Blizoo умря май?

Яко PHUN ;-)
Място за разтоварване на умствения багаж на потребителят! Вицове-мицове, клипове, закачалки за откачалки и тем подобни яко къртещи фаянса на комшията нещица.
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Re: Blizoo умря май?

Мнение от nasenceto »

Боже колко е малък света (града) :cry:
Аватар
fantamaniaka
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от fantamaniaka »

Ок
Mind ever die.They just get faster
Email: fantamaniaka@gmail.com
LZ1GAD
Изображение
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

erika crenc написа:fantamaniaka neka ne se kalneme za6toto i az moga
stom sym te "privlqkla" kam blizoo zna4i si lesen za obrabotvane
a kolkoto dali 6te si namerq myj ili ne za tvoe ne6tastie ve4e si namerih no ne pla4i
mnogo
Първо, другия път пиши на кирилица, прочети правилата на форума като за начало.
Не мислиш ли че по-виновен е тоя дето мами, а не измамения? :) Учуден съм от бруталната ти наглост, но щом си толкова хитра ще дойдеш ли и мен да ме "обработиш" ? :twisted: Веднага ти давам адреса само да знаеш че наblizoo няма болници :wink:
Всеки рано или късно си намира майстора - има една много хубава поговорка - "хитрата сврака - с двата крака"
Аватар
nasenceto
келеш
келеш

Мнение от nasenceto »

:lol: :lol: :lol: :lol:
Аватар
didka
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от didka »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Голям майтап стана...
Дебелата нахакана мадама се самосезира... :D :cheers:
Dog drags - no tracks...
Zvan
Потребител
Потребител

Мнение от Zvan »

fantamaniaka написа:мен ме "привлякоха" по доста долен начин от една леко пълна ,доста нахакана мадама но както и да е :)
Жива и здрава да е мъж да не види :)
Доста меко си се изказал за тази нагла 100 кг. мошеничка. Добре че си бях вкъщи, когато довтаса и се опита съвсем явно да измами майка ми, баламосвайки я да се разпише на една бланка, за да получи "два месеца безплатна кабелна телевизия, които е трябвало да получим половин година преди това, ама нещо се било объркало и сега тя най-услужливо идвала да уреди тази работа от името на ТВ Близу". С наглото си поведение тази пача ме осъмни още от входната врата и като се зачетох, се оказва, че това е нов 18 мес. договор, като при подписването му получаваш 2 месеца към края на договора без такса.
Тази с това си поведение ме съмнява, че ще е от измамниците по телефона, които звънят на разни баби и дядовци и им реват за измислени катастрофи с цел да им вземат спестяванията. Жалко, че Близу разчитат на такива хора и на такъв тип маркетинг, за да набират нови и да задържат стари клиенти.
Аватар
z3us
Потребител
Потребител

Мнение от z3us »

Значи казва за 2та месеца с безплатна кабелна ама и думичка не споменава за другите 16, за които се плаща, мамицата и долна :spank:
ПС:Преди 2-3 часа нета и кабелната пак се ебаваха нещо.
erika crenc
Новак
Новак

Мнение от erika crenc »

sawo окей дай си точния адрес и ще разбереш колко съм добра във вербалната и невербалната комуникация
освен това нямам спомен да сте ме теглили на кантар за да знаете колко килограма съм
желае ви нещо средно
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аpх. Хp. Димов 16, Вх. Б, ет. 6 - заповядай и си носи повече бланки. :wink: Ела след 6, пpез деня няма никой.
Имай в пpедвид, че съседа е ловец и много се ослушва ако пpеминеш на невеpбална комуникация или започнеш да дигаш шум може и да те отстpеля :P
Публикувай отговор