Преди 3 години и половина лозунга беше Гарантирано от Герб-как мога да си взема гаранцията
Жалби към общината?
-
1916
- Начинаещ

Жалби към общината?
Така.От сумати време(години) до нас съществуващите 2 шахти са без капаци и са затлачени.И когато завали дъжд от една страна се получават много приятни гьолчета,а от друга незапознати шофьори биват добре сюрпризирани.Така че към кого да се обърна,да се обадя,да пусна жалба ли....нямам никаква представа,а вече не се търпи това безхаберие
И проблемът с шахтите е повсеместен.Преди време се хвалиха общинарите,че били купили уникална машина за почистване на затлачените шахти.Е къде е тази машина питам аз!За състоянието на капаците(ако има) пък......
Преди 3 години и половина лозунга беше Гарантирано от Герб-как мога да си взема гаранцията
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Re: Жалби към общината?
Аз ще ти кажа
Пишеш си една жалба у вас до кмета, като оставяш адрес за връзка с теб. Отиваш в деловодството на общината което се намира на първия етаж, в ляво преди фоайето стъклената врата. Влизаш в нея и обикаляш целия бит пазар там тъй като се намира в дъното деловодството. Даваш жалбата до кмета и чакаш да ти дадат входящ номер. Става за 2-3 мин. само опиши адреса на шахтите и съответно проблема. В интерес на истината колкото и жалби да съм писал винаги ми е отговарял кмета и проблемите винаги са били отстранени, друг е въпроса колко качествено.
"There is no 'patch' for stupidity."
- ronaldo7
- Потребител

Преди миналите местни избори из целия град имаше предизборни билбордове на ГЕРБ със снимки на разбити и осеяни с дупки улици. Посланието беше нещо от сорта на "Вижте какво какво наследство е оставил кмета Е.Желев" и ако гласуваме за ГЕРБ(Св.Танчев) нещата ще се променят. Да ама не.... На някои от билбордовете имаше снимки от улици в кв Три Чучура-юг , където аз живея. Три години и половина по-късно положението е още по зле. Старите дупки си стоят , а вече има и нови по-големи.
- spiralkinda
- Потребител

Те си ги оставят за да бъдат снимани от другите на следващите кметски избориronaldo7 написа:Старите дупки си стоят , а вече има и нови по-големи.
Което ми напомня на един виц:
Един баща се пенсионирал и оставил занаята на синът си. След първия работен бащата пита сина:
- Е, синко, как мина първия работен ден?
- Добре мина, тате! Качих се на онзи покрив дето все го оправяше и запълних дупката
- Ееех, синко ако знаеш тази дупка колко години ви храни...
- z3us
- Потребител

А не може ли тази жалба да се пусне онлайн, на някакъв имейл примерно? И ако може дали ще има същия ефект?admin написа:Аз ще ти кажаПишеш си една жалба у вас до кмета, като оставяш адрес за връзка с теб. Отиваш в деловодството на общината което се намира на първия етаж, в ляво преди фоайето стъклената врата. Влизаш в нея и обикаляш целия бит пазар там тъй като се намира в дъното деловодството. Даваш жалбата до кмета и чакаш да ти дадат входящ номер. Става за 2-3 мин. само опиши адреса на шахтите и съответно проблема. В интерес на истината колкото и жалби да съм писал винаги ми е отговарял кмета и проблемите винаги са били отстранени, друг е въпроса колко качествено.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Честно казано не знам. Много вероятно кмета даже да няма емайл адрес и пощата да я чете някаква секретарка и да ти отговаря, а така жалбата с входящ номер трябва да мине през него задължително дори и информативно.
"There is no 'patch' for stupidity."