Айде среща на форума!
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Re: Айде среща на форума!
Придържайте се към добрия тон! Досега наказани в този раздел няма, но ksdh може да е първия! На който някой не му допада от форума, да не идва на срещата. Аз досега 2 пъти съм идвал и не е имало проблем с никой. За съжаление обаче и тази събота съм зает вечерта, а и в неделя сутринта пътувам извън града, но все пак ако се състои срещата ще се постарая да отделя време.
- Princo
- Старо куче медалист
Ами,понеже е празник и предлагам срещата да е неделя към обяд.Но все пак нека и другите да се изкажат,за ден,час и място. 

But we're never gonna survive unless,
We get a little crazy,
No we're never gonna survive unless,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
Неделя към обяд е супер! Тамън да подгреем за Берое-Левски, които ще ходим!Princo написа:Ами,понеже е празник и предлагам срещата да е неделя към обяд.Но все пак нека и другите да се изкажат,за ден,час и място.
Айде само уточнете къде.
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- admin
- Site Admin
- Обратна връзка:
Неделя не е ли велик ден ? Повечето хора ще искат да седнат на маса със семейството си да хапнат по едно агне 

"There is no 'patch' for stupidity."
- Princo
- Старо куче медалист
Имаш право.Какво ще кажете за петък вечер ?admin написа:Неделя не е ли велик ден ? Повечето хора ще искат да седнат на маса със семейството си да хапнат по едно агне

We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- IBMPoweRPC
- Потребител
Неделя мисля че ще сме готови със всичко
Ще видим дотогава как ще се справим с хапването че кухнята се преустройва според изискванията ... за да има пици... надявам се да е готова ... казвайте още какво искате
Бира : Ариана, Загорка, , Хайнекен ще има 100% до тогава ! Шуменско също сме планирали да заредим

Ще видим дотогава как ще се справим с хапването че кухнята се преустройва според изискванията ... за да има пици... надявам се да е готова ... казвайте още какво искате

Бира : Ариана, Загорка, , Хайнекен ще има 100% до тогава ! Шуменско също сме планирали да заредим

- ksdh
- Потребител
sawo написа:Придържайте се към добрия тон! Досега наказани в този раздел няма, но ksdh може да е първия! На който някой не му допада от форума, да не идва на срещата. Аз досега 2 пъти съм идвал и не е имало проблем с никой. За съжаление обаче и тази събота съм зает вечерта, а и в неделя сутринта пътувам извън града, но все пак ако се състои срещата ще се постарая да отделя време.
Предлагам да отменим срещата, сега, и занапред, изобщо! Явно, само ще се възпроизведе модела оттук, само че, на живо! Е, честно казано, не съм особено ентусиазиран за такова нещо, и предпочитам да пропусна! Амин!
Или, казано по-модерно - ще бойкотирам това събиране!

- nasenceto
- келеш
Предлагам щом няма да посещаваш събитието, да не решаваш съдбата му. Почивай в мир.
- ksdh
- Потребител
Отново предлагам, на самоопределящите се като истински българи, да бойкотираме всички такива срещи!
Сега и ще се обоснова! Както вече казах, имаме ли какво да си кажем, различно от това, което казваме тук? Не мисля, просто всички противоречия биха се пренесли механично и там! И какво ще излезе в крайна сметка? Все пак хората се събират по определени поводи, когато са единомишленици, или когато имат сходни интереси! Ние какво общо имаме? Нищо, като изключим, че пишем тука! Дали ще ни стане по-добре, като видим в лице хората, с които имаме непреодолими противоречия? Едва ли, само ще имаме визията им, и нищо повече! И какво от това? А може би и там ще си налагаме цензура и автоцензура? Ако е така, интересното е, кой ще се нагърби с тази роля?
Изобщо, си мисля, че такива срещи са празна работа, защото липсва цел и задачи! Какво ще мъдрим, пак тукашните теми ли? Не, благодаря, стига ми! Другото е, да се гледаме, да мълчим умно, или да приказваме празни, нищо незначещи дрънканици! А и честно казано, знаейки мисленето на една част от присъстващите, не мисля, че ще ми е приятно изобщо да бъда на едно място с тях!
Това е, всеки да си го тълкува, както му отърва!
Сега и ще се обоснова! Както вече казах, имаме ли какво да си кажем, различно от това, което казваме тук? Не мисля, просто всички противоречия биха се пренесли механично и там! И какво ще излезе в крайна сметка? Все пак хората се събират по определени поводи, когато са единомишленици, или когато имат сходни интереси! Ние какво общо имаме? Нищо, като изключим, че пишем тука! Дали ще ни стане по-добре, като видим в лице хората, с които имаме непреодолими противоречия? Едва ли, само ще имаме визията им, и нищо повече! И какво от това? А може би и там ще си налагаме цензура и автоцензура? Ако е така, интересното е, кой ще се нагърби с тази роля?
Изобщо, си мисля, че такива срещи са празна работа, защото липсва цел и задачи! Какво ще мъдрим, пак тукашните теми ли? Не, благодаря, стига ми! Другото е, да се гледаме, да мълчим умно, или да приказваме празни, нищо незначещи дрънканици! А и честно казано, знаейки мисленето на една част от присъстващите, не мисля, че ще ми е приятно изобщо да бъда на едно място с тях!
Това е, всеки да си го тълкува, както му отърва!
- realprofesora
- Старо куче медалист
Aз съм свободен в петък и яко ми се яде пица с бира.
Дайте ми адреса и в 12.30 съм там.

Popopopopo
- Princo
- Старо куче медалист
ksdh,не ти се идва,не идваш.Просто е ! Остави другите да си живеят и без тва трудният и скапан живот.realprofesora написа:Aз съм свободен в петък и яко ми се яде пица с бира.![]()

Съгласни ли сте петък ? А седмицата след празниците може да се съберем на бившата мока.

We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- Bul-Dog
- Старо куче медалист
ksdh, да "живеем" в матрицата предлагаш ти! Това път е към тъмната страна на силата!
Да се срещнеш с жив човек, да пийнеш бира, да си побъбрите/дори и празни приказки/, по-добре е, отколкото задклавиатурни спорове. Така мисля аз!
Пп.Петък -добре! Къде казвате?
Да се срещнеш с жив човек, да пийнеш бира, да си побъбрите/дори и празни приказки/, по-добре е, отколкото задклавиатурни спорове. Така мисля аз!
Пп.Петък -добре! Къде казвате?
http://www.kingsimeon.bg/" onclick="window.open(this.href);return false;
- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
И защо да го правим? Не се обиждай, но форума го има от почти 10 години и е имало немалко срещи досега - не виждам смисъл заради един човек да се отменя нещо, с което са съгласни много хора от форума. Не знам какъв е точно модела тук според теб, но мисля че какъвто и да е той на хората им харесва - затова и пишат в този форум.ksdh написа:sawo написа:Придържайте се към добрия тон! Досега наказани в този раздел няма, но ksdh може да е първия! На който някой не му допада от форума, да не идва на срещата. Аз досега 2 пъти съм идвал и не е имало проблем с никой. За съжаление обаче и тази събота съм зает вечерта, а и в неделя сутринта пътувам извън града, но все пак ако се състои срещата ще се постарая да отделя време.
Предлагам да отменим срещата, сега, и занапред, изобщо! Явно, само ще се възпроизведе модела оттук, само че, на живо! Е, честно казано, не съм особено ентусиазиран за такова нещо, и предпочитам да пропусна! Амин!
Или, казано по-модерно - ще бойкотирам това събиране!![]()
![]()
По темата: за петък през деня ли става дума? Ако да - там съм!

- Princo
- Старо куче медалист
Според мен петък е добре,щото мисля е почивен ден и ако го напрайм по обяд ще може да дойдат повечко хора,тъй като доста плануват пътуване.Предложете място и час. 

We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...
We get a little crazy,
We are a little,
Cray cray crazy ...

- sawo
- Site Admin
- Обратна връзка:
М/у другото имаме предложение от съфорумец, който е собственик на механа кошарите в Железник
Може и там да го направим... ако не дайте идеи