Датско риалити шоу,снимано в Слънчев бряг?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Публикувай отговор
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Датско риалити шоу,снимано в Слънчев бряг?

Мнение от z3us »

Преди малко по новините на БТВ казаха,че в Дания пуснали риалити шоу,в което дават как някакви датчани прекарват лятото в Слънчев бряг-пият,ходят по дискотеки,флиртуват и т.н.Заглавито му беше нещо от сорта на "Едно лято в Слънчев бряг".
Някой от вас чувал ли е за съществуването на въпросното шоу и знае ли къде из нета може да се гледа?Просто ми стана любопитно защо са решили да го заснемат точно в България и също така как изглежда нашата страна в очите на западняците :)
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: Датско риалити шоу,снимано в Слънчев бряг?

Мнение от sawo »

Какво точно казаха? В сайта на БТВ не намирам такава новина и в нета също нищо не излиза....
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Ами това е общо взето което казаха по БТВ.Също така до колкото разбрах тия датчани са се хванали на работа в някъв бар или клуб докато са били в Слънчев бряг.Иначе в нета сигурно не излиза защото самото шоу си е на датски,съответно и заглавието и информацията за него също.Другия вариант е още да не е пуснато,а тепърва да предстои пускането му по някоя тамошна телевизия.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Ето намерих и самата новина в сайта на БТВ: http://www.btv.bg//story/1772361636-Bul ... avane.html
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

А ето и сайта http://tv3.dk/sunnybeach/
Като напишеш SOMMER I SUNNY BEACH излизат и тук таме записи от телевизията, но как ще се справиш с езика там вече не знам :)
Аватар
Nakito
Потребител
Потребител

Мнение от Nakito »

z3us написа:Преди малко по новините на БТВ казаха,че в Дания пуснали риалити шоу,в което дават как някакви датчани прекарват лятото в Слънчев бряг-пият,ходят по дискотеки,флиртуват и т.н.Заглавито му беше нещо от сорта на "Едно лято в Слънчев бряг".
Някой от вас чувал ли е за съществуването на въпросното шоу и знае ли къде из нета може да се гледа?Просто ми стана любопитно защо са решили да го заснемат точно в България и също така как изглежда нашата страна в очите на западняците :)
Изглежда евтина турестическа дистинация и другото което ми казват като кажа че сам от бг е МАФИЯ :evil:
There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
Публикувай отговор