БЪРЗИ ПАРИ за 15 минути на ден/всеки ден !!!

Тука е място за реклама. Ако имате бизнес или извършвате дадена услуга тука е мястото където може да я представите. Изрично е забранено опоменаването на цени. Потребителите могат да коментират единствено качеството на услугата ако са били ваши клиенти.
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Публикувай отговор
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

БЪРЗИ ПАРИ за 15 минути на ден/всеки ден !!!

Мнение от Nirvana »

RedHot67bux е PTC програма - официално открита 2010 година и е една от най добрите за тази година поради многото бонуси които дава. Подобна е на Neobux, но има далеч повече реклами на ден.
Получавате по 1 цент за клик и по 0,003 цента за реферален клик.
Колкото повече приятели регистрирате под вас чрез вашия линк, толкова повече пари ще печелите от техните кликвания заради препоръката. На 10 $ може да си ги изтеглите или да си ги трупате, но вие решавате кога ще стане това.
- Регистрирате се безплатно и е необходимо само да имате активна регистрация в PayPal или AlertPay ако нямате просто посочете пощите си и после си регистрирайте!
Повече от 60 реклами на ден за кликване.
Ограничение до 300 директни реферали.
Възможност за наемане на реферали - до 5000 лимит !
5000 безплатни показвания на ваш сайт или линк за реклама !
Това е линкът за РЕГИСТРАЦИЯ !!!
http://www.redhot67bux.com/

Желая ви успех ! За повече инфо пише на скайп: marti_1987

Ще съм благодарен ако се регистрирате като мои реферали оттук: http://www.redhot67bux.com/?ref=martinlichev Нищо не губите...!

· след регистрация натискате на ViewAds, там са рекламите в син цвят (само те трябва да се натискат)

· на ден има към 60-70 реклами

· за всяка взимате по 1 цент

· като стигнете 10 $ - това е за около 14-15 дни си пращате парите в PayPal (този период е ако нямате реферали под вас, а разчитате само на ваши кликове)

· ако имате карта може кеш да си ги дръпнете, ако не, може да пазарувате онлайн с тези пари (примерно тук http://www.dealextreme.com - с безплатна доставка до България)

· гарантирано е, че изплащат парите винаги!

· регистрирайте колкото може повече приятели под вас, като ваши реферали и ще видите, че ще почнете да взимате над 1 $ на ден за 15 мин работа

· важното е, да проверявате 1-2 пъти дневно за нови реклами, защото от сайта пускат такива, което значи повече пари за вас

· може да се гледа само по 1 реклама, т.е., не може всички наведнъж да се отворят

· натискате дадена реклама, после чакате секундите да минат, после натискате съответната цирфа и след като изпише, че ви е платило затваряте

Доказателство, че се изплащат парите:

Изображение - снимка от блога ми на първата сума, която изтеглих!

Тези пари съм ги изкарал за 23-24 дни като се има предвид, че влизам само сутин за по 15 минути, точно докато си изпия кафето.

---------

ЩЕ ПОМОЛЯ КОЛЕГИТЕ ОТ ФОРУМА, КОИТО НЕ СЕ ИНТЕРЕСУВАТ И СА СКЕПТИЦИ ДА НЕ ПИШАТ КОМЕНТАРИ!!!
Последно промяна от Nirvana на Нед Юли 25, 2010 13:07 pm, променено общо 2 пъти.
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: БЪРЗИ ПАРИ за 15 минути на ден/всеки ден !!!

Мнение от Nirvana »

Още 10 $ са на път към мен :)
СПА душ масажиращи слушалки, Фосфорни аксесоари и Smart плувки за риболов, Турмалинови аксесоари
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

Ако някой се интересува повече ето и линк към форума на сайта. Там са доказателствата и на други хора, че се получават пари: http://www.redhot67bux.com/forum/viewforum.php?f=22
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

А не пропускаш ли една дреееебничка подробност, а?
Колко пари трябва да налееш (спонсорираш) в сайта, за да получиш мизерния кеш от максимум $5 ?
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

John3V написа:А не пропускаш ли една дреееебничка подробност, а?
Колко пари трябва да налееш (спонсорираш) в сайта, за да получиш мизерния кеш от максимум $5 ?
Лично аз никога не съм превеждал пари от сметката си на даден сайт....
Едиствено си плащам за реферали, но тези пари са виртуални и сами се акумулират от наемниците ми....
Аватар
John3V
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от John3V »

In the Terms of Service #19 states that you must invest $5 to be able to request a payout.
Аватар
Nirvana
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Nirvana »

John3V написа:
In the Terms of Service #19 states that you must invest $5 to be able to request a payout.
Да, от акумулирани пари от наемните ми реферали съм вложил над 95 $ в сайта. Не виждам проблем. 5 $ не е пречка!
Публикувай отговор