Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара
-
market_t
- Новак

Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара
Здравейте, Това го пиша с цел да се разбере и да се предпазят хора които мислят да имат нещо общо с въпросната фирма.
Аладин техноклима или сега както се казва Aladin Foods OOD ( дюнерите на пазара в Стара Загора ).
От 15.02.2011 г. Нямат договор за помощенията си на ул. Петър Парчевич 50 , Стара Загора и не напускат , не плащат наем от Януари тази година до сега. Както може да се обедите още работят в помещенията. Въпреки че ги съдят те продължават да нахалстват и да заплашват че няма да напуснат. Тока и водата им е спрян от собствениците на имота и въпреки това великия бизнесмен Аладин харфан прави дюнери на агрегати за ток. Не казват цялата истина на персонала си и ги пущат в отпуски. Не им плащат общо взето няма такава нечестна фирма , ако си собственик на имот и искаш да го дадеш под наем просто ако е на тях вече имота не е ТВОЙ. Няма да плащат за наема и трябва да ги съдиш . Това обаче е възпрепятствано от това че и те плащат на съдии и делата се точат с години което ги устройва тях . Просто хора не вярвайте на тази фирма ако си бяха в тяхната арабска държава и процедираха така щяха да ги разтрелят. Друг номер техен е че ако ти плащат на ръка после ще те изнудват за това че внимавайте общо взето с тях , защото може да се окаже че са ви предплатили за 10 години . И най-нагло да ви се смеят и да не може да ги изкарате от собствения си имот.
Да не говорим за мизерията и мръсотията в обектите им . Наскоро пак е имало натровени хора от дюнери но те си плащат на ХЕИ за да се поддържа доброто име и да няма издънки каквито ИМА . Така ще е докато се плаща на различни хора да прикриват нередностите в нашата Държава и това до КОГА .
Аладин техноклима или сега както се казва Aladin Foods OOD ( дюнерите на пазара в Стара Загора ).
От 15.02.2011 г. Нямат договор за помощенията си на ул. Петър Парчевич 50 , Стара Загора и не напускат , не плащат наем от Януари тази година до сега. Както може да се обедите още работят в помещенията. Въпреки че ги съдят те продължават да нахалстват и да заплашват че няма да напуснат. Тока и водата им е спрян от собствениците на имота и въпреки това великия бизнесмен Аладин харфан прави дюнери на агрегати за ток. Не казват цялата истина на персонала си и ги пущат в отпуски. Не им плащат общо взето няма такава нечестна фирма , ако си собственик на имот и искаш да го дадеш под наем просто ако е на тях вече имота не е ТВОЙ. Няма да плащат за наема и трябва да ги съдиш . Това обаче е възпрепятствано от това че и те плащат на съдии и делата се точат с години което ги устройва тях . Просто хора не вярвайте на тази фирма ако си бяха в тяхната арабска държава и процедираха така щяха да ги разтрелят. Друг номер техен е че ако ти плащат на ръка после ще те изнудват за това че внимавайте общо взето с тях , защото може да се окаже че са ви предплатили за 10 години . И най-нагло да ви се смеят и да не може да ги изкарате от собствения си имот.
Да не говорим за мизерията и мръсотията в обектите им . Наскоро пак е имало натровени хора от дюнери но те си плащат на ХЕИ за да се поддържа доброто име и да няма издънки каквито ИМА . Така ще е докато се плаща на различни хора да прикриват нередностите в нашата Държава и това до КОГА .
- BazilVenceslas
- Потребител

Re: Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара
То добре се и вижда, само като видиш ква мизерия е вътре, и колко са гнусни дюнерджиите....лелееееее. Няколко пъти съм си зимал от там, но отдавна спрях, а сега даже няма и да ги погледна.
Само те да бяха плащали на ХЕИ, щях да поздравя шефа-дюнерджия! Да ама това е практика. Общината не я е еня... и така...

Само те да бяха плащали на ХЕИ, щях да поздравя шефа-дюнерджия! Да ама това е практика. Общината не я е еня... и така...
- z3us
- Потребител

Това не е точно така, от около 1-2 месеца е затворено там, помещенията са изпразнени и има залепена бележка "В ремонт".market_t написа: Както може да се обедите още работят в помещенията.
-
Belisima
- Новак

Да има бележка,че са в ремонт...те работят в другото си заведение,което е до бившата втора аптека...ама си мисля,че нарочно не пише тяхното име...иначе персонала е същия...така че ако market_t е прав за това,което казва трябва да се внимава..

BELISIMA
- realprofesora
- Старо куче медалист

Мисля ,че тези до 2ра аптека вече нямат връзка с дюнерите Аладин на пазара.Откакто са го открили тва заведение до 2ра аптека си пазаря от там пилета и др.Доволен съм .И съм питал собственика има ли нещо общо ,щото преди държеше на пазара и той ми каза, че сега Аладина е на друг собственик.
Popopopopo
-
Belisima
- Новак

може и да си прав..малко обаче е подозрително това,че целия им персонал е там..не мислиш ли?
BELISIMA
-
Belisima
- Новак

Чесно казано аз съм доволна и от двете места...винаги съм яла хубави дюнери от Аладина и пилета сме си купували от 2ра аптека..
BELISIMA
- realprofesora
- Старо куче медалист

Да ти кажа то имиджа зависи от мениджъра ,защото човек по принцип си е мързеливо и лъжливо същество.Така, че зависи мениджъра (собственика, управителя)как ще си подбере и възпита персонала.В нашата фирма и ние бяхме лениви, подпийнали, кръшкачи, но след като дойдоха холандските мениджъри нещата се обърнаха на 180градуса.Сега до такава степен съзнанието и ангажираността са на ниво , че една хартийка да видиш на земята се навеждаш и я хвърляш в коша.....за хартияBelisima написа:може и да си прав..малко обаче е подозрително това,че целия им персонал е там..не мислиш ли?
Popopopopo
-
o_dudals
- Новак

Ми то до колкото знам от приятели работещи там, мениджъра ( управителя ) настоящият на Дюнерите на пазара, както всички обичаме да ги наричаме е нов от няколко месеца и да се надяваме че не е като стария......и съм напълно съгласна с по-горното мнение че "човека по принцип си е лъжливо и мързеливо същество"
, каквото се оказва именно човека, който изглежда прави мизериите на Аладин дюнерите. За Бога хора защо сме толкова злобни и непочтени същества, н
може ли всеки да си работи в своята пазарна нишичка и да задоволява интересите на потребителя, което е мажду другото едно от най-важните неща в сферата на безжалостната конкуренция.
Но нека дадем шанс и на новата управа да видим те как ще се представят и дали няма да се превърнат и те в изрядни приветливи, чистички и спретнати дюнерджии, които да привличат и клиентелата на гореспоменатата дюнерджииница на 2-ра аптека, която така и не споменахте, но се казва Шами
Но нека дадем шанс и на новата управа да видим те как ще се представят и дали няма да се превърнат и те в изрядни приветливи, чистички и спретнати дюнерджии, които да привличат и клиентелата на гореспоменатата дюнерджииница на 2-ра аптека, която така и не споменахте, но се казва Шами
- BazilVenceslas
- Потребител

"човека по принцип си е лъжливо и мързеливо същество"
За човечеството като цяло, не знам, но за българина, това е точната характеристика.
На такива се превърнахме за 20г. летаргия и апатия.
Били сме, можем пак!
За човечеството като цяло, не знам, но за българина, това е точната характеристика.
На такива се превърнахме за 20г. летаргия и апатия.
Били сме, можем пак!
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Аз избягвам да ям дюнери, като цяло нашите я ще ти дадат вчерашно изпържени картофи, я месото ще е старо от онзи ден и само са ти го затоплили, я картофите са с неясен произход киснати в разни маринати дето не е ясно какво има в тях. Да не говорим, че олиото от тези фритюрници го сменят веднъж в годината ако е високосна. Честно казано толкова негативи има около тези дюнерджйиници, че бягам от тях като дявол от тамян 
"There is no 'patch' for stupidity."
- BazilVenceslas
- Потребител

Дизел могат да подкарат с туй олио
Трябва да се радваме, така ще е по-еко

Трябва да се радваме, така ще е по-еко
- IBMPoweRPC
- Потребител

Пробвайте Fast Food-a до пингвините
Напоследък често си хапвам там когато съм навън 
-
musito
- Новак

Във форума се пише единствено и само на кирилица!
- sheri
- Потребител

Мисля ,че тези до 2ра аптека вече нямат връзка с дюнерите Аладин на пазара.Откакто са го открили тва заведение до 2ра аптека си пазаря от там пилета и др.Доволен съм .И съм питал собственика има ли нещо общо ,щото преди държеше на пазара и той ми каза, че сега Аладина е на друг собственик.
Няма нищо общо със старите дюнери до пазара. Собственика на Шамито се казва Айвън и е сириец, има и други бизнеси... толкова. Но само исках да кажа,че нямат общо
Последно промяна от sheri на Вто Апр 12, 2011 22:52 pm, променено общо 1 път.