Ако разполагаш с ресурси , Bitdefender / F-secure не са лоши решения
Иначе Avast/Аvira бих препоръчал аз

Година и половинаPTS написа:Аз пък от една година съм без антивирусна на 7цата и нямам проблеми.
И как пък ще е безплатнаDa Edd написа:За мен антивирусната е Microsoft Security Essentials - безплатна, сравнително лека, не е параноична, а се представя отлично на тестовете. Да не повярва човек, че Бил Гейтс може да измисли нещо толкова добро
Avira AntiVir трябваше да си путроша диска за инсталиране на Windows XP,NOD32 спинка винаги,а вирусчето му бие шамари да се събудиsawo написа:Учудващо е, че и толкова са хваналиС AVG съм виждал толкова прилично заразени компютри, че без boot cd нямаше начин да се изчистят
+1.Da Edd написа:За мен антивирусната е Microsoft Security Essentials - безплатна, сравнително лека, не е параноична, а се представя отлично на тестовете. Да не повярва човек, че Бил Гейтс може да измисли нещо толкова добро
и малко четене онзи ден, реших да пробвам COMODO-то... Голямо разочарование получих от Zone Alarm-a...admin написа:Аз съм с COMODO препоръчаха ми я едни американци има 64 битова версия и 32 битова, безплатна е.
щот е боклук,със сиугорност мисли crack-овете и patch-овете,trainer-ите,или hacktools-овете за вирусMatrix_man написа:Може и да е малко "старичка" темата, обаче може и да се "стикне" като важна... Да може да се ориентират хората за "добри" и "лоши" антивирусни програми. Например, аз до скоро бях с ZoneAlarm Security Suite и на служебния лаптоп, и на домашното ми РС, и си бях доволен от нея. След този коментар:
и малко четене онзи ден, реших да пробвам COMODO-то... Голямо разочарование получих от Zone Alarm-a...admin написа:Аз съм с COMODO препоръчаха ми я едни американци има 64 битова версия и 32 битова, безплатна е.![]()
COMODO-то ми откри цяла "конюшня" и още разни "гадинки" у дома... Да не повярваш колко "коне" съм имал - цели 13, че и се повтаряха на доста места... На лаптопа чак не "смея" да сложа COMODO-то, като виждам колко RAM ми се "губи" в task mаnagera от време на време... Ама и за там ще дойде "време"...