Blizoo умря май?
- nasenceto
- келеш
Re: Blizoo умря май?
Боже колко е малък света (града) 

- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Първо, другия път пиши на кирилица, прочети правилата на форума като за начало.erika crenc написа:fantamaniaka neka ne se kalneme za6toto i az moga
stom sym te "privlqkla" kam blizoo zna4i si lesen za obrabotvane
a kolkoto dali 6te si namerq myj ili ne za tvoe ne6tastie ve4e si namerih no ne pla4i
mnogo
Не мислиш ли че по-виновен е тоя дето мами, а не измамения?

Всеки рано или късно си намира майстора - има една много хубава поговорка - "хитрата сврака - с двата крака"
- nasenceto
- келеш
- didka
- Старо куче медалист

Голям майтап стана...
Дебелата нахакана мадама се самосезира...

Dog drags - no tracks...
-
- Потребител
Доста меко си се изказал за тази нагла 100 кг. мошеничка. Добре че си бях вкъщи, когато довтаса и се опита съвсем явно да измами майка ми, баламосвайки я да се разпише на една бланка, за да получи "два месеца безплатна кабелна телевизия, които е трябвало да получим половин година преди това, ама нещо се било объркало и сега тя най-услужливо идвала да уреди тази работа от името на ТВ Близу". С наглото си поведение тази пача ме осъмни още от входната врата и като се зачетох, се оказва, че това е нов 18 мес. договор, като при подписването му получаваш 2 месеца към края на договора без такса.fantamaniaka написа:мен ме "привлякоха" по доста долен начин от една леко пълна ,доста нахакана мадама но както и да е
Жива и здрава да е мъж да не види
Тази с това си поведение ме съмнява, че ще е от измамниците по телефона, които звънят на разни баби и дядовци и им реват за измислени катастрофи с цел да им вземат спестяванията. Жалко, че Близу разчитат на такива хора и на такъв тип маркетинг, за да набират нови и да задържат стари клиенти.
- z3us
- Потребител
Значи казва за 2та месеца с безплатна кабелна ама и думичка не споменава за другите 16, за които се плаща, мамицата и долна
ПС:Преди 2-3 часа нета и кабелната пак се ебаваха нещо.

ПС:Преди 2-3 часа нета и кабелната пак се ебаваха нещо.
-
- Новак
sawo окей дай си точния адрес и ще разбереш колко съм добра във вербалната и невербалната комуникация
освен това нямам спомен да сте ме теглили на кантар за да знаете колко килограма съм
желае ви нещо средно
освен това нямам спомен да сте ме теглили на кантар за да знаете колко килограма съм
желае ви нещо средно
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Аpх. Хp. Димов 16, Вх. Б, ет. 6 - заповядай и си носи повече бланки.
Ела след 6, пpез деня няма никой.
Имай в пpедвид, че съседа е ловец и много се ослушва ако пpеминеш на невеpбална комуникация или започнеш да дигаш шум може и да те отстpеля

Имай в пpедвид, че съседа е ловец и много се ослушва ако пpеминеш на невеpбална комуникация или започнеш да дигаш шум може и да те отстpеля