Opera mini

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Публикувай отговор
sa6o_be4ev
Начинаещ
Начинаещ

Opera mini

Мнение от sa6o_be4ev »

От днес вече може да се изтегли новата версия на Opera mini - Opera mini 6. Нещо обаче не ми харесва. Телефонът ми е Samsung s5230 star и с новата версия в долната част на екрана ми се появява поле с цифри и стрелки, което е много дразнещо. При старата версия - Opera mini 5.1, това поле го нямаше и екрана си беше нормален. Та въпроса ми е при другите телефони (Java) това поле вижда ли се или екрана си е цял?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Последно промяна от sa6o_be4ev на Нед Мар 27, 2011 13:38 pm, променено общо 1 път.
sa6o_be4ev
Начинаещ
Начинаещ

Re: Opera mini

Мнение от sa6o_be4ev »

Досадното поле с цифри и стрелки в долната част на екрана вече го няма. След преинсталация вече всичко е на цял екран. Така определено е по-добре!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

sa6o_be4ev написа:Досадното поле с цифри и стрелки в долната част на екрана вече го няма. След преинсталация вече всичко е на цял екран. Така определено е по-добре!
Същата версия 6 ли сложи пак? Впрочем от къде си я теглил, дай линк направо ако може :cheers:
sa6o_be4ev
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от sa6o_be4ev »

Да - същата е. http://www.m.opera.com
Зареждаш адреса от браузъра на телефона или ако си изтеглил някой друг.
Публикувай отговор