Sony PCV-D11M -имам проблем с нета

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Sony PCV-D11M -имам проблем с нета

Мнение от realprofesora »

Здравейте, Въпросния комп е Sony PCV-D11M (много интересен модел, полулаптоп, полудесктоп-клавиатурата се вдига нагоре и започва да работи медията(виж снимката по-долу)).Има вградена лан карта, но тя има някъв проблем.И се наложило да се ползва външна (към USB).
При замерване на скороста с лаптоп(вкарвам му същата ЛАН карта в USB), скороста е 10мБ.А при въпросното Сони скороста е 2мБ.
Сменях местата на всичките слотове за USB(2 странични и 2 задни слота) , но няма подобрение.
Въпроса ми е как да разбера дали проблема е в лан картата(външната) или в слотовете на USB( може да са 1.1 вместо по-бързите 2.0) или е нещо до настройки ?
Надявам се някой компетентен да помогне ,мерси предварително!!
Последно промяна от realprofesora на Нед Авг 02, 2015 15:15 pm, променено общо 1 път.
Popopopopo
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Sony PCV-D11M -имам проблем с нета

Мнение от sawo »

10 мегабита или мегабайта? Тази лан карта конкретно е голям ташак. Купувах същата от форума едната не работеше изобщо, другата държеше смешни скорости от рода на 10mbit/s
Публикувай отговор