Видеообработка и прехвърляне на цифрови носители
Правила на форума
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
Всякакви коментари свързани с пазарлък ще бъдат изтривани. Само хора който са били клиенти на съответната обява имат право да я коментират.
-
- Новак
Видеообработка и прехвърляне на цифрови носители
Видеообработка на заснети от вас касети MiniDV(цифрова камера)VHS и 8мм камери.Прехвърляне на цифрови носители на сватби кръщенета и др.заснети на VHS.Обработка(оцифряване) на всякакви клипове и формати заснети от вас.Работи се с модерни програми предлагащи ефекти и надписи.Цените народни като за в криза.
тел.0897603435 скайп:aisikterix
или на ЛС
тел.0897603435 скайп:aisikterix
или на ЛС
-
- Потребител
Re: Видеообработка и прехвърляне на цифрови носители
Касетка VHS 3 часа - само качване на DVD, без допълнителна обработка (ефекти) , колко ще струва?
-
- Новак
-
- Старо куче медалист
Напиши цени за услугите и на повечето хора ще е полезно това.
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
- PACHO26
- Потребител
tarlyo написа:Касетка VHS 3 часа - само качване на DVD, без допълнителна обработка (ефекти) , колко ще струва?
-
- Потребител
PACHO26 написа:tarlyo написа:Касетка VHS 3 часа - само качване на DVD, без допълнителна обработка (ефекти) , колко ще струва?
-
- Новак
И аз това искам да знамcamron20 написа:PACHO26 написа:tarlyo написа:Касетка VHS 3 часа - само качване на DVD, без допълнителна обработка (ефекти) , колко ще струва?
- PTS
- Модератор
По принцип е около 8 лв. на час. Точно този човек, не знам колко взима.
-
- Новак
Извинявам се за отсъствитео в темата но бях затрупан с други неща сега ще отговоря на колегите .
Сваляне от касета VHS без обработка на двуслоен носител DVD 11.50лв (цена за касета)
Сваляне от касета VHS с обработка надписи и анимирано начало 15-18лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на двуслоен DVD носител 11.50лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на еднослоен носител 8 лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на двуслоен DVD носител с обработка (надписи ефекти и анимирано начало) 15-18лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на еднослоен DVD носител с обаработка (надписи ефекти и анимирано начало) 10-12 лв (цена на касета)
Свалянето от VHS касети се извършва по метода на оцифряване на записа още в процеса на сваляне .
Възможност за поръчки след седмица че ми се скапа видето и сега си търся друго .Оставил съм телефон и скайп ако някой проявява интерес нека се обади да се доуточниме за доставка и други неща.
Сваляне от касета VHS без обработка на двуслоен носител DVD 11.50лв (цена за касета)
Сваляне от касета VHS с обработка надписи и анимирано начало 15-18лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на двуслоен DVD носител 11.50лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на еднослоен носител 8 лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на двуслоен DVD носител с обработка (надписи ефекти и анимирано начало) 15-18лв (цена за касета)
Сваляне от MiniDv касета на еднослоен DVD носител с обаработка (надписи ефекти и анимирано начало) 10-12 лв (цена на касета)
Свалянето от VHS касети се извършва по метода на оцифряване на записа още в процеса на сваляне .
Възможност за поръчки след седмица че ми се скапа видето и сега си търся друго .Оставил съм телефон и скайп ако някой проявява интерес нека се обади да се доуточниме за доставка и други неща.
-
- Новак
Този човк взима като за в криза .PTS написа:По принцип е около 8 лв. на час. Точно този човек, не знам колко взима.

-
- Новак
Готов съм който иска да заповяда .