М-Тел купува Интернет груп.
-
gild
- Потребител

М-Тел купува Интернет груп.
Има разни слухове в градът, че мтел купува интернет груп.
- PTS
- Модератор

Re: М-Тел купува Интернет груп.
Значи бягайте от Инет груп 
-
Shadow
- Потребител

това да не е някаква глупост
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
- Bul-Dog
- Старо куче медалист

Стига ве! Тъкмо мислех, след виваРом да се върна на и-нет груп. То кво става сега-от трън, та на глог!
Ако имате някаква информация, мооля, споделете я. Щото иначе се получава-един чул от един. Или тънка червена змия хапе сред бананите в кауфланд
Ако имате някаква информация, мооля, споделете я. Щото иначе се получава-един чул от един. Или тънка червена змия хапе сред бананите в кауфланд
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- klox
- Старо куче медалист

- Обратна връзка:
В София Мтел купи и Мегалан и Спектрум Нет. Не съм чул хора да се оплакват! Предполагам и във форума има колеги студенти в София и могат да потвърдят. Според мен ще е за добро.
- nasenceto
- келеш

+1klox написа:В София Мтел купи и Мегалан и Спектрум Нет. Не съм чул хора да се оплакват! Предполагам и във форума има колеги студенти в София и могат да потвърдят. Според мен ще е за добро.
-
paco
- Потребител

- Обратна връзка:
София няма нищо общо с провинцията,нялага ми се да отсядам в студентски град за по окло месец
и да ползавам нет ,техниците и офисите им работят 24 часа и като им се обадя пристигат по всяко време на денонощието
, това дали ще важи за тук.
- zvezda
- Потребител

Мегалан от няколко месеца вече не е с денонощни офиси...
-
marin_007
- Потребител

Аз мисля ,че е с денонощна поддръжка не с офиси. От 2 години съм на мегалан и интернета не ми е спирал нито веднъж до момента , поне аз като съм го ползвал а то е доста често. 1 път имаше някаква профилактика и ми пратиха смс , че на другият ден между 6 и 7 сутринта може да има прекъсване , не съм станал тогава за да разбера , но може да се надяваме някога такова качество на услугата да има и в Стара Загора.
- niks
- Потребител

Това, че Мтел ще купува Интернет груп съм го чул преди година. По точно се говореше за съвместен договор между тях 
- Zac
- Старо куче медалист

Мога да потвърдя всичко което казва колегата. Единственото което е се промени, е че след като ги купиха мтел, copy-print центровете Мания вече не са заедно с Мегалан. А там се плащаше след 22ч. И от там денонощно.marin_007 написа:Аз мисля ,че е с денонощна поддръжка не с офиси. От 2 години съм на мегалан и интернета не ми е спирал нито веднъж до момента , поне аз като съм го ползвал а то е доста често. 1 път имаше някаква профилактика и ми пратиха смс , че на другият ден между 6 и 7 сутринта може да има прекъсване , не съм станал тогава за да разбера , но може да се надяваме някога такова качество на услугата да има и в Стара Загора.
Интернета е пушка. Уведомяват ме че ще има прекъсване на международната свързаност за 3 до 5 минути, след 2 дена между 5 и 6 сутринта. Чак се накефих..
- sawo
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не се оплакват, защото Ментел все още не са поели управлението над Мегалан. Има си договори, в които срока в който сегашното управление се запазва беше 6 или 12 месеца, не си спомням точно. Когато го направят, тогава ще си проличи какво е маймуна да си играе с граната. Завидяха явно на Виваком и сега започват и те да се правят на интернетаджии. Не ми се вярва да е за добро.klox написа:В София Мтел купи и Мегалан и Спектрум Нет. Не съм чул хора да се оплакват! Предполагам и във форума има колеги студенти в София и могат да потвърдят. Според мен ще е за добро.
- admin
- Site Admin

- Обратна връзка:
Не мога да разбера защо всички се натискат в нещо което е глупост -> домашния телефон. Имаш си гсм, всеки ти звъни на него, като искаш да чуеш някой звъниш от гсм-а. Не го ползваш и му плащаш зверски такси от 12 лв на месец за да ти стои като паметник.
"There is no 'patch' for stupidity."
- nasenceto
- келеш

Пълна простоия е. Не мога да накарам майка ми от 5 години да го махне тоя смукач на пари. Всеки месец - грешни пари. Май най-накрая кандиса тия дни.