Време за малко култура!
- [Sz]T-Rex
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Време за малко култура!
Говорим за силата на театралното изкуство. С какво ви впечатли напоследък старозагорската театрална сцена? Мнения за актьори, режисьори, сценографи, представления и т.н.
-
- Новак
Re: Време за малко култура!
какъв театър бе хората ходят на кръчма да пият бира със свински уши за мезе 

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Всъщност това изобщо не е вярно. Аз самия скоро не съм имал време да отида, но колежката ходи преди седмица може би и каза че всичко е пълно - свободно място нямало в залата. Същото мога да кажа, че важи и за операта ни. Това че ти от кръчмите не излизаш е съвсем отделен въпрос 

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Ние също ходим на театър от време на време, аз специално не ги помня актьорите по имена, моята приятелка си играе да ги помни. Аз специално като гледам театралната постановка свързвам актьора с друга пиеса в която е играл и дали ми е харесал там как си е изиграл ролята.
"There is no 'patch' for stupidity."
- SniperBeta
- Модератор
- Обратна връзка:
Снощи бях на Кармен в Операта. Доста професионално беше всичко. Това, което не ми хареса в случая бяха ТРИТЕ часа на самата постановка. Идеята и е малоумна - ченге се влюбва в циганка, дезертира, циганката го напуска и той и пръска голямата глава. Туй е. И туй в ТРИ часа. По моето мнение операта свърши някъде към 40тата минута и всичко нататак е напълно ненужно, ноооо това не променя факта, че като изключим субтитрите, другото беше направено качествено и залата беше пълна. 

- rammzes
- Новак
Аз ходих на Свекърва (мисля се казваше) -беше пълно до дупка,представлениете беше леко,приятно и кратичко-но е супер приятно.Заслужава си 1000 пъти вместо да кибичиш вкъщи пред форума
или в миризлива кръчма
На 14.02 ходих на Посещение от млада дама-не беше нищо особено,пак беше пълно.И все пак нищо не може да се сравни с енергията която получаваш от сцената и актьорите.

Total darkness
- Vesenceto
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Последно ходихме на "При закрити врата" на Сартр - интересно беше, но имах по - големи очаквания като цяло.
Иначе постановката беше в камерна зала - бяхме трима човека + един клас от СОУ "Иван Вазов"... тези деца не спряха да мърморят и приказват. То не бяха телефони, коментари, подсмърчане, кихане, кашляне... ужас.
Иначе постановката беше в камерна зала - бяхме трима човека + един клас от СОУ "Иван Вазов"... тези деца не спряха да мърморят и приказват. То не бяха телефони, коментари, подсмърчане, кихане, кашляне... ужас.