Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара
Ако става дума за дюнерите с/у църквата на 9ти септември и аз мисля че са си съвсем други, доколкото знам собственика както казаха вече не е българин, част от персонала също не са. На пазара дюнерите от доста време не работят наистина, но вечер като сме минавали от там има човек вътре от служителите който препраща към другите дюнери в уличката над пазара...
-
Belisima
- Новак

Скоро явно не си ходил...sawo написа:Ако става дума за дюнерите с/у църквата на 9ти септември и аз мисля че са си съвсем други, доколкото знам собственика както казаха вече не е българин, част от персонала също не са. На пазара дюнерите от доста време не работят наистина, но вечер като сме минавали от там има човек вътре от служителите който препраща към другите дюнери в уличката над пазара...
BELISIMA
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Да наистина сега минах от там и дpугите са ги спpели.
-
market_t
- Новак

Да им разкрием и схемата на работа . Вземат помещение под наем , плащат няколко месеца и после спират да плащат . Почват се дела и през времето когато ги съдят те си работят спокойно на гърба на хората (собствениците на имота) . Другия вариант е да почнат да плащат всяка седмица за наема на вноски се едно са на хотел. След като се подпише договор се пазарят за наема с предтекст че няма работа след като не мине номера се продължава със съденето и т.н. в доста дълъг срок. А самата фирма Аладин предлага отначало високи наеми на собствениците така ги подлъгва да им даде на тях обекта да го ползват , след това се почва всичко с изнудвания за промяна на цената на наема. Докато в България е такова законодателството подобни фирми ще лъжат хората и до кога това ?
-
o_dudals
- Новак

oooo market_t отново се включи.......тук ми намирисва на някаква лична борба, уважаеми, с Аладин дюнерите. По нападателния начин на изразяване си личи??????????
?/ Не че ги защитавам аладините, ама то си има правила на комуникация и начини за водене на битка, а информацията, която предоставяш навява на мисълта, че ти именно market_ t, си или замесен в цялата до тук описана от всички ви схема, или и ти имаш фирма която управляваш по подобен начин, щом си наясно с машинаците на Аладините............А я се замислете всички защо именно market _ t пусна тази темичка? И така активно се нападаме едни други
Аз лично съм безпристрастна, но ме е яд че именно в нета трябва да се обсъждат подобни теми????
И все пак съм готова да отговоря на всеки
И все пак съм готова да отговоря на всеки
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Мен не ме интересува кой е пуснал темата, форума е отворен давам право на всеки да се изкаже и не съм налагал цензура. Тази схема описана от market_t е доста възможна, малко хора знаят, но да изгониш наемател дори след прекратяването или изтичането на договора му е почти невъзможно. Моя позната в една агенция ми каза когато и казах, че сам ще си давам имота под наем (гараж) с какво мога да се сблъскам. Та подобна схема ми я беше обяснила, на края делата приключват в полза на наемодателя, само че фирмата обявява фалит и ти няма какво да и вземеш и така не можеш да си вземеш парите.
"There is no 'patch' for stupidity."
- BazilVenceslas
- Потребител

На мене ми наложи цензура в темата за Гагарин, а пък ся "не слагам цензури" ......
Ама истината боли и по-силните пренаписват историята както им харесва.
П.С. Не ми казвай, че всичко е заради обидите към него, все пак, той почна пръв, а нито един негов "компетентен" коментар не беше изтрит. И затова сме на това дередже в тая смотаняшка държава, защото истината се преиначава както е угодно(дали на управляващите в парламента или на един админ в форум) и никой не се учи от грешките си.
П.С. Не ми казвай, че всичко е заради обидите към него, все пак, той почна пръв, а нито един негов "компетентен" коментар не беше изтрит. И затова сме на това дередже в тая смотаняшка държава, защото истината се преиначава както е угодно(дали на управляващите в парламента или на един админ в форум) и никой не се учи от грешките си.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Честно казано даже не съм я и чел тази тема, във форума освен мен има поне още един активен глобален модератор и един администратор.BazilVenceslas написа:На мене ми наложи цензура в темата за Гагарин, а пък ся "не слагам цензури" ......
"There is no 'patch' for stupidity."
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Това с той започна пръв са глупости. Каквото и да е започнал явно не е било толкова грубо написано, че да се изтрие. Ти не си длъжен да му отговаряш с 2 пъти по-груб тон, нито изобщо да се палиш без причина, а още по-малко да захващаш тази дискусия в тема, която няма нищо общо
Форума си има определени правила, който не е съгласен - винаги може да пише другаде или да си направи сам форум.
По темата:
o_dudals за какво по-точна може да отговориш?
Форума си има определени правила, който не е съгласен - винаги може да пише другаде или да си направи сам форум.
По темата:
o_dudals за какво по-точна може да отговориш?
- besniaa
- Старо куче медалист

дюнерите на Аладин бяха гадни и е хубаво , че ги няма вече... дано повече никога няма такива... и ще ви кажа защо - защото пред мен дюнерджията прави дюнер, окапа доста стабилно тавата с месото със соса, взе един парцал от земята, избърса тавата с храната и пусна парцала пак на земята, до следващото окапване... не ме интересува кой е сириец, кой е българин - такива мизерници трябва да мрат от вирусите си...
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
-
o_dudals
- Новак

Имам мнение по темата иначе защо да го пиша точно тук....
-
Nekaf
- Новак

market_t тва маи е желаещия за обектите на Аладин Марин Маринов бивш управител във Фирмата Аладин Фуудс по настоящем под наем в заведение Шами срещу църквата
- ronaldo7
- Потребител

Чакаме и други дюнерджии за коментар

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
musito
- Новак

по скоро маркет т е някой наемодател недоволен от тая фирма.Аз го познавам този Марин на дали ще седне да пише по форуми,май е скаран с компютрите.
-
bushido
- Новак

аз доколкото знам, дюнерите на пазара нямат нищо общо с тези срещу църквата. Просто Марин си работи сам вече и повечето от стария персонал работят с него вече. Това е, някой да ме поправи ако греша