Ще протестираме,а?
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Re: Ще протестираме,а?
Да се протестира трябва! Обществото гражданско се възпитава тъй!
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- nasenceto
- келеш
Някой пак са го изтървали за вечерната дозаksdh написа:Чета, и нещо все още не проумявам - докога? Докога ще има сеирджии, дето само ще бравосват отстрани, дето ще казват.... и т.н.

Абсолютно вярно. Само че трябва да се научим и как да протестираме. Срещу кого, къде и по какъв начин.Bul-Dog написа:Да се протестира трябва! Обществото гражданско се възпитава тъй!
Последно промяна от nasenceto на Нед Апр 17, 2011 21:18 pm, променено общо 1 път.
-
- Начинаещ
Как ли? Ами да попитаме как се чувстват в Гърция и Турция, когато посрещат курортисти от България.realprofesora написа:Защото ако горивата
станат "достъпно евтини" за джоба на
Българина, това означава ,че цяла Румъния и Гърция ще идват да си пълнят
резервоарите.Как ви се вижда такъв
сценарий?
- ksdh
- Потребител
nasenceto написа:Някой пак са го изтървали за вечерната дозаksdh написа:Чета, и нещо все още не проумявам - докога? Докога ще има сеирджии, дето само ще бравосват отстрани, дето ще казват.... и т.н.
Абсолютно вярно. Само че трябва да се научим и как да протестираме. Срещу кого, къде и по какъв начин.Bul-Dog написа:Да се протестира трябва! Обществото гражданско се възпитава тъй!
Не мислех да посочвам директно някои индивиди-сеирджии, но явно се налага! Като апострофираш, кажи си, какво толкова си казал, каква мъдрост, че взе и да натякваш? Или само си гледаш отстрани, и чакаш, нека другите да ходят да протестират, ти си умник, ще чакаш наготово, току-виж, и се изпъчиш някой ден и на поборник да се правиш! Не те знам какво работиш, но съм повече от сигурен, че голяма файда от такива като тебе няма! Само едно е доброто в случая - че излезе като въшка на чело, и че все пак, такива като тебе не са много! И престани да ни даваш акъл, къде, кога и как да протестираме, най-малкото нямаш морално право!
- Princo
- Старо куче медалист
Протестирайте бе ! Да ви е спрял някой ?! Ама не пречете на другите ...
But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Е, ти изтрепа копърката, честно! А да предложиш нещо график така-къде и кога точно да протестират хората, че да не ти пречат.Princo написа:Протестирайте бе ! Да ви е спрял някой ?! Ама не пречете на другите ...

Пп. Разликите с цивилизованите народи веднага се набиват в очи. Значи в една Гърция или Франция да речем, когато протестира дадено съсловие, веднага бива подкрепено от всички. Солидарност един вид, нали!? Когато рекат да се съберат двама българи на протест-все ще се намери "философ" да им намери кусури...
- Princo
- Старо куче медалист
Мисълта ми е съвсем друга.Аз съм ЗА протест,НО да е на правилното място.Разбираш ли ? Ще поясня да ме разберат и другите.Bul-Dog написа:Е, ти изтрепа копърката, честно! А да предложиш нещо график така-къде и кога точно да протестират хората, че да не ти пречат.Princo написа:Протестирайте бе ! Да ви е спрял някой ?! Ама не пречете на другите ...
Пп. Разликите с цивилизованите народи веднага се набиват в очи. Значи в една Гърция или Франция да речем, когато протестира дадено съсловие, веднага бива подкрепено от всички. Солидарност един вид, нали!? Когато рекат да се съберат двама българи на протест-все ще се намери "философ" да им намери кусури...
1.Да започнем с това,че заплатите са ниски.Тя цената на горивата е горе-долу като другите европейски държави,просто заплатите са мизерни.Но няма как така изведнъж да скокнат заплатите.Тя държавата е пред фалит,кво да говорим нататък ... Ако през годините не се крадеше,можеше да стане нещо.С парите,които Доган открадна можеше да се оправят 70 % от пътищата и няколко магистрали,ама тва е отделен въпрос ... Някои държави с продължение на десетки години правят неща за да повишат стандарта на живот,но не крадат,или ако крадат,то го правят умно и с мярка,та да остане белким и за народа.Е в България не е така.Та на този етап изключваме повишаване на заплатите и може само да се гърбим от бачкане,да изкарваме повече пари и да се надяваме плавно да започне да се вдига стандарта на живот.
2.Цените на горивата.И на мен не ми харесва да давам по 1.18 за газ дето не става за нищо.Същото е с бензина и с дизела.С една дума,качеството е под всякаква критика.Тук вече държавата трябва малко да се намеси и да почне да следи за начина на образуване на цената,дали няма картел между бензиностанциите.Ама това е малко вероятно да стане,като знам,че Б.Б е първи приятел с Валентин Златев.Но не пречи да се протестира именно срещу това нещо.Тогава може да има някакво намаление и промяна в качеството,както и следене за картел.
3.Начина на протест.Протестиране срещу цените на горивата,а се протестира с колите.Смисъл на виждам ама как да е,не това е най-важното.Протеста трябва да е насочен главно срещу държавата и Лукойл.Що си мислите,че полицията грам не си мърда пръста като блокирате някакви си пътища там и главни артерии в градовете ? Щото не пречите на правилните хора.Я да се блокира парламента и Нефтохим,та да видим после ... Ама тръгне ли да се блокират тези места,веднага полиция,жандармерия взима силата и става едно голямо мазало !
Та дано вече разбрахте,защо не се включвам в протеста и защо мрънкам,че ми пречите.

We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

-
- Начинаещ
Интересно ми е дали във Франция има такива мърморковци като теб (и още един, дето щял да ни разхвърля, че бил бързал) като протестират и блокират летищата или хората са съпричастни и подкрепят протестиращите? А тук всеки пречи на другия. Тънете в мизерия и си бибиткайте мирно! Даже си правете мирните шествия тихо и незабелижимо, че да не смутите съня на изпадналата в летаргия част от българския "народ"!!!
Edit: И още нещо - помниш ли как протестираха в Италия и Англия срещу високите цени на горивата?
Edit: И още нещо - помниш ли как протестираха в Италия и Англия срещу високите цени на горивата?
- the gss
- Потребител
Полицията много ни спича и ние клекваме, това е най-лошото ..
Сега мислят как да се проведе следващия протест .. дали да е в София или пак по градовете.
Тези дни трябва да разберем окончателно, какво е крайното решение.
А ако не стане това за София ще си протестираме тук, обмисляме УЖ един вариант, ама няма да казвам, че и той не е сигурен, пък и може да има репортери в сайта.

Сега мислят как да се проведе следващия протест .. дали да е в София или пак по градовете.
Тези дни трябва да разберем окончателно, какво е крайното решение.
А ако не стане това за София ще си протестираме тук, обмисляме УЖ един вариант, ама няма да казвам, че и той не е сигурен, пък и може да има репортери в сайта.

- nasenceto
- келеш
Не разбрах ся тъп ли си или кьорав. В поста над твоя е обяснено изключително точно за кво иде реч. Че и в предишния мой пост също. Смешник. Отивай да протестираш във Франция като не ти харесва.sa6o_be4ev написа:Интересно ми е дали във Франция има такива мърморковци като теб (и още един, дето щял да ни разхвърля, че бил бързал) като протестират и блокират летищата или хората са съпричастни и подкрепят протестиращите? А тук всеки пречи на другия. Тънете в мизерия и си бибиткайте мирно! Даже си правете мирните шествия тихо и незабелижимо, че да не смутите съня на изпадналата в летаргия част от българския "народ"!!!
- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Princo, евала!
Аз съм на 100% съгласен с тебе. Вярно е, че има много крадци в бегето! Айде, прави една инициатива във фейсбук-а-"Всички крадци в затвора!" и да почваме масови протести пред съдилищата! Аз друг начин не виждам. Мангал, политик или к'ъвто е там крадец, ами той само под натиск работи, само като му е вилата на врата ще свърши нещо човешко...
Но, сега хората протестират, и доколкото съм запознат от фейс-а и от медии, то е точно за тез картелни споразумения, точно за нискокачественото и по-скъпо дори гориво отколкото е в европейски държави. Кво да пишем тука и да си чешем пръстите само. Каквото и да е действие против мафията в тая страна е по-добро от всичкото говорене и умуване. Това мисля.
Аз съм на 100% съгласен с тебе. Вярно е, че има много крадци в бегето! Айде, прави една инициатива във фейсбук-а-"Всички крадци в затвора!" и да почваме масови протести пред съдилищата! Аз друг начин не виждам. Мангал, политик или к'ъвто е там крадец, ами той само под натиск работи, само като му е вилата на врата ще свърши нещо човешко...
Но, сега хората протестират, и доколкото съм запознат от фейс-а и от медии, то е точно за тез картелни споразумения, точно за нискокачественото и по-скъпо дори гориво отколкото е в европейски държави. Кво да пишем тука и да си чешем пръстите само. Каквото и да е действие против мафията в тая страна е по-добро от всичкото говорене и умуване. Това мисля.
- Princo
- Старо куче медалист
Съгласен съм с тебе,ама нека тези протести да бъдат малко от малко на място.В смисъл,че тук вече оранизаторите трябва да вземат някакви мерки.Но за мен не е нормално линейка да чака 15 мин. за да закара болния до болницата.Понякога 1 мин. е решаваща в такива моменти ... Мисълта ми е,че сигурно от 3-4 седмици има протести,ами айде да се затвори нефтохима.Няма да се пречи на нормалните хора.Bul-Dog написа:Princo, евала!

We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- besniaa
- Старо куче медалист
каква е целта на протеста, че май нещо се изражда ?
Забравете бизнесa, всичко на този свят е лично!
- nasenceto
- келеш
Хамалин съм. Личи ми, нали.ksdh написа:nasenceto написа:Някой пак са го изтървали за вечерната дозаksdh написа:Чета, и нещо все още не проумявам - докога? Докога ще има сеирджии, дето само ще бравосват отстрани, дето ще казват.... и т.н.
Не мислех да посочвам директно някои индивиди-сеирджии, но явно се налага! Като апострофираш, кажи си, какво толкова си казал, каква мъдрост, че взе и да натякваш? Или само си гледаш отстрани, и чакаш, нека другите да ходят да протестират, ти си умник, ще чакаш наготово, току-виж, и се изпъчиш някой ден и на поборник да се правиш! Не те знам какво работиш, но съм повече от сигурен, че голяма файда от такива като тебе няма! Само едно е доброто в случая - че излезе като въшка на чело, и че все пак, такива като тебе не са много! И престани да ни даваш акъл, къде, кога и как да протестираме, най-малкото нямаш морално право!
Не съм се пънал да изкзвам някви мъдрости. Не знам що търсиш под вола теле. НЕ съм карал никой да протестира. Нищо не чакам. Не знам ква е файдата от такива като мен, ама от такива като теб ми се повръща. Депресирани хейтъри - мрънкала. ЕСТЕСТВЕНО че ще давам акъл, кати ми се бърка ежедневието (а и не само моето). Ако чаках на готово, сега щях да съм като теб - недоволно от живота мрънало, което нищо не прави за да го подобри, зашото той по подразбиране си е гаден и всичко е конспирация и смисъл няма, щото всичко се контролира от зелените човечета.
Тая тема ЯКО се осра. Някой ако иска да я поизчисти.
- ksdh
- Потребител
---
Мисля, че тука темата преражда в заяждане и тъй като не виждам смислен отговор ти цензурирам мнението. Има и по нагоре такива не само твой, но съм избрал твоя да цензурирам тъй като е последен.
Мисля, че тука темата преражда в заяждане и тъй като не виждам смислен отговор ти цензурирам мнението. Има и по нагоре такива не само твой, но съм избрал твоя да цензурирам тъй като е последен.