Програма за контрол на компютър от разтояние?
- Anubis
- Потребител
Програма за контрол на компютър от разтояние?
Преди имаше май такива програми където направо ти излиза екрана на другият компютър и правиш каквото си искаш /разбира се с позволението на вторият компютър/ Някой ако може да помага
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Програма за контрол на компютър от разтояние?
Remote Desktop (в windows) Remote Administrator, LogMeIn, TeamViewer...
-
- Старо куче медалист
- Anubis
- Потребител
Mерси, сега ще ги пробвам
- nasenceto
- келеш
Real VNC и всичко от сота (http://zamunda.net/browse.php?search=vn ... incldead=1)
Като Hamachi (LogmeIn) e почти задължително. Опасал съм всички компове в офиса, както и тези които са у нас и на близките ми приятели и вече няма идиотски обяснения кой кво му се е скапало. Прсто сядаш, гледаш и оправяш. Има ги и двете и за WM6 и за Андроid, aма не съм сигурен кое VNC става точно за него.
Като Hamachi (LogmeIn) e почти задължително. Опасал съм всички компове в офиса, както и тези които са у нас и на близките ми приятели и вече няма идиотски обяснения кой кво му се е скапало. Прсто сядаш, гледаш и оправяш. Има ги и двете и за WM6 и за Андроid, aма не съм сигурен кое VNC става точно за него.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
Много време съм ползвал logmein.
Недостатъци много...
Подкрепям TeamViewer с двете ръце.перфектно се държи както на ПС-то така и на андроид-а.
Недостатъци много...
Подкрепям TeamViewer с двете ръце.перфектно се държи както на ПС-то така и на андроид-а.
- nasenceto
- келеш
Да си призная за първи път чувам за това. Някой би ли обяснил прилики/разлики с хамачи и плюсове и минуси.
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Работи без реално IP, лека е, не ти трябва да инсталираш хамачи, което само по себе си е голям плюс... Визуално според мен най-добре е Remote Administrator 3.4 (имат изключително добра поддръжка BTW), но сега ползвам remote desktop в windows заради съвместимоста с linux.
- spiralkinda
- Потребител
TeamViewer, определено - безплатна, лесна, лека. 

- nasenceto
- келеш
Мерси. Сега ме навихте да я пробвам. Лошото е че на всичките 15 компа ще трябва да я слагам, а на голяма част от тях рядко се случва да имам достъп. имат ли съвместимост с хамачи и VNC или Цъ.
Кратка инструкция на БГ за тези които не са в час с мандаринския китайски или английския:
http://www.kaldata.com/articles.php?act ... &pagenum=1
Кратка инструкция на БГ за тези които не са в час с мандаринския китайски или английския:
http://www.kaldata.com/articles.php?act ... &pagenum=1
Последно промяна от nasenceto на Нед Мар 06, 2011 12:00 pm, променено общо 1 път.
- nasenceto
- келеш
Хм. Доста добре изглежда. Има и много нови за мен функции. Първата, която ми направи впечатление е тази за смяна на host/guest. Дразни ме обаче постоянното съобщение за free версия. Не виждам и приложение за Windows Mobile. Излизат и много съобщения на компа в който влизам, което е предпоставка по неуките веднага да ми бият шута поради незнание. С хамачи и VNC е някакси по дискретно и по елементарно. Въпреки че е по "шумна" програмата е доста по напредничава.
Ааа, и още нещо. Прави ли постоянна мрежа като хамачито? Така си слушам музика и си споделям файлове, все едно си е нормален лан.
Добре де, то за щяло и нещяло изскачат джамове. Даже и в режим на файл трансфер на отсрещния комп ми изскача джам колко полвината екран. Има ли чалъм да се скрият тея pop-up-и?
Ааа, и още нещо. Прави ли постоянна мрежа като хамачито? Така си слушам музика и си споделям файлове, все едно си е нормален лан.
Добре де, то за щяло и нещяло изскачат джамове. Даже и в режим на файл трансфер на отсрещния комп ми изскача джам колко полвината екран. Има ли чалъм да се скрият тея pop-up-и?
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Предполагам с това ще е по-тиха
Преди като съм я виждал в действие нямаше такива глупости, ама това беше преди 2-3 години...

- klox
- Старо куче медалист
- Обратна връзка:
Ползвал съм всичко горе споменати. Най-съм доволен от Radmin. -> http://www.radmin.com/
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Така е наистина, обаче ако не ти трябва платформа, различна от windows. Под Linux с Wine не работи толкова бързо, колкото е под windows и се наложи да го сменя за съжаление, ако ти трябва пък и за мобилни платформи направо забравяш.
- nasenceto
- келеш
Мерси за помоща. Още се чудя дали да я оставя или да си продължавам по стария начин. Дразни ме тва с мрежата и факта че не е съвместимо с телефона.