Диагностика на лаптоп

Имате компот, ама нещо е станало бомбажче вътре ;-)
Котлона прегрява - как да го охладим?
Не ви загрява печката, като и мушнете тавата?
Мотиката се е изкривила от натискане?
Тука всички са адски адекватни и ще ви помогнат по всякакви въпроси, свързани с дълбоката и ранна оран при нивите с надморска височина над 3000 метра :-)
Публикувай отговор
root
Потребител
Потребител

Диагностика на лаптоп

Мнение от root »

Здравейте!
Препоръчайте ми сервиз в Стара Загора, където мога да отнеса един лаптоп за диагностика. Най-вероятно проблемът е във видео-картата (дисплея е тъмен), но искам да разбера какъв точно е проблема и колко ще ми струва ремонта.
Лаптопът е http://support.gateway.com/s/Mobile/200 ... 2Rnv.shtml

Merci.
Life is Short. Have an Affair.
niggaz_nature
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Диагностика на лаптоп

Мнение от niggaz_nature »

Ремонт на всякаква компютърна техника,навигации,GSM,препрограмиране и инсталиране на софтуер,смяна на части и др.За връзка skype niggaz_nature_stz

forum.stz-bg.com/viewtopic.php?f=45&t=40381

МОИТЕ ОБЯВИ
http://niggaznature.bazar.bg
DyO
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от DyO »

имаш предвид че не се включва?
един приятел имаше такъв проблем,свързваш монитора със друг монитор,и след това се оправя... :)
Аватар
AGGRESSOR
Потребител
Потребител
Обратна връзка:

Мнение от AGGRESSOR »

root написа:Препоръчайте ми сервиз в Стара Загора, където мога да отнеса един лаптоп за диагностика. Най-вероятно проблемът е във видео-картата (дисплея е тъмен), но искам да разбера какъв точно е проблема и колко ще ми струва ремонта.
Ако имаш под ръка друг монитор вземи го включи към лаптопа, за да видиш да не е от матрицата проблема. Гаранция няма ли ?
Аватар
AquiLA^
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Мнение от AquiLA^ »

Мога да ти препоръчам един човек, който се занимава с електроника и ако е възможно да се отремонтира проблема ще го направи. Няма да подходи като в другите сервизи. В сервиз на стемо ми искаха 240 евро да ми сменят дъното. Човека се захвана за 2 дни ми го ремонтира за 50лв. Ако се интересуваш кажи ще ти пиша ЛС с телефон.
Публикувай отговор