Препоръчайте ми Антивирусна за WIN 7x64

Задавайте Вашите въпроси, относно софтуера който вече имате инсталиран на компютъра си и имате проблеми с него или как сте разрешили даден проблем.
Аватар
IBMPoweRPC
Потребител
Потребител

Re: Препоръчайте ми Антивирусна за WIN 7x64

Мнение от IBMPoweRPC »

Mненията са като задниците , така че и аз да си споделя моето :mrgreen:

Ако разполагаш с ресурси , Bitdefender / F-secure не са лоши решения
Иначе Avast/Аvira бих препоръчал аз :)
Аватар
absurd4o
Потребител
Потребител

Мнение от absurd4o »

Благодаря ви!Сложих Аваст.....ще се чуе!Благодаря на всички!
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

За мен антивирусната е Microsoft Security Essentials - безплатна, сравнително лека, не е параноична, а се представя отлично на тестовете. Да не повярва човек, че Бил Гейтс може да измисли нещо толкова добро :)
Аватар
Zac
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от Zac »

PTS написа:Аз пък от една година съм без антивирусна на 7цата и нямам проблеми.
Година и половина :D За сега нищо. От време на време сканирам, с разни програмки, но всичко е ок!
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от niggaz_nature »

Da Edd написа:За мен антивирусната е Microsoft Security Essentials - безплатна, сравнително лека, не е параноична, а се представя отлично на тестовете. Да не повярва човек, че Бил Гейтс може да измисли нещо толкова добро :)
И как пък ще е безплатна :) . Трябва ти лицензен windows който се плаща по принцип. Другото което е не съм видял да е толкова лека тая антивирусна . Особено при старт на компа .
Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
Аватар
Da Edd
Старо куче медалист
Старо куче медалист
Обратна връзка:

Мнение от Da Edd »

По принцип се плаща, да. Но само по принцип :)
Иначе си е freeware, само лицензът за ползване изисква лицензирано копие на windows, но самата антивирусна програма е безплатна.
А за "лекотата" на продукта - поне при мен на слаба машина на XP (512MB Ram, AMD 2GHz) се справя доста добре. Особено при сравнение с AVG Free или Avast.
Аватар
admin
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от admin »

Аз съм с COMODO препоръчаха ми я едни американци има 64 битова версия и 32 битова, безплатна е.
"There is no 'patch' for stupidity."
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Аз бях гледал тестове със доста антивиpусни и comodo бяха дооста пpед всички като успеваемост пpи откpиването на виpуси. Пpи тях беше около 91%, докато пpи KAV напpимеp беше около 70%.
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

7 Години със AVG= -1 вирус :wink:
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

Учудващо е, че и толкова са хванали :) С AVG съм виждал толкова прилично заразени компютри, че без boot cd нямаше начин да се изчистят :)
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

sawo написа:Учудващо е, че и толкова са хванали :) С AVG съм виждал толкова прилично заразени компютри, че без boot cd нямаше начин да се изчистят :)
Avira AntiVir трябваше да си путроша диска за инсталиране на Windows XP,NOD32 спинка винаги,а вирусчето му бие шамари да се събуди
ама ще го имам във предвид :|
Аватар
sawo
Site Admin
Site Admin
Обратна връзка:

Мнение от sawo »

NOD-a донякъде става, ама не ми харесва производителността му на по-слаби машини.
Аватар
zvezda
Потребител
Потребител

Мнение от zvezda »

Темата е малко старичка, но и аз да си кажа мнението.
Da Edd написа:За мен антивирусната е Microsoft Security Essentials - безплатна, сравнително лека, не е параноична, а се представя отлично на тестовете. Да не повярва човек, че Бил Гейтс може да измисли нещо толкова добро :)
+1.
Аватар
Matrix_man
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от Matrix_man »

Може и да е малко "старичка" темата, обаче може и да се "стикне" като важна... Да може да се ориентират хората за "добри" и "лоши" антивирусни програми. Например, аз до скоро бях с ZoneAlarm Security Suite и на служебния лаптоп, и на домашното ми РС, и си бях доволен от нея. След този коментар:
admin написа:Аз съм с COMODO препоръчаха ми я едни американци има 64 битова версия и 32 битова, безплатна е.
и малко четене онзи ден, реших да пробвам COMODO-то... Голямо разочарование получих от Zone Alarm-a... :spank: :angry: COMODO-то ми откри цяла "конюшня" и още разни "гадинки" у дома... Да не повярваш колко "коне" съм имал - цели 13, че и се повтаряха на доста места... На лаптопа чак не "смея" да сложа COMODO-то, като виждам колко RAM ми се "губи" в task mаnagera от време на време... Ама и за там ще дойде "време"... 8)
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

Matrix_man написа:Може и да е малко "старичка" темата, обаче може и да се "стикне" като важна... Да може да се ориентират хората за "добри" и "лоши" антивирусни програми. Например, аз до скоро бях с ZoneAlarm Security Suite и на служебния лаптоп, и на домашното ми РС, и си бях доволен от нея. След този коментар:
admin написа:Аз съм с COMODO препоръчаха ми я едни американци има 64 битова версия и 32 битова, безплатна е.
и малко четене онзи ден, реших да пробвам COMODO-то... Голямо разочарование получих от Zone Alarm-a... :spank: :angry: COMODO-то ми откри цяла "конюшня" и още разни "гадинки" у дома... Да не повярваш колко "коне" съм имал - цели 13, че и се повтаряха на доста места... На лаптопа чак не "смея" да сложа COMODO-то, като виждам колко RAM ми се "губи" в task mаnagera от време на време... Ама и за там ще дойде "време"... 8)
щот е боклук,със сиугорност мисли crack-овете и patch-овете,trainer-ите,или hacktools-овете за вирус :?
Публикувай отговор