceto
- келеш
sancho pansa написа:Костов прави коалиция с Негово Величество, бат Бойко става шеф на пожарната в Банкя, Симеон Дянков си връща женския пол и се омъжва за Елтън Джон, осиновяват Мадона и българия е на три морета. Е, тва е моят анонс пък! Нека се пазят архивите, ще видим кой-кого. Хм!

+1
- ksdh
- Потребител
Нито Костов ще се върне повече на власт, нито мадридския измамник, а Боко Тиквата ще ги последва в небитието! А за шоуто на Слави няма да говоря, по-голям измекяр и дупедавец от него не съм виждал! Е, може би си има конкуренцийка в лицето на Ники дудука, дето пристана на шопара Делян Пеевски, но това е друг въпрос!
- PoSSeSSeD
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Моя вариант пък е: Яне Янев се опасва с колан динамит и влиза на заседание в парламента, като вика и крещи:"Бат Бойко ме накара". После има неясна картина (може би от взрива) и след това цяла България празнува траур 3 дена.
- sancho pansa
- Начинаещ
PoSSeSSeD написа:Моя вариант пък е: Яне Янев се опасва с колан динамит и влиза на заседание в парламента, като вика и крещи:"Бат Бойко ме накара". После има неясна картина (може би от взрива) и след това цяла България празнува траур 3 дена.

Сега. Само едно уточнение, нали- Яне се опасва не с колан, а с корсет! И крещи: "Искам да ме люби Бойко!". Но след категоричен отказ на Боко за любов, Яне дръпва фитила и над парламента избухва розова ядрена гъба-бил се е опасъл с оборудването на блока в Белене. Розовият цвят пък е от бельото му.

Няма журналист, водещ или шоумен, който да не наведен пред новите варвари в тая страна.ksdh написа:Нито Костов ще се върне повече на власт, нито мадридския измамник, а Боко Тиквата ще ги последва в небитието! А за шоуто на Слави няма да говоря, по-голям измекяр и дупедавец от него не съм виждал! Е, може би си има конкуренцийка в лицето на Ники дудука, дето пристана на шопара Делян Пеевски, но това е друг въпрос!
-
- Потребител
Онзи ден слушах по радиото имаше интервю с един журналист който през 1995 е правил материал за Бойко Борисов и съдружника му Румен пашата, правили незаконно цигари малборо в бургас и им просперирал бизнеса. Потърсете из мрежата и ще видите.
За ДПС ще гласувам ама за този няма да гласувам на следващите избори."Тео Интернационал"-АД, Бургас - до лятото на 1996 год. Бойко Борисов е член на Съвета на директорите заедно с Румен Николов "Пашата". Впоследствие са заменени от Иво Каменов Георгиев и Недялко Кирезиев.
В периода 1994–1997 "Тео интернационал" е уличена в производство на фалшиви цигари "Марлборо" и "Мелник" във фабриката й в Крайморие. Борисов се оттегля от нея на 24.06.1996, след скандала и бягството на третият собственик – Емил Райков. Аферата е разкрита още на 25.03.1995 г., но тогава делото било смачкано и фабриката продължила да произвежда още 2 г. Налице е информация, че Бойко Борисов и Румен Николов “Пашата” изобщо не са разпитвани за разбитата фабрика. Има данни, че доверен информатор от I РПУ-Бургас е предупреждавал фирмата за предстоящите проверки. По това време шеф на РПУ-то е Георги Пенев - пенсиониран от Бойко Борисов с почести и назначен през м. ноември 2001 г. за регионален директор на охранителната фирма “Ипон”.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
ДПС изобщо не трябва да съществуват като партия, камо ли някой да гласува за тях.