Улиците не са почистени, шахтите са запушени .. да ги и ...
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Улиците не са почистени, шахтите са запушени .. да ги и ...
Тия нашите управници пак се издъниха
На всякъде из града има локви по улиците заради снега, разбира се това нямаше да е така ако се бяха сетили да направят една бригада когато беше хубаво време да почистят шахтите за отичане на водата по улиците. 2-3 пъти ми прави впечатление, че по 9-ти септември всички шахти са запушени с кал от поне 6 месеца, някой от тях са в укаяно състояние. Не знам дали са хвърляли луга или пясък ама по 9-ти септември нямаше и следа.
"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш

Re: Улиците не са почистени, шахтите са запушени .. да ги и
Aко бяха хвърляли пясък шахтите нямаше да станат по отпушени.
- besniaa
- Старо куче медалист

кметчето си пие винце, не го е*е за тез неща....
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
3AgHuK
- Потребител

Ами то пък ква е тая зима през февруари дето пак ги изненада,не са се подготвили хората

- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Те я очакваха през май - юни за това ги изненада.
Дори и да хвърлят пясък няма да запушат каналите, те са си запушени от месеци.
Дори и да хвърлят пясък няма да запушат каналите, те са си запушени от месеци.
- sancho pansa
- Начинаещ

Сега, от заглавието още, туй дето си искал да им кажеш в тая част "да ги и..", нали се сещаш, че думичката почва с "е"? И друго, коя е тая улица 9ти септември-такава улица в Стара Загора няма-има булевард "Патриарх Евтимий".admin написа:Тия нашите управници пак се издънихаНа всякъде из града има локви по улиците заради снега, разбира се това нямаше да е така ако се бяха сетили да направят една бригада когато беше хубаво време да почистят шахтите за отичане на водата по улиците. 2-3 пъти ми прави впечатление, че по 9-ти септември всички шахти са запушени с кал от поне 6 месеца, някой от тях са в укаяно състояние. Не знам дали са хвърляли луга или пясък ама по 9-ти септември нямаше и следа.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Така съм искъл да го напиша, така съм го написъл.
За улицата виждаш ли че се сети коя е, това че съм я написъл със страто и име .. еми това ми е дошло в момента на акъла пък и ако я напиша с новото име на улицата, шахтите няма да станат по отпушени.
-
SLeeK
- Потребител

@Санчо панса - Защо пишеш офтопик?
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Миналата седмица след моя жалба до кмета, човека ми отговори горе долу със следните думи:
Уважаеми Г-н Симеонов,
Благодаря Ви за вашата будна гражданска съвест, разпоредих всички шахти да се прегледат и отпушат. Община Стара Загора през пролетно - летния сезон планира цялостна реконструкция и отпушване на шахтите в Стара Загора.
Благодарим Ви още веднъж, кмет и .т.н.
Същите шахти наистина бяха отпушени, обаче тези дето ги отпушваха оставали калта до шахтите и след 10 дена бяха отново запушени

Уважаеми Г-н Симеонов,
Благодаря Ви за вашата будна гражданска съвест, разпоредих всички шахти да се прегледат и отпушат. Община Стара Загора през пролетно - летния сезон планира цялостна реконструкция и отпушване на шахтите в Стара Загора.
Благодарим Ви още веднъж, кмет и .т.н.
Същите шахти наистина бяха отпушени, обаче тези дето ги отпушваха оставали калта до шахтите и след 10 дена бяха отново запушени
-
3AgHuK
- Потребител

Е кво му викаш на тва ся -пълно безхаберие и несъобразителност.Все едно да се изкъпеш и да си облечеш мръсни дрехи.Тези работници нямат ли си старши там или бригадири ли,че да гледат кво правят.Българите си вършим работата ама тряя някой с вилата на врата постоянно да ръчка.Даже не оценяват,че братчедите са ги улеснили като са задигнали маса капаци и не се налага да ги вдигат 

-
carom
- Потребител

Сега пусни жалба за недобре почистени шахти и настоявай за уволнение на отговорника
Струва ми се, че нарочно работата не е свършена както трябва, за да повторят упражнението и в бъдеще
Трябва да отчитат дейност все пак 
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Сега ще ходя до общината и точно това мисля да направя. 
- Nakito
- Потребител

"Господари на ефира"

There's no mine, there's no yours, the world's Beroe
-
carom
- Потребител

Да се обърнеш към тв предаване, за да се акцентира върху проблем, който засяга самия теб, за мен е проява на неспособността на човек да отстоява правото си. Пишете жалби, организирайте протести, петиции и какво ли още не и нека проблемите ви бъдат чути. Най-лесно е да се оплакваме в неформални разговори между приятели и да се вайкаме колко било зле положението и как властимащите са виновни за всичко.Nakito написа:"Господари на ефира"![]()
Аз мисля, че ще е много полезно още в училище, под формата на изучаван предмет, младите да бъдат запознавани с това към кои институции могат да се обърнат и как да изразят гражданската си позиция. Също може да напишат по една жалба до директора на съответното училище и да усетят ефекта от това си действие.
Та извода е - обърни се към предаване и си реши един проблем, а може да работиш в духа на гражданско общество и да бъдат решени много повече проблеми, някои от които не си бил забелязал дори, чрез усилията на част от народа.
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Това и в най-развитите демокрации няма да го видиш (защо лиcarom написа: Аз мисля, че ще е много полезно още в училище, под формата на изучаван предмет, младите да бъдат запознавани с това към кои институции могат да се обърнат и как да изразят гражданската си позиция. Също може да напишат по една жалба до директора на съответното училище и да усетят ефекта от това си действие.