трябва ми добър фризьор

Всичко свързано с град Стара Загора.
Публикувай отговор
fruitcake
Потребител
Потребител

трябва ми добър фризьор

Мнение от fruitcake »

Може ли някой да ми каже къде в града има добър фризьор, който си разбира от работата, а не да се упражнява на главата на хората 8) За дамско подстригване :wink:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Re: трябва ми добър фризьор

Мнение от sawo »

Майка ми ходи при една фризьорка от кръстовището на телевизионния сервиз надолу от дясната страна има един блок в една много кална улица няма начин да не я видиш точно до дървеното заведение.
Аватар
PTS
Модератор
Модератор

Мнение от PTS »

Точно срещу City Center Stara Zagora този най-новия който го откриха наскоро (където има и Billa). Жена е, много е добра. Ужасно много хора съм завел при нея и всички са оставали доволни. За мъже е 5 лв., за жени 12 лв.. Единствения проблем е, че има много часове и когато си запазваш час, обикновено трябва да го правиш седмица преди да решиш да се подстригваш. Всичко друго е ток и жица. :D
Belisima
Новак
Новак

Мнение от Belisima »

И аз си търся добър фризьор ама да ти кажа честно кадето и да отида все не мога да си намеря.Не знам дали вече има такова понятие като "добър фризьор".
BELISIMA
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

препоръчвам "Грация"
намира се на захари княжески улицата.Пада се от долна страна на съда в зад самия блок.
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Pashkel
Начинаещ
Начинаещ

Мнение от Pashkel »

мога да ти кажа ДА НЕ ходиш при фризьорката от източната страна на второ основно, най-некадърната фрозьорка, приятелката ми още и е бясна ... не знма кой и е дал сертификат въобще! НЕКАДЪРНИЦА !
kroko
Новак
Новак

Мнение от kroko »

Аз ви препоръчвам фризьорски салон " ЯНИ " Под алана се пада по едни стълбички нагоре над аптеката ! НЯМА недоволни за сега от него :)
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

Някой може ли да препоръча фризьорски салон, който работи в неделя?
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от realprofesora »

Братовчедка ми Станимира има салон на улица Раковска над Столетов.Има едно заведение Комфорт.Там се намира.
Мноого е добра , не взема скъпо, но трябва да се запишете предварително.
Ако на някой не му хареса как го е направила да ми се обади ,аз ще му върна парите. :cheers:
Сега да ви кажа и едно доуточнение -
Много е важно да знаеш ТОЧНО какво искаш да станеш в главата, като прическа.Фризьорката може да има едно виждане ти друго.Трябва да кажеш точно какво искаш, и да следиш работата, ако нещо не ти харесва да казваш своевременно.Ако косата ти ,както моята има особености(като имах коса де :lol: )например като я вземат отгоре малко повече и тя стърчи.Затова трябваше да се остави малко за да се прилизва.Та всяка коса си има особености и ако сте забелязали ,че дадена прическа ви ходи ,не е зле да се снимате и да покажете точно какво искате.Ако се срамувате да казвате -ще ви офъкат и само късмета ще ви помогне да имате добра прическа и самочувствие естествено.
Ако някой фризьор ви направи добре и се харесате му кажете е това е така се искам и занапред и ходете само при него.Ако сменяте постоянно фризьорите ,значи нямате собствен, а това не е добре.
Е от мен толкова .Успех ви желая с новите прически. :cheers:
Popopopopo
Публикувай отговор