Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара

Всичко свързано с град Стара Загора.
Аватар
realprofesora
Старо куче медалист
Старо куче медалист

Re: Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара

Мнение от realprofesora »

bushido написа:аз доколкото знам, дюнерите на пазара нямат нищо общо с тези срещу църквата. Просто Марин си работи сам вече и повечето от стария персонал работят с него вече. Това е, някой да ме поправи ако греша
Точно така е.Често отсядам там и съм доволен .Ако някой има претенции за нещо трябва да ги изразява на място и на момента.Аз поне съм така.
Онзи ден с един френд сядаме на едни столове точно ПОД "БЕЛВЮ" .Три пъти питах сервитьорката "Студена ли е бирата" и все положителен отговор получавах.Накрая ми донесе 2 Кайзера,защото Загорката им свършила ,топли и без етикети и капачка.Опитах я, нищо и нямаше ,но беше не изстудена.Викам на сервитьорката"Да дойде управитеката" .Идва една дебеличка, пъпчелива .Питам я за името и-Деница.."Деница къде ми са етикетите на бирата и защо е топла" ...."Ами така я получихме ...тва онва.Кашона беше навалян от дъжд"
Викам "аз тая бира няма да я платя ,ако нямате друга и да е студена просто ставаме". Оказа се, че всичката е на еднаква температура.Качихме се горе в БЕЛВЮ и си седнахме на терасата със ледена бира в ръка да киризим мадами и коли :cheers:
Така, че не си оставяйте "магарето в калта" търсете си обслужването .Все пак си го плащаме и то колкото ни искат.
Popopopopo
Аватар
ronaldo7
Потребител
Потребител

Re: Аладин техноклима / Aladin Foods OOD Дюнерите на пазара

Мнение от ronaldo7 »

Nekaf написа:market_t тва маи е желаещия за обектите на Аладин Марин Маринов бивш управител във Фирмата Аладин Фуудс по настоящем под наем в заведение Шами срещу църквата
Май има нещо вярно , защото вече има надпис на обекта за предстоящо откриване на дюнери Шами.
Публикувай отговор