HELP
Кът пусна компота...си стартира добре,и онова ПИУ си е добре също...ма нема никакъв звук
ни на флаш,ни на филми,абе на нищо,като пусна музика ми казва че файла е повреден,или не може да се отвори от програмата...ари хелп,че и игрите немат звук...малеееее,как ша играя страшни игри сега,то те са пускат,ма не е страшно без звук...
Компота ми углошал
-
- Потребител
- Обратна връзка:
- zahar4e24
- Потребител
Re: Компота ми углошал
Е па виж си драйварите или си проеери настройките на Sounds and Audio Devices дане си дал случайно "mute" някъде!
-
- Старо куче медалист
Какво стана нали обесняваше наред как се оправят компютри а собствения си не може да оправиш сега.DyO написа:HELP
Кът пусна компота...си стартира добре,и онова ПИУ си е добре също...ма нема никакъв звук
ни на флаш,ни на филми,абе на нищо,като пусна музика ми казва че файла е повреден,или не може да се отвори от програмата...ари хелп,че и игрите немат звук...малеееее,как ша играя страшни игри сега,то те са пускат,ма не е страшно без звук...

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381
МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
-
- Потребител
- Обратна връзка:
niggaz_nature написа:Какво стана нали обесняваше наред как се оправят компютри а собствения си не може да оправиш сега.DyO написа:HELP
Драйвера за звука се е прецакал или изобщо го няма . Дай снимка на device manager
.
то отначало на стотната казах че е от звуковата карта,ама да питам де