Здравейте,
имам един проблем с конвентиране от pdf към word и по точно след това...
за самото конвентиране има 100 програми дори и онлаин сайтове където се прави.Проблема два след това като отворя word фаила и искам да го преработя.
Интересуват ме от него 2 неща(да не е форматиран (в някакви абзаци или нещо подобно) и да е в малък размер (примерно 6)
Но проблема идва след като му намаля размера.Получава се място между всяка дума и трябва после на ръка да се трие мястото и да се оставя ново..
Някакви идеи за това разместване?
Благодаря
конвентиране от pdf към word - помощт
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
- Matrix_man
- Потребител
- Обратна връзка:
Re: конвентиране от pdf към word - помощт
Това, което първо ми иде на ум е, ако интервала между думите е еднакъв, просто изброй колко са "празните символи" и с командата Replace (CRTL+R) смени всички "празни символи", т.е. интервали с един.
p.s. Аз ползвам Fine Reader и Nitro PDF Professional не съм забелязал този проблем при мен. Зор имам само с таблици и картинки в в документа, тогава бозата е ГОЛЯМА.
p.s. Аз ползвам Fine Reader и Nitro PDF Professional не съм забелязал този проблем при мен. Зор имам само с таблици и картинки в в документа, тогава бозата е ГОЛЯМА.
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
произволен е.
И след като ги намаля примерно до размер 6 първата страница странно защо 2-рата страница редовете не идват под първата страница редовете.Там няма празни редове който са оставени като място..
Доста объркано го обяснявам
И след като ги намаля примерно до размер 6 първата страница странно защо 2-рата страница редовете не идват под първата страница редовете.Там няма празни редове който са оставени като място..
Доста объркано го обяснявам

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Пробвай след като ти генерира файла с CTRL+A да копнеш съдържанието и да го прехвърлиш в друг вордовски файл да видиш тогава дали ще ти прави същите номера, може да е нещо от записа или така да е форматиран документа.
"There is no 'patch' for stupidity."
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка:
това беше едно от първите неща който направих.резултата е същия.
с програмата Nitro PDF Professional пробвах да го конвентирам,след като махна форматирането на текст-а и го намаля пак се размества целия...
Явно нещо друго пропускам някъде
с програмата Nitro PDF Professional пробвах да го конвентирам,след като махна форматирането на текст-а и го намаля пак се размества целия...
Явно нещо друго пропускам някъде

- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
До колкото разбрах от гооглето, това се дължи на шрифта на който е направен пдф файла. Няма огледална версия за UTF-8 кодировка или някоя друга. Пише, че има разни трикове от рода на, да запишеш файла в обикновен DOC/TXT формат който си е досовски или да дадеш превю на документа след като вече си го генерирал и от там да го копи / пасте в нов файл.
"There is no 'patch' for stupidity."
- fantamaniaka
- Модератор
- Обратна връзка: